ΤΣΕΧΙΑ: Ο Jakub Ondra με το «Space Sushi» υποψήφιος για τη Eurovision!

Απέχουμε μόλις 6 εβδομάδες από την επιλογή του εκπροσώπου της Τσεχίας για το 2019. Ο Jakub Ondra, το όνομα του οποίου ακούγεται πολύ, αποκάλυψε τον τίτλο της συμμετοχής του: «Space Sushi»!

Στόχος η δόξα στη Eurovision

Σύμφωνα με την τσέχικη ιστοσελίδα seznamzpravy.cz, ο Jakub Ondra στοχεύει τη δόξα στη Eurovision με το νέο του sinlge Space Sushi. Η ιστοσελίδα γράφει χαρακτηριστικά:

Με το Space Sushi ο Jakub Ondra θα προσπαθήσει επίσης να κερδίσει την εθνική επιλογή για τη Eurovision και να ακολουθήσει την πορεία του Mikoláš Josef, που ως εκπρόσωπος της Τσεχίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2018, έφτασε στην υψηλότερη θέση όλων των εποχών, την έκτη.

Ακούστε το Space Sushi στο Spotify:

Νέος ήχος για τον Jakub

Πρόκειται για νέο ήχο για τον Jakub. Μέχρι τώρα ήταν γνωστός για κομμάτια με συνοδεία κιθάρας. Αυτή τη φορά θα τον δούμε να χορεύει με τους ηλεκτρονικούς ήχους. Όσον αφορά στη νόημα του τραγουδιού, ο Jakub λέει:

Το Space Sushi είναι μια αφορμή για ανθρώπους που τεμπελιάζουν να τελειώσουν τις δουλειές τους. Το Space Sushi είναι μεταφορικό τραγούδι. Για καθέναν από μας κάτι άλλο κρύβεται κάτω απ’ αυτό που κάνουμε. Για έναν ηθοποιό είναι το να κερδίσει ένα Όσκαρ. Για έναν πατέρα είναι ένα σπίτι για την οικογένειά του. Είναι πραγματικά ένα όνειρο να τελειώσεις τη δουλειά σου.

Υπενθυμίζουμε ότι η επιλογή για τον εκπρόσωπο της Τσεχίας θα γίνει στις 7 Ιανουαρίου.

φωτογραφία: novinky.cz

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νομίζω η περσινή ηλιθιότητα της Τσεχίας που πήγε καλά, θα δώσει ώθηση σε φετινές ηλιθιότητες να κατακλύσουν το διαγωνισμό.

    • Σεβαστή η άποψή σου αλλά για μένα η ηλιθιότητα του 2018 που πριμοδοτηθηκε υπέρ του δέοντος και πήγε ανέλπιστα καλά ήταν μακραν η Μολδαβία

      • Δεν αντιλέγω αν και η συμμετοχή της Μολδαβίας ήταν ελαφρώς πιο εύηχη στα αυτιά μου και “παιδί” του Philipp Kirkorov που είναι “αυτονόητο” ότι θα πριμοδοτηθεί υπέρ του δέοντος. Αυτό που με ανησυχεί -λόγω απέχθειας προς το συγκεκριμένο είδος μουσικής που εκπροσωπεί ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης (βλ. Τσεχία)- είναι ότι μέχρι τώρα έχουμε αρκετούς διαγωνιζόμενους χωρών ανάλογου ύφους (μέχρι και η Αλβανία), κάτι που με θλίβει κι ενοχλεί την αισθητική μου. Προσωπική μου γνώμη πάντα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ