ΜΑΛΤΑ: Οι 24 καλλιτέχνες που συνεχίζουν στο X-Factor!

Τελευταίος γύρος του “Six Chair Challenge” χθες στο Malta X- Factor, και ήταν η σειρά της κατηγορίας των groups να διαγωνισθούν για μία από τις έξι θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση του “Judges Houses”.

Η κριτής της κατηγορίας αυτής, Alexandra Alden, επέλεξε τα παρακάτω groups για την επόμενη φάση του talent show:

4th Line

Kayati

Xtreme

Horizon

Prism

Systm 12


Μετά και την επιλογή των έξι groups, οι 24 καλλιτέχνες και συγκροτήματα που συνεχίζουν στην επόμενη φάση του “Judges Houses” είναι:

Κορίτσια
Danica Muscat
Jade Vella
Karin Duff
Kelsey Bellante
Michela Pace
Nicole Frendo

Αγόρια
Norbert Bondin
Mark Anthony Bartolo
Luke Chappell
Aidan Cassar
Claudio Zammit
Owen Leuellen

Άνω των 25
Anna Azzopardi
Franklin Calleja
Anna Faniello
Petra
Ben Purplle
Vanessa Sultana

Συγκροτήματα
4th Line
Kayati
Xtreme
Horizon
Prism
Systm

Στα επόμενα δύο shows των “Judges Houses” θα επιλεγούν τρεις καλλιτέχνες/συγκροτήματα από κάθε μία από τις τέσσερις κατηγορίες (δηλαδή συνολικά 12 καλλιτέχνες), οι οποίοι θα διαγωνισθούν στα Live Shows του Malta X-Factor!

Οι διοργανωτές του talent show ήδη έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση τραγουδιών για τα Live Shows. Ο Τελικός του Malta X Factor  είναι προγραμματισμένος για τις 26 Ιανουαρίου 2019. Ο νικητής του Malta X Factor θα εκπροσωπήσει τη χώρα τον ερχόμενο Μάιο στο Τελ Αβίβ.

Για όλα τα νέα από την Eurovision 2019 και την επιλογή του εκπροσώπου της Μάλτας μείνετε σταθερά με τον OGAE Greece!

[Πηγή: ESCKAZ]

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ