Δείτε τα video clips των υποψήφιων συμμετοχών!

Ακολουθώντας την χθεσινή επίσημη παρουσίαση των καλλιτεχνών που διαγωνίζονται στον εθνικό τελικό της 12ης Μαρτίου, η ΕΡΤ μετέδωσε σήμερα μέσα από τη συχνότητά της τα video clips των τραγουδιών που διεκδικούν την εκπροσώπηση της χώρας μας στην Eurovision 2012.

Τα γυρίσματα για τα video αυτά πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες μέρες στο εμπορικό κέντρο River West (όπου θα διεξαχθεί την επόμενη Δευτέρα και ο εθνικός τελικός) και στα studio της κρατικής τηλεόρασης, ενώ η διαδικασία του μοντάζ ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι οι ίδιοι οι ερμηνευτές των τραγουδιών παρακολούθησαν για πρώτη φορά το τελικό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της σημερινής τους συνάντησης με τα μέλη του OGAE Greece, που έγινε πριν από λίγες ώρες σε γνωστό καφέ της Αθήνας.

Η σκηνοθετική επιμέλεια των clips ανήκει στον Κώστα Μυλωνά, ενώ τόσο οι ίδιοι οι καλλιτέχνες, όσο και τα μέλη του σωματείου μας υποδέχτηκαν το τελειοποιημένο οπτικό αποτέλεσμα με μεγάλο ενθουσιασμό. Τα video αυτά, σύμφωνα με τη σειρά εμφάνισης των τραγουδιών στον επερχόμενο εθνικό τελικό, είναι τα εξής:

“Baby I’m Yours” – Dora (Ηλίας Πανταζόπουλος, Frank, Νεκτάριος Τυράκης)

 

“Killer Bee” – Casiopeia (Χρήστος Δάντης, Λεωνίδας Χατζάρας)

 

“No Parking” – Velvet Fire (George Samuelson, Λεωνίδας Χατζάρας)

 

“Aphrodisiac” – Ελευθερία Ελευθερίου (Δημήτρης Στάσσος, Miakela Strenstrom, Dajana Loof)

Θανάσης Νάκος

56 ΣΧΟΛΙΑ

  1. re paidia eilikrina tora, alla nomizo oti NO PARKING kai KILLER BEE kerdizoune polu me to OPTKOAKOYSTIKO, dioti einai auto pou einai ENA ROK KAI ENA DANCE, please ena apo auta ta 2…….

  2. Όπως είπε και η Δάφνη Μπόκοτα, το 2000: “Οι ενδυματολογικές επιλογές, φέτος, είναι – να το πω ευγενικά – πολύ προχωρημένες”…

  3. Τα videos ειναι αδιάφορα και η ποιότητα οχι καλή.Η Ελευθερία είναι κακόγουστη! Έλεος,κοπελιά!Τουριστικό μπλουζάκι? Αυτά τα έκανε πολύ καλύτερα η Καιτη Γαρμπη 20 χρόνια πριν.Η Dora,εντελώς αγγούρι!Δεν ξέρει να κινείται η κοπέλα.Και δεν μοιάζει με την Carla Bruni που μας έπρηξαν οι γελοίοι.Οι Cassiopeia οκ μου φάνηκαν.Καλύτεροι by far οι Velter Fire!Μoυρίτσες καλλιτεχνικές που ξεχωρίζουν και πολύ Stylish!

    • opote sumfonoume, m aresei, theoro polu kits kai kseperasmeno ta themata tis Eleutherias kai tis Doras(se mia geniki optikoakoustiki panta) kai polu poio “sik” ta alla 2, elpizo kai euxomai gia ena apo auta kai epitelous na ksefugoume apo auto to mpouzouko pop dance, tha apofasiso meta tin teliki parousiasi tous gia poio apo ta 2 tha psifiso ti Deutera to bradi….elpizo fetos na leitourgei dioti persi apotuxane ola ta munimata mou..

  4. ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΙΔΑΙΤΕΡΟ ΦΕΤΟΣ……. ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ((ΜΙΚΡΑ ) ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ……..ΚΑΘΕ ΠΕΡΣΥ & ΚΑΛΥΤΕΡΑ…………………….Η ΔΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ……….SORRY……ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΘΑ ΛΑΧΑΝΙΑΣΕΙ……………… ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΟΞΥΓΟΝΟ………… ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΕ …..ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ APHRODISIAC…….. !

  5. τι μαλακιες διαβαζω…καλα ρε πατε καλα ολοι σας? ποιο killer be και ποιο no parking? αν δν παει το aphrodisiac ποιο θα παει? αφου οι ξενοι το αναζητουν το μπουζουκι τους κ σε συνδιασμο με λιγο τσιφτετελακι θα απογηωθουμε…το baby im yous δν τ σχολιαζω…απαισιο…οποτε: ELEYTHERIA GO GO GO GO FOR THE WIN…

  6. Ζήσαμε να δούμε την Ακρόπολη πάνω από ροζ σορτσάκι! Τέλεια!! Αλλά φυσικά δεν πειράζει αφού το τελικό αποτέλεσμα είναι αφροδισιακό εκτός από υπέροχο, προτότυπο(!!), μπουζουκοποιημένο, μπροστά από την εποχή του!

    GO GO GO Eleftheria!
    She’s gone…

  7. Οι μόνοι που φαίνεται να έχουν ιδέα τι κάνουν είναι οι Velvet Fire και λίγο η Ελευθερίου που έχει κ ένα Χ-factor στις πλάτες της κ ξέρει από τηλεοπτικά shows.

    Οι υπόλοιπες καρακαηδόνες ούτε καν να γράψουν στο φακό. Μίσησα το Killer Bee μ’ αυτά και μ’αυτά.

    Δεν ξέρω τι θ’ αλλάξει στον τελικό, αλλά φέτος τα πράγματα είναι τραγικά και είμαστε σε πολύ δύσκολο ημιτελικό…

  8. Ευτυχώς οι δημιουργοί των τραγουδιών αν εξαιρέσεις της ελευθερίου που πρέπει να είναι σουηδοί, είναι έλληνες και μάλιστα πολύ γνωστή, κάτι είναι και αυτό τουλάχιστον δεν έχει απαξιωθεί ο διαγωνισμός όπως περίμενα.

  9. Μόνο εγώ βλέπω ότι η Ελευθερίου έχει τον ανθρωποδιώχτη στο βλέμμα της; Σαν να διασταύρωσαν την Λοτσάρη με την Agurbash.

  10. an pah to killer bee 8a preph endhmatologhka na einai nthmenes melhsokomes me toulia kai pano sthn skhnh melhsia kai ta sxetika ephshs 8a mhrastoune mhgoskotostres sto khno apo kato gia na diafhmhsth h shmetoxh mas axaxaxaxaxa auto 8a ph khts oxi astia ………….

  11. Οι μόνοι που έχουν συγκεριμένη καλλιτεχνική άποψη σε αυτό που παρουσιάζουν σε αυτά τα videos, είναι οι Velvet Fire. Οι υπόλοιπες είναι “μου δωσε δύο ρούχα ο στυλίστας και τα έβαλα, γιατί μου είπε ότι θα βγω trendy και sexy”. Βλέπω να πέφτεi γέλιο τελικά στο live. Φωνάζει το πράγμα από τώρα φέτος.

  12. ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ Ν’ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ ΛΙΓΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΑΚΙ…
    AFRODISIAC ΦΑΝΑΤΙΚΑ!!!!
    ΣΑΝ ΤΗ ΜΥΓΑ ΜΕΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΘΑ΄ΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ…..
    (ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ -ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ- BABY I’Μ ΥΟURS)

  13. λοιπον τα παιρνουμε ενα ενα baby im yours το μισο κομματι το βλεπουμε σε ενα διαδρομο με τις ιδιες και τις ιδιες κινησεις 6\10 killer bee πολυ ωραιο και πιστευω πως οσο πιο πολλα ειναι τα ατομα στη σκηνη τοσο καλυτερα 9\10 no parking η κοπελια μου σπαει τα νευρα και το τραγουδι οτι πιο αηδια υπαρχει… απο τη πολη ερχομαι και στη κορφη κανελα 5\10 afrodisiac αυτο μου αρεσε απο την αρχη η ελευθερια ομως ΧΑΛΙΑ ντυμενη και ασχημες κινησεις αν εξερεσουμε το video clip του afrodisiac forever 7\10

  14. παιδια αυτες οι kasiopia τι ακριβως κανουν γιατι για τραγουδιστριες δεν μοιαζουν.ελπιζω να ερθουν τελευταιες!η ντορα και η ελευθερια θα μονομαχησουν γιατι ειναι μακραν τα καλυτερα!!!

  15. μ αρεσει που ολοι σκιζετε τα καλσον σας για το πιο θα παει μπακου,και ολοι εχετε αποψη!!!!!!
    χαλαρωστε ρεεεε….απο το βιντεο δεν μπορει κανεις να γνωριζει τι θα συμβει ,η αισθητικη των κλιπ ειναι η χειροτερη που θα μπορουσε να ειναι ,ας περιμενουμε την βραδια του τελικου που θα κριθουν ζωντανα τα φιντανια μας

    • Μια χαρά είναι τα κλιπάκια ρε φίλε, δημιουργήθηκαν για χρήση μιας εβδομάδας, ισα ισα να ακουστούν τα κομμάτια και από την TV, εσύ τι ήθελες οπτικά εφέ;

  16. το θεμα φιλε μου yorgos δεν ειναι μονο αυτο..ειναι οτι φανατιζονται για 4 τοσο μα τοσο μετρια και συνταγογραφημενα τραγουδια που απλα επειδη μας τα πασαρανε πρεπει και να μας αρεσουν..
    ειναι αυτο που λεμε απ το ολοτελα καλη ειν κι παναγιωταινα..το θεμα ειναι αν θα δουλεψουν ωστε να παρουσιασουν μια κακη σκηνικη παρουσια αλλα και φωνητικα να τα πουν σωστα..
    και περσυ ολοι εσκιζαν τα καλσον τους για την νικκι ποντε αλλα live η ολη εμφανιση ηταν για γιαουρτια..εμενα το 2010 μου αρεσε η συμμετοχη της μπαλτζη και live ηταν ενα αισχος και για γελια..οποτε υπομονη μεχρι την δευτερα..

  17. *καλη σκηνικη παρουσια..

    υγ..αυτο που δεν μπορεις να διορθωσεις ενα λαθος σου μου τη σπαει αφανταστα στο site..ελεος..

  18. emena moy aresei pio poly to aphrodisiac epeidh einai etsi h moysikh poy soy thimizei ellada kai to no parking epeidh einai rock kai xoreytiko mazi kai se oloys sxedon aresei poly to rock opote ego tha cifiza ena apo ta dyo.

    • Ακριβως την ιδια αποψη εχω και εγω.σωστο ολο το σχολιο σου. απλα με χαλαει καπως που στην αρχη του no parking ακουγεται ενας τυπος που ξερναει(μαλον ο λεωνιδας χατζαρας θα ειναι) και σου δινει την εντυπωση οτι απαξιωνει το κομματι!

  19. emena moy aresei pio poly to aphrodisiac epeidh einai etsi h moysikh poy soy thimizei ellada kai to no parking epeidh einai rock kai xoreytiko mazi kai se oloys sxedon aresei poly to rock opote ego tha cifiza ena apo ta dyo. gia ta alla den to syzitao parton enan kai xtypa ton allon

  20. Ο Λεωνίδας Χατζάρας θα είναι ο στιχουργός του τραγουδιου που θα ταξιδέψει στο Μπακού

  21. παιδια κρινοντας αντικειμενικα πιστευω οτι το πιο eurovisioniako αν και δεν μ’ αρεσει και ο ορος ειναι το aphrodisiac.μ΄αυτο πιστευω οτι θα πλασαριστουμε σιγουρα στη 10αδα. τωρα αν και το killer bee δεν με ειχε ενθουσιασει με το πρωτο ακουσμα, θεωρω οτι ειναι πολυ καλο και θα ειχε και αυτο μια αξιοπρεπη πορεια. το baby i;m yours ειναι κατακλεμμενο και τελος το no parkin ειναι πολυ καλο, αλλα χωρις να παρεξηγηθω, αν παει eurovision θα παει απατο…

    • εχεις πολυ δικιο σ αυτο για το no parking ρε παιδια ειναι πολυ ωραιο τραγουδι αλλα δεν κανει για eurovision γιατι πολυ απλα θα περασει χωρις να το παρατηρησει κανεις γιατι δεν εχει της προδιαγραφες να προσφρερει το vision..

  22. Αυτό που με απασχολεί είναι το μετά…Αυτό που πάντα μας σώζει ακόμη και με 1 μέτριο τραγουδάκι είναι οτι πάμε στις πρόβες και είμαστε επαγγελματίες και καλοί.Πέρυσι,είχαμε ονόματα πχ Κωνσταντίνος Ρήγος(άσχετα αν δεν τρελάθηκα με την δουλειά του). Φέτος,Ποιος?Ο Μαριανός?Πολύ καλός χορευτής αλλά ως χορογράφος δεν έχει δώσει ελπιδοφόρα δείγματα.Βλέπω,να παίρνει η SONY για την Ήβη ότι καλύτερο και εμείς να πάμε εκεί σαν τον φτωχό συγγενή…

  23. Πω Πώς κάνετε έτσι μερική.Ok ούτε εμένα μου άρεσαν τα Video clip αλλά κάποιοι στάζετε φαρμάκι. Το πώς θα πάμε στο Baku θα κριθεί από την Live εμφάνισή και όχι από αυτό το video clip. Εγώ είμαι με την Ελευθερία-Aphrodisiac <3 Αλλά όλα θα κριθούν στο Live…

  24. to kalutero video clip einai tn cassiopia,ayto pou se intrigarei tn velter fire,ayto pou s’aresei alla einai ligaki ftwxo(endymatika)ts eleftherias,alla 8a proksenisei ena ediaferon sts 3enous(me t mpouzouki)kai telos ayto pou m afhnei pagera adiaforh(gnwmh m) einai ts doras pou nty8hke san laterna allazontas dyo rouxa,kai exei k xalia hxo(gnwmh m panta)e3allou oute kan mporei na xorepsei…poso mallon kai na tragoudisei live xoreyontas kiolas….pwpwpw!!!!pantws pisteyw pws ola 8a kri8oun ekeinh tn vradia 🙂 as nikhsei t kalutero 🙂 alla exw na sas pw ayto,apo exd8es pou do8hkan kai sto youtube ta clips ta perissotera like ta exoun oi:1)eleftheria kai 2)oi cassiopia kai ta perissotera dislike oi:1)velter fire kai 2)dora (me ta perissotera h dora)ayto ti dixnei???(nomizw)oti mas dixnei tn prothmish t ellhnikou koinou k tn 3enwn kai pws ta favori einai h elle kai oi cassiopeia,kl epityxia se olous 😀 😉 🙂

  25. re guys t tragoudi ts eleftheriou legetai:”aphrodisiac” h’ “afrodisiac”????gt opws 8eloun t grafoun….diaferei apo site se site???3erete,pws einai t swsto??

  26. http://sports.williamhill.com/bet/el/betting/e/2765199/Eurovision%2BSong%2BContest%2B2012%2B%252d%2B%25ce%259d%25ce%25b9%25ce%25ba%25ce%25b7%25cf%2584%25ce%25ae%25cf%2582%2B%25ce%25b4%25ce%25b9%25ce%25bf%25cf%2581%25ce%25b3%25ce%25ac%25ce%25bd%25cf%2589%25cf%2583%25ce%25b7%25cf%2582.html deite!!!xwris kan na exoume vgalei tragoudi eimaste 8!!!!poso mallon otan vgaloume!!!kai meta miloun kapoioi pws oi 3enoi 8a mas xantakosoun logo oikonomikhs krishs….exete akousei ta koinhmata yper ts elladas:”give one change to greece”???8a mas latrepsoun e3w pali stn 10ada 8a mas katata3oun 😀 (makari)!!!!!

  27. ΄΄Οπως είχαν αναφέρει πολύ εύστοχα στο παρελθόν άλλοι χρήστες, ηχητικά αλλά κυρίως στιχουργικά έμοιαζε να επιστρέφουμε μια δεκαετία πίσω, το δε Aphrodisiac κατευεθείαν στη δεκαετία του ’80 .. Πλέον το οπτικό αποτέλεσμα δίνει μια παραπάνω δικαίωση. Η νοοτροπία του ’80 με το συρτάκι, το μπουζούκι, το ελληνικό καμάκι, τους ψευτόμαγκες greek lovers και όλα τα συναφή που διατηρούνται μέχρι κ σήμερα με άλλη μορφή πλέον, αποτυπώνονται στο εν λόγω βιντεοκλίπ .. Τουριστικό μπλουζάκι με την Αθήνα κ την Acropolis, μίνι σορτσάκι για να χαρεί κ λίγο παραπάνω το μάτι του Ελληναρά, κ γενικώς μια τάση αναπαραγωγής του τι γίνεται στα μπουζούκια στην Eurovision. Φωνή, στίχοι κ πρωτοτυπία μουσικής φέτος περνούν σε δεύτερη μοίρα και το μόνο που απομένει είναι να δούμε κ το αν θα υπάρχει έστω κάποια εμπνευσμένη σκηνική παρουσία κ όχι απλώς το κούνημα… Και δεν λέω ότι και η Καλομοίρα κ η Παπαρίζου ήταν περισσότερο ντυμένες, αλλά ήταν περισσότερο δουλεμένες και εμπνευσμένες συμμετοχές από κάθε άποψη … Οι Velvet Fire έχουν μεν ένα δικό τους στυλ, αλλά το όλο ύφος του τραγουδιού κτλ μου θυμίζει αρκετά τους Ting Tings, όσο για τις Kassiopeia, πρώην χορευέτριες στην εκπομπή του Θέμου, οι 3 στύλοι στην αρχή του βιντεοκλίπ μιλάνε από μόνοι τους .. Όσο για τη Dora, το Die For You πολλοί το ζήλεψαν αλλά δεν πρόκειται να το ξεπεράσουν η να το αντικαταστήσουν .. Κοινώς από μια πρώτη οπτική επαφή, δεν παρατηρείται καμία αξιοσημείωτη αλλαγή, το μόνο που απομένει είναι μια έστω πρωτότυπη σκηνική παρουσία .. Άλλωστε κακά τα ψέματα, τα Ελληνικά ευρήματα επί σκηνής πολλές φορές ήταν περισσότερο εμπνευσμένα κ πρωτότυπα κ από τους ίδους τους στίχους κ τη μουσική … Όσο για το περιβόητο φαρμάκι των σχολίων, εάν είναι ορθά και σαφώς τεκμηριωμένο χωρίς υστερίες, βρισιές κ τα συναφή είναι απολύτως αποδεκτό … Άλλωστε το φετινό επίπεδο των συμμετοχών είναι εμφανώς χαμηλότερο από άλλες φορές, με αποτέλεσμα να γίνεται λόγος για τα τραγούδια που φτιάχτηκαν κατά παραγγελία για το Διαγωνισμό, για το Aphrodisiac που θα ψηφιστεί ουσιαστικά γιατί απλά είναι το περισσότερο κατάλληλο για το διαγωνισμό ανάμεσα στα εν λόγω τραγούδια χωρίς κανένα άλλο ουσιαστικό κριτήριο.. Όσο για τα στοιχήματα, ενδεικτικά θα αναφέρω ότι πέρυσι μια μέρα πριν τον Τελικό η Ελλάδα βρισκόταν στις θέσεις 18-22, οπότε η 8η θέση των στοιχημάτων δεν σημαίνει τίποτα ουσιαστικά.

  28. stin thesi p briskete h kratiki mas TV nmz oti egw prosopika perimena pili xirotera kai auta dn einai oute xalia oute apla kaloutsika gia mena einai parapoli kala t apotelesmata kai apo thema p tha die3axthi o telikos kai apo thema tragoudio kai apo thema video clip!!! aaphrodisiac apo mena! 🙂

  29. egw pantos stirizw kai ta 4sera tragoydia me poly agaph kai makari opoio kai an paei na apospasei tis kaliteres kritikes kai poloys va8moys fetos kai oxi san tis teleytees xronies poy an kai pigame kala ypirxan kai xwres poy den psifisan ellada

  30. φιλε μου γιωργο σκ β γιατι να μην εχουμε αποψη???????ενταξει μπορει να μην πεσουμε μεσα αλλα πιστευω πως η αποψη σε εκφραζει απολυτα…το καλυτερο που μπορει κανεις να κανει για να εκτονωθει και να χαλαρωσει

  31. 1ον, απο όλα τα τραγουδια αυτο της ελευθεριας ειναι πολύ ανώτερο, τα αλλα 3 είναι ότι χειρότερο έχω ακούσει στην ζωή μου…
    2ον, αυτές είναι οι κουκλαρες που ‘”εκτελούν” (γιατί περι εκτέλεσης είναι) το κιλλερ μπι?? η δώρα είναι πολύ ομορφότερη. τουλαχιστον δεν πασαλυβεται ένα λίτρο μπογια
    3ον, το ακουσαμε κι αυτο. η ελευθερία κιτς και οι βελβετ φαιαρ καλογουστοι… ΕΛΕΟΣ, σας χτήπισε η κρίση κατακέφαλα
    4ον, κακογυρισμένα όλα τα βιντεακια αλλα το χειρότερο είναι αυτό της Δώρας και μέτα των βέλβετ φαιαρ, δεν σχολιαζω καθόλου τα αλλα δυο

  32. ξεχαστε τα στοιχηματα δεν ισχυει τιποτα…μονο τον rybak ειχαν πετυχει κατι που περιμενε και ενα μικρο παιδι με το τοσο ξεχωριστο και ωραιο τραγουδι που ειχε…..περισυ ειχαν 1η τη γαλλια…..θελετε να θυμηθουμε σε ποια θεση τερματισε; στην πενταδα ειχαν την εσθονια…και βγηκε 24η……εμας μας ειχαν χαντακωσει και βγηκαμε 7οι και παρακαλω 3οι απο τον televoting….ολα θα κριθουν αναλογα την παρουσιαση στους ημιτελικους και μετα στον τελικο οπως και επισης τη διασπορα και τα γειτωνια…….

  33. Paidia kai perisi mas arese h niki ponte pio polu kai me ayth thn epitroph p bhke agnohsan thn psifo tou kosmou kai esteilan ton giorka..an einai dynaton!me skopo na mhn vgoume kai kalh thesh (parolo p htan kalh h thesh p phrame)..sigoura o kosmos tha psifhsei ths eleftherias to tragoudi p einai to kalytero ap t alla 3..alla eimai pepismenh pws k pali h epitroph tha kanei ta dika ths..einai sthmeno to paixnidi.. :/

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ