EUROVISION 2019: Στόχος μία από τις καλύτερες διοργανώσεις!

Όσο προχωρούν οι προετοιμασίες για τον επερχόμενο Διαγωνισμό της Eurovision 2019, έρχονται στο φως περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις κατασκευές στον χώρο που θα φιλοξενήσει το γεγονός.

Η γέφυρα Rokach και η λεωφόρος

Η γέφυρα Rokach, που θα οδηγεί στην Expo Tel Aviv, θα σχεδιαστεί για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με τέτοιο τρόπο, ώστε το «χρώμα» και όλες οι εντυπώσεις για τους επισκέπτες να δημιουργούνται ήδη προτού φτάσει το γεγονός.
Εκτός αυτού, μέσα στο συγκρότημα κτηρίων έχει ξεκινήσει η κατασκευή μιας πλατείας και θα δημιουργηθεί επίσης μία λεωφόρος με μήκος 1500 μέτρα. Το όνομα της λεωφόρου καλούνται να το δώσουν οι Ισραηλίτες μέσω της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας Israel Hayom.

Φωτισμός

Περίπου 1000 φωτιστικά θα αντικατασταθούν στην περιοχή με καινούργια που θα εξοικονομούν ενέργεια. Αυτές τις μέρες τρέχει προσφορά ύψους εκατομμυρίων NIS με σκοπό να δημιουργηθούν πρωτότυπες ηλεκτρονικές πινακίδες για τον χώρο σε 3 γλώσσες: εβραϊκά, αγγλικά και αραβικά (η 2η επίσημη γλώσσα του Ισραήλ).

Εκμάθηση αγγλικών

Όλοι οι εργαζόμενοι στον χώρο -μεταξύ αυτών και οι υπάλληλοι καθαριότητας- θα συμμετάσχουν σε πρόγραμμα εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας.

Σε συνέντευξη στη σελίδα του Israel Hayom, ο Γενικός Διευθυντής της Expo Tel Aviv, Tamir Dayan, δήλωσε ότι όλες οι εργασίες στον χώρο γίνονται για να στηθεί μία από τις καλύτερες Eurovision όλων των εποχών!

φωτογραφία: esckaz.com

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ