Γιάννα Τερζή: «Υπάρχει μια ιστορία γύρω από τον αποκλεισμό μας αλλά…» (VIDEO)!

Η Γιάννα Τερζή βρέθηκε απέναντι από την Ελεονώρα Μελέτη, στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα», και μίλησε για τον αποκλεισμό της ελληνικής συμμετοχής από τον τελικό της Eurovision 2018.

Όπως ανέφερε η Γιάννα Τερζή, η ελληνική ομάδα δεν είχε την άρτια υποστήριξη: «Η αποστολή της Ελλάδας δεν πήγε με άρτια υποστήριξη. Δεν είναι τι και ποιος έφταιξε, είναι μια ολόκληρη ιστορία, την οποία επιλέγω να αφήσω πίσω μου και να κρατήσω το πόσο στήριξε ο κόσμος και τα media αυτό το τραγούδι. Είναι πρωτοφανές! Υπάρχει μια ιστορία από πίσω την οποία δεν θέλω να σκεπάσει το τι έγινε με το τραγούδι στις ψυχές των Ελλήνων».

https://www.youtube.com/watch?v=EZ1C1RLHyMo

Ως προς το πώς πήρε την απόφαση να λάβει μέρος στη Eurovision, η Γιάννα Τερζή δήλωσε: «Στη Eurovision πήγα τυχαία, δεν υπήρχε σχέδιο. Είχαμε γράψει κάτι ξένα τραγούδια και είπαμε μήπως τα δώσουμε σε κάποιον για τη Eurovision. Και ανακοινώνει η ΕΡΤ ότι θέλει ελληνικό. Και μου είπαν τα παιδιά να γράψουμε ένα ελληνικό. Πάνω στην πλάκα και μέσα σε 40 λεπτά γράφτηκε το “Όνειρό μου”. Όλα αυτά έγιναν τελευταία στιγμή! Στείλαμε το demo κι εγώ δεν είχα καν αποφασίσει. Πίστευα πάρα πολύ στο τραγούδι. Δικαιώθηκα από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε το τραγούδι. Χτύπησε πρωτιά τη δεύτερη μέρα σε όλες τις πλατφόρμες».

Τέλος, η Γιάννα Τερζή άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο εκ νέου συμμετοχής της στη Eurovision υπό άλλες συνθήκες, είτε ως ερμηνεύτριας είτε ως δημιουργού ενός τραγουδιού.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

[Φωτογραφίες: RTP/EBU]


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ