ΙΣΡΑΗΛ: Ο Kobi Marimi στα μεγάλα φαβορί!

Εντυπωσίασε με τη φωνή του ήδη από την πρώτη φορά που εμφανίστηκε στο HaKokhav Haba L’Eirovizion. Η Shiri Maimon είπε ότι ήταν η καλύτερη οντισιόν που είδε μέχρι τώρα. Ας γνωρίσουμε καλύτερα τον Kobi Marimi.

27 χρονών και λένε ότι μοιάζει λίγο με τον Freddie Mercury. Σπούδασε στο Στούντιο Ηθοποιίας Nisan Nativ του Τελ Αβίβ. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του έπαιξε στον Καυκασιανό κύκλο με την κιμωλία, καθώς και στο The Illusion, Prayer κ.ά. Μετά την αποφοίτησή του έπαιξε σε μεγάλες θεατρικές παραστάσεις με πιο σημαντική στιγμή τον ρόλο του Natan στο έργο Messiah Now, για τον οποίο κέρδισε το 2017 το Βραβείο Υποσχόμενου Ηθοποιού. Αυτό ήταν και το ντεμπούτο του στην ισραηλινή όπερα.

Σε συνέντευξή του δήλωσε ότι πάσχει από κοινωνικό άγχος, κάτι όμως που δεν φάνηκε καθόλου στην εμφάνισή του στο 6ο επεισόδιο του σόου. Ερμήνευσε το τραγούδι «Sweet Dreams» της Beyoncé μετατρέποντάς το από ποπ κομμάτι σε αισθηματική μπαλάντα! Εντυπωσίασε τόσο το κοινό όσο και τους κριτές, που του χάρισε 92% -από τα μεγαλύτερα ποσοστά της σαιζόν!

Δείτε την εμφάνισή του:

φωτογραφία: wiwibloggs.com

Πιστεύετε ότι έχει πιθανότητες να φτάσει στη σκηνή της Eurovision;

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ