ΙΣΠΑΝΙΑ: Απορρίφθηκε το τραγούδι της Ruth Lorenzo;

Ο RTVE, ο Ισπανικός δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός, ανακοίνωσε χθες τους τίτλους και τους ερμηνευτές των τραγουδιών που είναι υποψήφια για την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision 2019.

Όπως σας ενημερώσαμε και με παλαιότερο μας άρθρο, ανάμεσα στα ονόματα που κατέθεσαν τραγούδι, ήταν και αυτό της Ruth Lorenzo. Αν και δεν γνωρίζουμε ούτε τον τίτλο αλλά ούτε και τον μαθητή για τον οποίο κατέθεσε το τραγούδι της, φαίνεται ότι το τραγούδι της τελικά απορρίφθηκεΗ αρνητική επιβεβαίωση φαίνεται να ήρθε από την ίδια την Ruth μέσω του λογαριασμού της στο Twitter σε μία ανάρτηση του Cepeda.

Ο Cepeda, o οποίος συμμετείχε στο OT 2017, κατέθεσε και αυτός τραγούδι το οποίο απορρίφθηκε. Χαρακτηριστικά έγραψε στο twitter:

Γεια σας όμορφες! Συγγνώμη που το λέω, αλλά το τραγούδι που καταθέσαμε δεν πέρασε!. Λυπάμαι…

Άμεση ήταν η απάντηση της Ruth Lorenzo, η οποία απάντησε στο tweet του συναδέλφου της:

Το ίδιο και εδώ!!!

Όπως φαίνεται, λοιπόν, η επιστροφή της πολυαγαπημένης μας Ruth Lorenzo δεν θα γίνει έστω και έμμεσα στο Τελ Αβίβ. Περιμένουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις από το RTVE για να δούμε ποιοι είναι τελικά οι εκλεκτοί που έγιναν δεκτά τα τραγούδια τους και αν ανάμεσά τους δεν είναι η Lorenzo.

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της επιλογής εκπροσώπου της Ισπανίας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[Πηγή: escportugal]

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ