ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Αποκλειστική συνέντευξη του András Kállay-Saunders στον OGAE Greece!

Ο András Kállay-Saunders εκπροσώπησε την Ουγγαρία το 2014 με το τραγούδι “Running”. Εξ αρχής η συμμετοχή του ξεχώρισε και ήταν ένα από τα φαβορί εκείνης της διοργάνωσης. Τερμάτισε στην υψηλή 5η θέση με 143 βαθμούς, που είναι η δεύτερη καλύτερη θέση της Ουγγαρίας στον διαγωνισμό (μετά την 4η θέση που είχε λάβει στο ντεμπούτο της το 1994!).

Ο András φέτος συμμετέχει στον εθνικό διαγωνισμό της Ουγγαρίας A Dal 2019, μαζί με το νέο του συγκρότημα The Middletonz, με το τραγούδι “Roses”. Εξ αφορμής της νέας του προσπάθειας να εκπροσωπήσει ξανά τη χώρα του στη Eurovision, ο OGAE Greece εξασφάλισε μια αποκλειστική συνέντευξη μαζί του. O András με μεγάλη χαρά απάντησε στις ερωτήσεις μας και στον συντάκτη μας Γιάννη Δανιήλ.

Συνέντευξη: Ιωάννης Δανιήλ | Φωτογραφικό Υλικό: Last.fm / OGAE Greece

OGAE GREECE: András, γεια σου! Σε ευχαριστούμε πολύ που δέχθηκες να μας δώσεις τη συνέντευξη αυτή… Οι fans του διαγωνισμού σε γνωρίζουν από τη συμμετοχή σου με την Ουγγαρία το 2014… Ωστόσο, θα θέλαμε να μας πεις για αρχή μερικά πράγματα για σένα, αλλά και το νέο σου συγκρότημα “The Middletonz”.

András Kállay-Saunders: Γεια σας! Δική μου η χαρά! Λοιπόν, οι The Middletonz είναι η νέα μου μπάντα, η οποία αποτελείται από τον Slashkovic και εμένα. Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Slashkovic γεννήθηκε στο Ιράν, μεγάλωσε στην Ολλανδία και τα τελευταία τρία χρόνια ζει στην Ουγγαρία. Αμέσως ερωτεύθηκε αυτή τη χώρα και είναι πάντα εδώ από τότε! Συναντηθήκαμε σε μια Jam session (σ.σ. εκδήλωση συνάντησης μουσικών), όπου και οι δυο μας αυτοσχεδιάσαμε στη σκηνή. Το ένα οδήγησε στο άλλο, και να που λαμβάνουμε μέρος στο A DAL 2019. Το είδος της μουσικής μας συγκαταλέγεται στην κατηγορία “Unknown”. Δεν ακολουθούμε κάποια τάση, αλλά κατασκευάζουμε το δικό μας κόσμο και απλά δημιουργούμε μουσική που μας αρέσει, οπότε όταν ακούτε τους The Middletonz να είστε έτοιμοι να ζήσετε μια μουσική περιπέτεια!

O. G.: Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον! Αλήθεια, ποιος είναι ο λόγος που συμμετέχεις ξανά, με τους The Middletonz αυτή τη φορά, στον εθνικό διαγωνισμό της Ουγγαρίας A DAL;

A. K-S.: Θα ήθελα πολύ να εκπροσωπήσω ξανά την Ουγγαρία. Η Eurovision θα παραμείνει πάντα ως μία από τις πιο όμορφες στιγμές της καριέρας μου. Υποσχέθηκα στους θαυμαστές μου ότι δεν θα εγκαταλείψω ποτέ, θα ήθελα να κερδίσω αυτόν τον διαγωνισμό και να κάνω τη χώρα μου περήφανη.

O. G.: Πως θα περιέγραφες το τραγούδι σας “Roses”;

A. K-S.: Πήρα ένα κήπο γεμάτο τριαντάφυλλα, αλλά κανέναν που να αγαπά … Είμαι βέβαιος ότι όλοι βιώσαμε αυτό το συναίσθημα.

O. G.: Θα ήθελα να πάμε λίγα χρόνια πίσω… Πώς ήταν η εμπειρία σου στη Eurovision του 2014; Η 5η θέση ήταν πολύ καλή, έτσι δεν είναι; Την περίμενες αυτή την επιτυχία;

A. K-S.: Η Eurovision του 2014 ήταν μια αξέχαστη εμπειρία. Η αγάπη που έλαβα από ανθρώπους από όλο τον κόσμο ήταν εξωπραγματική και είμαι τόσο ευγνώμων που το κατάφερα. Αν λάβω υπόψιν την πέμπτη θέση στον διαγωνισμό θα ήταν απλώς εγωιστικό να πω ότι δεν ήμουν ικανοποιημένος. Δεν περίμενα τίποτα, ανέβηκα απλά στη σκηνή, τραγούδησα με την καρδιά μου και ήλπιζα για το καλύτερο. Ξέρω ότι αγγίξαμε πολλούς ανθρώπους με το τραγούδι μου, και δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από αυτό.

O. G.: Το τραγούδι σου στη Eurovision 2014 “Running” περιείχε ένα μήνυμα που άγγιξε το κοινό (σ.σ. για τα θύματα κακοποίησης)… Όσον αφορά στο “Roses”, έχει κι αυτό κάποιο μήνυμα;

A. K-S.: Το “Roses” είναι μια θλιβερή ιστορία αγάπης με ένα τέλος που αφήνει τον ακροατή / θεατή με ερωτηματικά. Αυτό που θα θέλαμε να δείξουμε σε αυτό το βίντεο είναι ότι ακόμα και όταν αισθάνεστε απελπισμένοι ποτέ δεν ξέρετε τι σκέφτεται ή έχει προγραμματίσει το άλλο πρόσωπο για σας, αξίζει να αγωνίζεστε για τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή.

O. G.: Τι σημαίνει ο διαγωνισμός της Eurovision για σένα;

A. K-S.: Η Eurovision είναι σαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά της μουσικής. Είναι επίσης ένας θαυμάσιος τρόπος να φέρει τους ανθρώπους κοντά. Πιστεύω ότι η Eurovision είναι ένα καλό παράδειγμα ειρήνης και αγάπης.

O. G.: Ποιο τραγούδι από την ιστορία της Eurovision είναι το αγαπημένο σου; Ποια άλλη συμμετοχή της Ουγγαρίας μέχρι τώρα έχεις ξεχωρίσει;

A. K-S.: Το αγαπημένο μου τραγούδι είναι της Loreen το “Euphoria”. Ειλικρινά δεν μπορώ να επιλέξω ένα Ουγγρικό τραγούδι ως αγαπημένο επειδή είναι τόσα πολλά που μου αρέσουν και θα ήταν πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω κάποιο, καθώς στέλναμε πάντα κάτι τόσο διαφορετικό, κάθε τραγούδι ήταν όμορφο σε αυτό το διαγωνισμό.

O. G.: Τελειώνοντας αυτή τη συνέντευξη, θα ήθελες να πεις κάτι στα μέλη και τους φίλους του OGAE Greece και γενικά στο ελληνικό κοινό;

A. K-S.: Θα ήθελα απλώς να ευχαριστήσω εσάς και όλους τους fans στην Ελλάδα! Με πολλή αγάπη από τους The Middletonz!

O OGAE Greece θα ήθελε να ευχαριστήσει τον András Kállay-Saunders για αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, η οποία είναι και η πρώτη της νέας περιόδου της Eurovision! Να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε εκείνον και τους The Middletonz στο A DAL 2019!

Μείνετε σταθερά στον OGAE Greece για πολλές ακόμα συνεντεύξεις και φέτος!
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εύχομαι να μην πάει μ’ αυτό το ανύπαρκτο, γιατί θα χαλάσει την άψογη εικόνα και πολύ καλή θέση του με το αριστούργημα του 2014, και θα είναι κρίμα γι αυτόν!!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ