EUROVISION 2019: Αυτόν επέλεξε ο ΚΑΝ ως 3ο παρουσιαστή!

Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν το ονόματα της Bar Refaeli και του Erez Tal, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ως η επιλογή του ΚΑΝ για να παρουσιάσουν τη Eurovision 2019. Σήμερα προστέθηκε ένα 3ο όνομα: Lior Suchard.

Ποιος είναι ο Lior Suchard

Πρόκειται για πολύ πετυχημένο μένταλιστ, που παρέχει «υπερφυσική ψυχαγωγία» , όπως χαρακτηριστικά λέει για τον εαυτό του. 37 χρονών, γεννημένος στη Χάιφα, άρχισε να επιδεικνύει τα «μαγικά» του από τα 14 του. Έχει κάνει εμφανίσεις σε μεγάλα talk shows, όπως του Larry King και του Jay Leno, καθώς και στην εκπομπή της Kim Kardashian. Το 2006 ήταν καλεσμένος του γνωστού μάγου Uri Geller, όπου ανακηρύχτηκε διάδοχός του.

Ήταν και αυτός ανάμεσα στους υποψήφιους παρουσιαστές. Οι βασικοί λόγοι, για τους οποίους επιλέχτηκε, ήταν η καλή του εξωτερική εμφάνιση και τα καλά αγγλικά του. Κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού θα βρίσκεται ανάμεσα στους καλλιτέχνες και θα παρουσιάζει το δικό του κομμάτι, που σχεδιάζεται να περιέχει και το στοιχείο της έκπληξης.

Η ανακοίνωση του ΚΑΝ

Η διαδικασία επιλογής των παρουσιαστών δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Στο τέλος της διαδικασίας θα ανακοινώσουμε επίσημα ποιοι θα παρουσιάσουν τη Eurovision 2019

Τα τελικά συμβόλαια δεν έχουν υπογραφεί ακόμη. Οι διοργανωτές εξετάζουν όλα υπέρ και τα κατά, καθώς και τους όρους των συμβολαίων τους. Και φυσικά, τον τελευταίο λόγο θα τον έχει η EBU.

φωτογραφία: liorsuchard.com

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ