ΙΤΑΛΙΑ: Αποκλεισμός για μια συμμετοχή του Sanremo Giovani!

 

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας ανάμεσα στις 24 συμμετοχές του Sanremo Giovani  ήταν και η  Laura Ciriaco με το τραγούδι «L’inizio».

Η οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ και η Διεύθυνση του Rai1, έχοντας ακούσει την άποψη της εταιρικής νομικής υπηρεσίας και μετά από εμπεριστατωμένη αξιολόγηση του τραγουδιού, προχώρησε στον αποκλεισμό του της Laura Ciriaco από το Sanremo Giovani.

Η επιτροπή μετά την εξέταση του τραγουδιού ” L’inizio”, βρήκε σημαντικές ομοιότητες με το τραγούδι του Jason Mraz «I will not give up» και έτσι αποφάσισε να προχωρήσει στον αποκλεισμό την συμμετοχή της στον διαγωνισμό.

Με απόφαση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή. Claudio Baglioni και της μουσικής επιτροπής, η συμμετοχή της Laura Ciriaco θα αντικατασταθεί από τον Federico Angelucci και το τραγούδι “L’Uomo che verrà”.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νεότερα σχετικά με την φετινή επιλογή της Ιταλίας!

πηγή: esckaz.com

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Δείτε σε προηγούμενο άρθρο μας τις υποψηφιότητες του  Sanremo Giovani (εδώ), αλλά και τι έγινε τελικά με τη συμμετοχή της  Laura Ciriaco με το τραγούδι «L’inizio» η οποία κινδύνευε με αποκλεισμό για παράβαση των κανονισμών. (εδώ) […]

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ