ΙΣΠΑΝΙΑ: Το Eurovision-Spain Pre-Party θα διεξαχθεί και φέτος!

Καθώς βαδίζουμε προς τη Eurovision 2019 και οι 42 συμμετέχουσες χώρες επιλέγουν σιγά σιγά τους εκπροσώπους τους, έχουμε και τις πρώτες ανακοινώσεις για τα pre-eurovision events! Έτσι, μετά τις πληροφορίες για το Eurovision in concert που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Άμστερνταμ, σήμερα ανακοινώθηκε ότι το Eurovision-Spain Pre-Party θα γίνει και φέτος!

Πρόκειται για την τρίτη φορά που θα διεξαχθεί αυτό το Eurovision party, που πέρσι σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Το Eurovision-Spain Pre-Party θα διεξαχθεί στην αίθουσα La Riviera στη Μαδρίτη τη Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Απριλίου.

Αυτές τις δύο ημέρες θα λάβουν χώρα το Welcome PrePartyES και το PrePartyES, δύο μεγάλες συναυλίες στις οποίες αναμένεται μια σειρά καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στο Τελ Αβίβ και ένας μεγάλος αριθμός special guests!

Με το eurovision-spain.com ως υπεύθυνο παραγωγής και με το σλόγκαν “The rhythm that unites us”, το θέμα αυτής της χρονιάς θα μας οδηγήσει σε ένα ταξίδι μέσα στο χρόνο, ακριβώς στη χρονιά της 50ής επετείου της πρώτης και μοναδικής διοργάνωσης της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία, στο Teatro Real και της τελευταίας νίκης του TVE με το τραγούδι “Vivo cantando” από τη Salomé. Οι διοργανωτές υπόσχονται ότι σε αυτό το ταξίδι θα περάσουμε, επίσης, από τη Μαδρίτη στη Λισαβόνα και από τη Λισαβόνα στο Τελ Αβίβ, πετώντας πάνω από τη Μεσόγειο Θάλασσα που συνδέει τόσες πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Με το pre-eurovision event αυτό οι Ισπανοί fans επιδιώκουν να φέρουν στη χώρα τους τη μαγεία της Eurovision, και υπόσχονται ένα διήμερο γεμάτο μουσική! Το Pre-Party του Eurovision-Spain θα αποτελέσει και πάλι μέρος της αποκαλούμενης Promo Tour των αποστολών των χωρών της Eurovision 2019 μαζί με τα αντίστοιχα events στο Άμστερνταμ και το Λονδίνο καθώς και εκείνα στο Τελ Αβίβ, τη Ρίγα και τη Μόσχα, όπως έγινε πέρσι.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, 21 εκπρόσωποι συμμετείχαν στην εκδήλωση τόσο το 2017 όσο και το 2018 (Kristian Kostov, Sunstroke Project, DoReDos, Michael Schulte, Blanche, Robin Bengtsson, Mikolas Josef, Ilinca & Alex Florea, Eugent Bushpepa, Alma και Madame Monsieur, είναι μερικά από τα ονόματα που συμμετείχαν μαζί φυσικά με τους Ισπανούς Amaia και Alfred, Manel Navarro, Barei, Ruth Lorenzo και Lucía Pérez). Επιπλέον, συμμετείχαν και μια σειρά από καλλιτέχνες της χώρας (Mirela, Coral Segovia, Raul, Brequette Cassie, Jorge Gonzalez,  Maika Barbero) καθώς και ξένοι (Suzy, Filipa Sousa, Stella Mwangi, Susanne Georgi, Jenny, Nicoleta Sava). Επίσης, το event είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους Ισπανούς fans και τα βίντεο από την περσινή εκδήλωση συγκεντρώνουν χιλιάδες views στο YouTube.

Τα εισιτήρια για το Eurovision-Spain Pre-Party θα κυκλοφορήσουν την επόμενη Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στις 12:00 CET με τρεις τρόπους: στη νέα επίσημη ιστοσελίδα preparty.es, σε όλα τα κέντρα και τα ταξιδιωτικά πρακτορεία El Corte English και τηλεφωνικά σε αριθμό που θα δοθεί κατά αποκλειστικότητα. Όλα τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα σε ένα μόνο έμβασμα και θα υπάρχουν και προμήθειες.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, τα εισιτήρια θα είναι δυο κατηγοριών: Fan (στις πρώτες σειρές) και General (στην αίθουσα). Επιπλέον, μπορούν να αγοραστούν μεμονωμένα ή σε ένα εκπτωτικό πακέτο για το διήμερο. Φέτος οι διοργανωτές εισάγουν και το Golden Pass που περιλαμβάνει τις δύο συναυλίες στη ζώνη των fan, τα δύο party, ένα σετ δώρου και ένα Meet & Greet με τους προσκεκλημένους καλλιτέχνες του Tel Aviv 2019, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Απριλίου το απόγευμα, σε τόπο και χρόνο που θα καθοριστεί και με τη συμμετοχή τουλάχιστον των μισών εκπροσώπων ή συγκροτημάτων που θα παρευρίσκονται. Το “Golden Pass” θα έχει πολύ περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων, μόνο 35!

To Eurovision-Spain έχει επίσης κρατήσει ένα ποσοστό εισιτηρίων για τα μέλη των επίσημων σωματείων fans της Eurovision στην Ισπανία, OGAE και AEV, καθώς και για τα μέλη του E-S CLUB που θα λάβουν όλες τις πληροφορίες τις επόμενες ώρες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δικαίωμα συμμετοχής στα events έχουν άτομα άνω των 18 ετών. Επίσης, τα εισιτήρια δεν επιστρέφονται αφού αγοραστούν. Όλα τα εισιτήρια θα έχουν ένα κόστος διαχείρισης που καθορίζεται από το ticketera.

Για όλα τα νέα σχετικά με τα pre-Eurovision events μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[Πηγή: Eurovision-Spain.com]

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ