ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Η Shaya κατέθεσε τραγούδι για το Selecţia Naţională 2019!

Στο γνωστό night club της Αθήνας “Shamone” βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 14 Δεκεμβρίου 2018 η Shaya Hansen – ή απλώς Shaya όπως είναι γνωστή στο κοινό – για να παρουσιάσει το νέο της τραγούδι με τίτλο “Sway” σε συνεργασία με τον Rocfellaz. 

Ο Αναστάσιος Ε. Δαφνής από το vipnews.gr, συνάντησε την μελαχρινή καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από το συγκρότημα Hi-5 η οποία μεταξύ άλλων, δήλωσε πως έχει καταθέσει τραγούδι για τη Eurovision και περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις!

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για τον διαγωνισμό, η Shaya δήλωσε:

Είναι γνωστό ότι θέλω να πάω στην Eurovision. Είναι μια γιορτή μουσικής που σε βοηθάει στο να γίνεις γνωστός και στο εξωτερικό… Θα ήθελα πολύ να πάω με την Ελλάδα διότι είναι η χώρα που με ανέδειξε ενώ σαν δεύτερη επιλογή θα είχα τη Δανία επειδή ως γνωστόν κατάγομαι από εκεί. Βέβαια η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες μέρες με τους συνεργάτες μου δεχτήκαμε μια πρόταση από την Ρουμανία για την Eurovision και ομολογώ πως το σκέφτομαι θερμά… Ήδη έχουμε καταθέσει το τραγούδι και ελπίζω να πάνε όλα καλά…

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που γνωστοποιείται η προσπάθεια και η θέληση της Shaya να λάβει μέρος στη Eurovision. Η πρώτη φυσικά ήταν το 2015 όταν η ίδια συμμετείχε στον Ελληνικό τελικό – και μάλιστα ως το μεγάλο φαβορί – με το τραγούδι “Sunshine” χάνοντας όμως το εισιτήριο από την Μαρία-Έλενα Κυριάκου και τη μπαλάντα της “One last breath”. Λέτε, η δεύτερη φορά να είναι πιο τυχερή;

Υπενθυμίζουμε ότι οι διαδικασίες στη Ρουμανία βρίσκονται σε εξέλιξη και σύμφωνα με τις ανακοινώσεις τα τελικά ονόματα των υποψηφίων που θα λάβουν μέρος στο Selecţia Naţională 2019 θα αποκαλυφθούν στις 20 Δεκεμβρίου 2018!

Εσείς θα θέλατε να δείτε τη Shaya στη σκηνή του διαγωνισμού, έστω και με τα Ρουμανικά χρώματα; 

➡ Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη διαδικασία της Ρουμανικής επιλογής!


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί όχι! Ας πάνε όλα καλά λοιπόν για τη συμπαθεστατη Shaya κι ας βρεθεί στη Γιουροβίζιον ώστε η Ελλάδα να έχει τριπλό ενδιαφέρον αυτή τη φορά. Φανταστείτε, λέει να πάει και να κερδίσει κι όλας… Η Ρουμανία αξίζει επιτέλους να κερδίσει. Αγαπημένες συμμετοχές let me try, play with fire, torneró, de la capăt αλλά και το διασκεδαστικό liubi liubi, I love you.

  2. Δηλαδή η Ρουμανία στέλνει προτάσεις γενικά σε τραγουδιστές της Ευρώπης ανεξαρτήτου καταγωγής?

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ