ΑΥΣΤΡΙΑ: Τη νέα χρονιά η επιλογή για τη Eurovision!

Οραδιοτηλεοπτικός φορέας της Αυστρίας, ORF, ανακοίνωσε τα σχέδιά του για την επιλογή του εκπροσώπου της χώρας για τον Διαγωνισμό του 2019.

Ο νέος εκπρόσωπος της Αυστρίας θα ανακοινωθεί το νέο έτος, όχι νωρίτερα. Δύο φορές βρεθήκαμε στον τελικό μετά από εσωτερική επιλογή, πράγμα που μας κάνει να πιστεύουμε ότι τα πάμε καλά μ’ αυτήν τη διαδικασία.

ORF

 Έρευνα για τις συμμετοχές

Στον Eberhard Forcher από τον ραδιοφωνικό σταθμό Ö3 της Αυστρίας ανατέθηκε το έργο να ξεκινήσει έρευνα για πιθανές συμμετοχές και σ’ αυτή τη Eurovision. Αυτός θα συντάξει τη λίστα με τους επικρατέστερους υποψήφιους.

Τι γίνεται με τη Hyäne Fischer

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας, το φαινόμενο που ακούει στο όνομα Hyäne Fischer «παίζεται» πολύ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο ORF επιβεβαίωσε ότι θα τη λάβει υπόψη επί ίσοις όροις με τους υπόλοιπους υποψήφιους. «Λάβαμε την αίτηση υποψηφιότητάς της. Τη βλέπουμε ακριβώς όπως όλες τις άλλες υποψηφιότητες», δήλωσε ο ORF στη γερμανική εφημερίδα Der Tagesspiegel.

Την περασμένη εβδομάδα, λόγος για το τραγούδι και τη Hyäne Fischer έγινε σε 2 εκπομπές του ORF και το τραγούδι «Im Rausch der Zeit» ακούστηκε σε χριστουγεννιάτικο πάρτι του ORF.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα σχετικά με τη συμμετοχή της Αυστρίας!

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ