ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Οι οικοδεσπότες του Eurovizijos 2019!

Ενώ ολοκληρώθηκε η υποβολή των συμμετοχών για τον εθνικό διαγωνισμό της Λιθουανίας Eurovizijos 2019 (η περίοδος υποβολής έληξε προχθές 10 Δεκεμβρίου), σήμερα το LRT ανακοίνωσε τους οικοδεσπότες του show!

Την παρουσίαση, λοιπόν, για τη φετινή σεζόν του Euroviszijos αναλαμβάνουν η Gabriele Martirosianaite και ο Giedrius Masalskis. Και οι δύο είναι ήδη γνωστά πρόσωπα για τους τηλεθεατές της Eurovision – η πρώην Μις Λιθουανία Gabrielė παρουσίασε ξανά τον διαγωνισμό πριν από δύο χρόνια, και ο Giedrius το 2010, όταν ήταν o σχολιαστής της χώρας.

Οι δύο παρουσιαστές με δηλώσεις τους πλέκουν το εγκώμιο ο ένας στον άλλο…

«Η Gabriele είναι άνετη στη σκηνή και εργάζεται επαγγελματικά», είπε ο Giedrius.

«Ο Giedrius είναι ένας πραγματικός επαγγελματίας της ραδιοτηλεόρασης, μεγάλωσα ακούγοντας τη φωνή του στο ραδιόφωνο και παρακολουθώντας τον στην τηλεόραση, δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα έρθει η μέρα που θα γίνουμε συνεργάτες επί σκηνής.Η ζωή είναι τόσο απροσδόκητη και τόσο υπέροχη που θα βρεθείτε σε καταστάσεις που δεν έχετε ονειρευτεί ακόμη», είπε η Gabriele.

Και συνέχισαν μιλώντας για τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν στην καριέρα τους, όπως είναι και η παρουσίαση του διαγωνισμού…

«Είμαι πάντα περίεργος να κάνω κάτι νέο – νέα πρόσωπα, νέες ιδέες, νέους συνεργάτες, μου αρέσει και δεν φοβάμαι», τονίζει ο Masalskis.

«Πιστεύω ότι συσσωρεύω εμπειρίες με κάθε τι νέο. Έχω επιλέξει αυτή τη δουλειά και την αγαπώ πραγματικά εξαιτίας της αίσθησης της αδρεναλίνης που σε κρατά στη ζωή, όταν μερικές φορές βρίσκεσαι σε μια απρόσμενη κατάσταση, όταν εσύ μπορείς να αποφασίσεις πώς να πράξεις για σένα, οι απροσδόκητες καταστάσεις είναι οι πιο συναρπαστικές», συμπληρώνει η Martirosianaite.

Και συνέχισαν μιλώντας για το Eurovizijos 2019 και τη Eurovision…

«Αισθάνομαι τη συγκίνηση της επιστροφής (σ.σ. στο Eurovizijos) – όλα είναι γνώριμα για μένα, αλλά ταυτόχρονα και πάλι άγνωστα, γιατί δεν ξέρω ποιοι είναι οι ερμηνευτές, ποια είναι τα τραγούδια τους. Πάντα πίστευα ότι η Eurovision ήταν ένα πολύ σημαντικό γεγονός, το οποίο περιμένουν όλοι , ίσως μερικές φορές προσποιούνται ότι δεν τους νοιάζει, αλλά εξακολουθούν να παρακολουθούν κρυφά», είπε η Gabriele«Νομίζω ότι οι οικοδεσπότες είναι μόνο διαμεσολαβητές μεταξύ του τι συμβαίνει στο στούντιο και των τηλεθεατών στο σπίτι, το βασικό στοιχείο αποτελούν οι ερμηνευτές, η κριτική επιτροπή και οι θεατές που ψηφίζουν».

«Θαυμάζω την οργάνωση του διαγωνισμού, τον επαγγελματισμό, με ενδιαφέρουν και οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης της εκδήλωσης, το τεχνικό μέρος. Το σημαντικότερο από όλα για τους τηλεθεατές της Eurovision είναι να υπάρχουν καλά τραγούδια, ενώ οι οικοδεσπότες δεν παίζουν τον κύριο ρόλο» , συμφώνησε ο Giedrius.

Η μαγνητοσκόπηση των shows του Eurovizijos θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα.

Όπως πάντα, η επιλογή θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το LRT. Οι προκριματικοί γύροι θα ξεκινήσουν αμέσως μετά το νέο έτος και θα λήξουν στις 23 Φεβρουαρίου, οπότε και θα διεξαχθεί ο εθνικός τελικός από όπου θα προκύψει η συμμετοχή που θα στείλει η Λιθουανία στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Ισραήλ.

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και την επιλογή εκπροσώπου της Λιθουανίας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece.

[Πηγή: ESCKAZ / Φωτογραφία: V. Radžiūno/LRT, BNS nuotr.]

Written by 

Related posts

One Thought to “ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Οι οικοδεσπότες του Eurovizijos 2019!”

  1. […] την ολοκλήρωση της υποβολής των συμμετοχών και την ανακοίνωση των παρουσιαστών του φετινού εθνικού διαγωνισμού της Λιθουανίας […]

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ