ΙΣΠΑΝΙΑ: Αυτά είναι τα 17 υποψήφια τραγούδια για τη Eurovision 2019!

Όπως αναφερθήκαμε στο σημερινό μας άρθρο που δημοσιεύτηκε πριν από μερικές ώρες, σήμερα έγινε η κατανομή των υποψήφιων τραγουδιών για τη Eurovision 2019 στους σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας “Operación Triunfo 2018”! 

Φυσικά, στο “Eurovision Gala” του ΟΤ 2018 υποψήφιοι δεν θα είναι μόνο οι φιναλίστ του παιχνιδιού αλλά και παίκτες που συμμετείχαν σε όλη τη διάρκεια του show. Ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του διευθυντή της εταιρείας τηλεοπτικών παραγωγών Gestmusic, κ. Tinet Rubira δεν κατάφεραν όλοι οι φετινοί σπουδαστές της ακαδημίας να “πάρουν” κάποιο υποψήφιο τραγούδι, ενώ ταυτόχρονα υπήρχαν άλλοι που “πήραν” παραπάνω από ένα! Η κατανομή έγινε με βασικό κριτήριο το στυλ του κάθε παίκτη και το πόσο μπορεί αυτό να υποστηρίξει το αντίστοιχο τραγούδι του.

Πριν από λίγη ώρα λοιπόν, οι διευθυντές της μουσικής ακαδημίαςNoemí Galera και Manu Guix βρέθηκαν με τους έξι σπουδαστές που έχουν μείνει μέχρι στιγμής στο σπίτι του ΟΤ 2018 για να τους ανακοινώσουν τη λίστα με τα 17 υποψήφια τραγούδια αλλά και ποιοι από αυτούς θα τα ερμηνεύσουν!

Αναλυτικά, τα 17 υποψήφια κομμάτια είναι: 

1. Famous – No puedo más
2. Miki – La venda
3. Alba Reche – ¿Qué será luego?
4. Miki & Natalia – Nadie se salva
5. Julia – Qué quieres que haga
6. Natalia – La clave
7. Sabela – Dímelo de frente
8. Sabela – Hoy soñaré
9. Miki – El equilibro 
10. Noelia – Hoy vuelvo a reír otra vez
11. Marilia – Todo bien
12. María – Muérdeme
13. Carlos Right – Se te nota
14. Damion – Sale
15. Marta – Vuelve
16. Joan Garrido & Marilia – A tu lado
17. Carlos Right – Nunca fui 

Ο παίκτης με τις περισσότερες υποψηφιότητες είναι ο Miki ο οποίος έχει λάβει τρία τραγούδια συνολικά, εκ των οποίων τα δύο solo και το άλλο σε ντουέτο με τη Natalia, η οποία είναι το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει το ΟΤ 2018! H Natalia, εκτός από το ντουέτο της με τον Miki έχει λάβει ακόμη ένα solo κομμάτι. Επίσης από δύο υποψήφια τραγούδια έχουν η Marilia, η Sabela και ο Carlos Right. Από ένα τραγούδι έχουν οι: Alba Reche, Julia, Noelia, María, Marta και Damion ενώ ο Joan Garrido μοιράζεται τη μοναδική του υποψηφιότητα με την Marilia. Ιδιαίτερη έκπληξη προκαλεί η επίσης μοναδική υποψηφιότητα του Famous ο οποίος εδώ και εβδομάδες φιγουράρει σαν το απόλυτο φαβορί για τη νίκη του Eurovision Gala του ΟΤ 2018! 

Τρεις από τους δεκαέξι συνολικά παίκτες του “Operación Triunfo 2018” δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιο υποψήφιο τραγούδι, με αποτέλεσμα να μην διαγωνιστούν καν στη φάση του Eurovision Gala. Αυτοί είναι οι Dave, África και Alfonso

Κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Τελικού του “Operación Triunfo 2018″, τη Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, το RTVE θα δώσει στη δημοσιότητα αποσπάσματα του ενός λεπτού από το κάθε υποψήφιο τραγούδι. Από εκείνη τη στιγμή και μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2019 στις 23:59, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίζει για τα αγαπημένα του κομμάτια. Κάθε άνθρωπος θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίζει μέχρι τρία τραγούδια μόνο ημερησίως. Τα πρώτα τρία τραγούδια που θα έχουν συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους, θα είναι αυτά που απευθείας θα προκριθούν στη φάση του Eurovision Gala” για να διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Tel Aviv.

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Ισπανική επιλογή για τη Eurovision 2019 στον OGAE Greece! 

Πηγή: RTVE 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ