ΓΕΩΡΓΙΑ: Μάθετε λεπτομέρειες για το «Georgian Idol»!

Οι προετοιμασίες για το “Sakartvelos varskvlavi”, της εκπομπής μέσω της οποίας θα αναδειχθεί ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει τη Γεωργία στον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision, όπως σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενο μας άρθρο, έχουν ολοκληρωθεί και σύντομα θα ξεκινήσουν οι τηλεοπτικές ακροάσεις των υποψήφιων τραγουδιστών.

Οι οικοδεσπότες του σόου , Vaniko Tarkhnishvili και Ruska Makashvili, βρήκαν λοιπόν την ευκαιρία και μίλησαν στο περιοδικό OK για τις προετοιμασίες τους για το μεγαλύτερο μουσικό σόου στη Γεωργία.

«Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να θυμηθούμε τους νικητές αυτού του σόου- τον Luka Zakariadze, τη Nina Sublatti και άλλους τραγουδιστές που αγαπήθηκαν τόσο πολύ. Το σόου αναδεικνύει αστέρια. Και τώρα που το Georgia Star συνδέθηκε με τον διαγωνισμό της Eurovision, το διακύβευμα έγινε ακόμη μεγαλύτερο.»,αναφέρει η Ruska, ενώ ο Vaniko προσθέτει «Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω στο έργο με το οποίο ο τραγουδιστής θα ορίσει το όνομα της Γεωργίας στην Eurovision. Αυτή είναι η φωνή του κοινού και των πολιτών, το έθνος θα κάνει γνωστή στον κόσμο την επιλογή του.»

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για την αγάπη που τους δείχνει το κοινό, η Ruska δηλώνει«Νιώθω πολύ άνετα να συνεργάζομαι με το Vaniko. Κάθε ζωντανή εκπομπή συνοδεύεται από μεγάλη αγωνία και στρες, αλλά ευτυχώς όταν λέω κάτι που γνωρίζω ήδη εκ των προτέρων ποια θα είναι η απάντηση του», «Αυτή είναι ακριβώς η πραγματικότητα του ριάλιτι. Δεν ψευδόμαστε, είμαστε ειλικρινείς με το κοινό και τους συμμετέχοντες. Χαιρόμαστε και οι ίδιοι μαζί με τους διαγωνιζόμενους.», συμπληρώνει ο Vaniko.

Για τις σχέσεις τους με τους διαγωνισμούς δήλωσε η Ruska «Προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους συμμετέχοντες όσο το δυνατόν περισσότερο. Σας συμβουλεύω να μην ανησυχείτε. Λειτουργεί πολύ καλά όταν τους λέμε ότι σε αυτό το σόου έχουν τη μοναδική τους ευκαιρία και οι ίδιοι παίρνουν δύναμη για να χρησιμοποιήσουν αυτήν την ευκαιρία.», ενώ ο Vaniko είπε «Ενθαρρύνουμε τους συμμετέχοντες και βρισκόμαστε δίπλα τους. Όποια και αν είναι η πρόκληση που αντιμετωπίζουν, προσπαθούμε να τους φτιάξουμε την διάθεση. Ακόμη και οι ηθοποιοί που βρίσκονται στη σκηνή για χρόνια, εξακολουθούν να έχουν πολύ άγχος κατά τη διάρκεια της συνάντησης με το κοινό, όπως ακριβώς συμβαίνει και με εκείνους τους καλλιτέχνες που είναι απολύτως άπειροι όταν έρχονται στο διαγωνισμό και ανησυχούν πολύ.»

Τέλος, η Ruska μας αποκάλυψε πως η ψηφοφορία θα γίνει μέσω SMS, τηλεφωνικών κλήσεων και για πρώτη φορά στα χρονικά της Γεωργίας μέσω Facebook Messenger.

Ας θυμηθούμε την εμφάνιση της Nina Sublatti, η οποία αφού νίκησε στο Sakartvelos varskvlavi το  2013, εκπροσώπησε τη Γεωργία στον Διαγωνισμό της Eurovision το 2015 με το τραγούδι Warrior κατακτώντας την 11η θέση συγκεντρώνοντας 51 βαθμούς.

[Πηγή/ Φωτογραφία: OKmagazine.ge]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ