ΑΛΒΑΝΙΑ: Έτοιμη να βάλει φωτιά στη σκηνή του Festivali i Këngës 57 δηλώνει η Soni Malaj!

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την 57η έκδοση του Festivali i Këngës, του διαγωνισμού μέσω του οποίου θα επιλεγεί ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Αλβανία στον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision στο Τελ Αβίβ και ένα από τα πρόσωπα που έχουν ήδη ξεχωρίσει είναι η Soni Malaj η οποία αυτή τη στιγμή με το τραγούδι της “Më e fortë” είναι πρώτη σε views και σε reactions!

Η Soni Malaj βρίσκεται εδώ και δυο δεκαετίες στη μουσική βιομηχανία, έχοντας παρουσιάσει διάφορες πτυχές του ταλέντου της, τραγουδώντας, χορεύοντας, ακόμα και σαν κριτής στο X Factor. Σε ό,τι κάνει πάντα φροντίζει να δίνει το 100% του εαυτού της, έτσι θα κάνει και αν επιλεγεί να εκπροσωπήσει τη χώρα  της στον διαγωνισμό της Eurovision τον όποιο παρακολουθεί κάθε χρόνο. Η ίδια δηλώνει έτοιμη να διαγωνιστεί στο Festivali i Këngës καθώς έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο τραγούδι της. “Το τραγούδι μου ήταν αυτό που με έκανε να αλλάξω γνώμη και να συμμετάσχω στον διαγωνισμό”, δηλώνει χαρακτηριστικά.

“Me e forte” σημαίνει “Πιο δυνατή”. Πρόκειται στην ουσία για ένα αυτοβιογραφικό τραγούδι μιας και οι στιχουργοί φρόντισαν να αποτυπώσουν την μουσική πορεία της Soni  σε αυτό. Ακόμη είναι και ένα δυνατό μήνυμα για όλους: «Η ζωή μας έχει ρίξει πολλές φορές και είναι σημαντικό να σηκωνόμαστε και να συνεχίζουμε πιστεύοντας στον Θεό, στον εαυτό μας, στο ταλέντο μας και τη σκληρή δουλειά μας και να μην κάνουμε δυσάρεστους συμβιβασμούς. Στο επίκεντρο του τραγουδιού είναι μια γυναίκα που έγινε μαχητής, η οποία μπορεί να κουράστηκε από ό,τι της έφερε η ζωή, αλλά δεν έχασε τη δύναμή της.»

Το τραγούδι της “Me e forte” θα παρουσιαστεί στη με έντονες χορευτικές κινήσεις και πραγματικά η Soni θα βάλει φωτιά στη σκηνή του Festivali i Këngës 57!

https://www.youtube.com/watch?v=OEFIv07reWk&index=44

Εσείς τι πιστεύετε, θα καταφέρει η Soni Malaj να κερδίσει στο  Festivali i Këngës 57 και να εκπροσωπήσει τη χώρα της στην Eurovision?

[Πηγή/ Φωτογραφία: escbubble]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. epeidi ta akousa xtes ola ta tragoudia, ksexwrisa afto tis Soni kai mia mpalanta tis Jonida Maliqi.
    Opoio kai na kerdisei tha paei kala. alla proswpika thelw afto to tragoudi, isws epeidi tha einai i prwti fora pou i Alvania tha parousiastei me pop tragoudi kai sigoura me xoreutiko. exw varethei na vlepw panta mia apli skini apo afti tin xwra. agapimeno mou tragoudi tis xwras to Its all about you 2010.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ