EUROVISION 2019: H OG Group θα αναλάβει τις καρτ ποστάλ!

Ηεταιρεία OG Group είναι η νικήτρια του διαγωνισμού που προκηρύχτηκε για την παραγωγή των καρτ ποστάλ της Eurovision 2019. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε πριν 2 μήνες και συμμετείχαν 5 οίκοι παραγωγής για έναν προϋπολογισμό ύψους 3.225.000 NIS = 766.000 €.

Ποια είναι η OG Group

Η OG Group έχει δημιουργήσει διάφορες διαφημιστικές καμπάνιες για μεγάλες εταιρείες και επίσης κάθε χρόνο αναλαμβάνει την παραγωγή του Φεστιβάλ Ταινιών.

Επικεφαλής της εταιρείας είναι οι Gilad Schneider, Tamir Weksler και Julia Zarug. Η υπεύθυνη για τις καρτ ποστάλ θα είναι η Karen Hochma, που θα συνεργαστεί με τον Shmuel Ben Shalom. Και οι 2 είναι μέλη της δημιουργικής ομάδας του ραδιοτηλεοπτικού φορέα KAN υπό τη διεύθυνση του Yuval Cohen. Λεπτομέρειες σχετικά με τα πρόσωπα πίσω από τις καρτ ποστάλ μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Μπορείτε να δείτε προηγούμενο άρθρο μας σχετικό με το περιεχόμενο των καρτ ποστάλ.

φωτογραφία: og-group.com

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ