ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Με την Una Healy στο Τελ Αβίβ;

Όπου υπάρχει καπνός συνήθως υπάρχει και φωτιά και μια τέτοια φωτιά φρόντισε να βάλει σε όλους τους eurofans η  Ιrish Mail στην κυριακάτικη έκδοσή της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας, το RTE, ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ιρλανδίας έχει προσεγγίσει την Una Healy για να εκπροσωπήσει τη χώρα στον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision στο Τελ Αβίβ.

Σε εσωτερικές διαβουλεύσεις του RTE σχετικά με την Eurovision, αποφασίστηκε πως η Una Healy θα ήταν η ιδανική επιλογή για να εξαργυρώσει την περσινή πολύ καλή εμφάνιση της χώρας στον διαγωνισμό. Να επισημάνουμε πως το δισκογραφικό ντεμπούτο της με το άλμπουμ “The Waiting Game” απέσπασε διθυραμβικές κριτικές.

Η Una Healy γεννήθηκε στο Thurles στις 10 Οκτωβρίου 1981, ενώ ξεκίνησε τη μουσική της καριέρα παίζοντας κιθάρα και τραγουδώντας σε παμπ και κλαμπ της Ιρλανδίας, τόσο σόλο όσο και σαν μέλος συγκροτημάτων. Είναι αρκετά έμπειρη  σε διαγωνισμούς τραγουδιού, έχοντας κερδίσει τον διαγωνισμό τραγουδιού Glinsk της Ιρλανδίας τόσο το 2004 όσο και το 2006. Εκπροσώπησε επίσης την Ιρλανδία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2006 ως στα φωνητικά του τραγουδιού του Brian Kennedy “Every Song Is a Cry for Love”.

«Η Una θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή για τη συμμετοχή της Ιρλανδίας στην Eurovision, έχει μια εκπληκτική φωνή και έχει χρόνια εμπειρίας παίζοντας ζωντανά μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους, έτσι ώστε το άγχος δεν θα ήταν πρόβλημα γι ‘αυτήν. Έχει συμμετάσχει στο θεσμό παλαιότερα με τον Brian Kennedy, έτσι ξέρει ακριβώς τι να περιμένει. Επιπλέον, είναι ένα εκπληκτικό κορίτσι, το οποίο είναι πάντα ένα πλεονέκτημα σε έναν διαγωνισμό που μεταδίδεται σε ένα ακροατήριο 200 εκατομμυρίων ατόμων. Όλα θα εξαρτηθούν από το πρόγραμμά της», αναφέρουν πολύ καλά πληροφορημένες πηγές.

Αναφέρουμε ότι το RTE δεν τοποθετήθηκε επίσημα για την πιθανότητα να εκπροσωπήσει η Una Healy την Ιρλανδία στον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision.

Πως θα σας φαινόταν το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει η Una Healy την Ιρλανδία στοn Διαγωνισμό της Eurovision?

[Φωτογραφία: hellomagazine]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ