ΜΑΛΤΑ: Σε αναζήτηση τραγουδιών για το X Factor!

 Πριν από λίγους μήνες σας αναφέραμε ότι η Μάλτα, μετά από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων ετών, αποφάσισε να ακολουθήσει νέα προσέγγιση όσον αφορά στη συμμετοχή της στη Eurovision του 2019. Ο νικητής, λοιπόν, του Malta X Factor θα εκπροσωπήσει τη χώρα τον ερχόμενο Μάιο στο Τελ Αβίβ. Καθώς ο διαγωνισμός πλησιάζει στο στάδιο των Judges Houses και των Lives, οι διοργανωτές του talent show ξεκίνησαν την αναζήτηση τραγουδιών για τα live shows.

Όλοι οι συνθέτες και στιχουργοί που ενδιαφέρονται να γράψουν τραγούδια για τους διαγωνιζόμενους του Malta X Factor, θα πρέπει να στείλουν e-mail στο xfactor@tvm.com.mt για περισσότερες πληροφορίες. Αυτά τα τραγούδια θα ερμηνευτούν από έναν από τους 12 φιναλίστ στις ζωντανές εμφανίσεις, ωστόσο – δεν είναι σαφές αν αυτά θα είναι τα τραγούδια που θα είναι υποψήφια και για τη Eurovision.

Αρκετοί πρώην συμμετέχοντες από τον Εθνικό τελικό της Μάλτας (MESC) εξακολουθούν να κυνηγούν το όνειρο τους για να εκπροσωπήσουν τη Μάλτα στην Eurovision 2019. Στα Judges Houses, λοιπόν, θα βρεθούν μεταξύ άλλων ο Franklin Calleja, η Anna Azzopardi, η Petra, η Danica Muscat, η Michela Pace, η Jade Vella, o Aidan Cassar, αλλά και η Anna Faniello – μητέρα δύο πρώην eurostars, της Claudia και του Fabrizio Faniello.

Το επόμενο επεισόδιο του Malta X Factor (Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου) είναι το τελευταίο «Six Chair challenge», όπου θα διαγωνιστούν τα 10 groups για τις τελευταίες έξι θέσεις των Judges Houses. Ο Τελικός του Malta X Factor  είναι προγραμματισμένος για τις 26 Ιανουαρίου 2019.

➡ Μείνετε, λοιπόν, συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις!

[Πηγή: ESCBubble]

Written by 

Related posts

One Thought to “ΜΑΛΤΑ: Σε αναζήτηση τραγουδιών για το X Factor!”

  1. […] διοργανωτές του talent show ήδη έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση τραγουδιών για τα Live Shows. Ο Τελικός του Malta X Factor  είναι […]

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ