ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Η πόλη διεξαγωγής και η ημερομηνία του Β’ Ημιτελικού του Selecţia Naţională 2019!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενα άρθρα μας, ο εθνικός τελικός της χώρας για το 2019 θα περιλαμβάνει δύο ημιτελικούς που θα διεξαχθούν σε δύο διαφορετικές πόλεις στη Ρουμανία τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2019 και έναν Τελικό ο οποίος θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι τον Φεβρουάριο του 2019.

Πριν από μερικές μέρες ανακοινώθηκε ότι ο πρώτος Ημιτελικός του Selecţia Naţională 2019 θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Arad στις 20 Ιανουαρίου. Σήμερα το TVR ανακοίνωσε ότι ο δεύτερος ημιτελικός θα γίνει στην πόλη Iasi, στις 27 Ιανουαρίου.

O Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, συμφώνησαν να διαθέσουν 230.000 δολάρια το καθένα για την προετοιμασία της εκδήλωσης. Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού θα χρησιμοποιηθεί για το στάδιο και τις εγκαταστάσεις και για τα έξοδα ταξιδιού των καλλιτεχνών, των μελών της κριτικής επιτροπής, των παρουσιαστών κλπ. Μέρος του ποσού θα χρησιμοποιηθεί για δαπάνες υλικών (διαφημιστικό υλικό, βραβεία) και στα συμβόλαια εξυπηρέτησης πελατών.

Υπενθυμίζουμε πως οι 24 φιναλίστ που θα διαγωνιστούν στους δύο Ημιτελικούς του Selecţia Naţională 2019 αναμένεται να αποκαλυφθούν στις 20 Δεκεμβρίου 2018. Ο νικητής του Τελικού θα προκύψει από ψηφοφορία του κοινού (50%) αλλά και μιας διεθνούς κριτικής επιτροπής (50%).

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της επιλογής εκπροσώπου της Ρουμανίας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

 

πηγή: esckaz.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ