ΤΣΕΧΙΑ: Στις 7 Ιανουαρίου η ανακοίνωση των υποψηφίων!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας, το ενδιαφέρον για την Eurovision στην Τσεχία έχει αυξηθεί κατακόρυφα και οι συμμετοχές που υποβλήθηκαν στην κρατική τηλεόραση της χώρας άγγιξαν τις 300!

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε σήμερα ο επικεφαλής της Τσεχικής επιτροπής Kryštof Šámal στις 7 Ιανουαρίου θα λάβει χώρα η συνέντευξη τύπου στην οποία θα μάθουμε τους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στην Τσέχικη προεπιλογή αλλά και το format που θα χρησιμοποιηθεί φέτος για την επιλογή του εκπροσώπου της Τσεχίας στον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision.

Αναμένεται, στις αρχές Ιανουαρίου 2019 να  δημοσιευθούν τα βίντεο στο επίσημο Eurovision mobile app. Τόσο οι Τσέχοι όσο και οι διεθνείς fans θα μπορούν να ψηφίσουν την αγαπημένη τους συμμετοχή. Την ίδια στιγμή θα ξεκινήσει και η αξιολόγηση των υποψήφιων τραγουδιών από τη διεθνή κριτική επιτροπή. Φέτος, κάθε διεθνής ψήφος θα θεωρείται σαν ψήφος μέλους της διεθνής κριτικής επιτροπής. Στα τέλη Ιανουαρίου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και θα μάθουμε το νικητή του εθνικού διαγωνισμού.

Θα καταφέρει η Τσεχία να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα μετά την περσινή 6η θέση με τον Micolas Josef και το τραγούδι του Lie to me που συγκέντρωσε 281 βαθμούς;

[Πηγή/Φωτογραφία: ESCKAZ.com/ Eurovision Song Contest Czech Republic]

 

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ