ΚΥΠΡΟΣ: Τίτλος του τραγουδιού «Replay»!

Η δημόσια ραδιοτηλεόραση της Κύπρου (ΡΙΚ), μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook για τη Eurovision, έδωσε άλλο ένα στοιχείο αναφορικά με τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό του Τελ Αβίβ.

Έτσι, μετά την επίσημη επιβεβαίωση της συνθετικής ομάδας με τη συμμετοχή του Alex P. και της επιμέλειας της σκηνικής εμφάνισης από τη Sacha-Jean Baptiste, η κυπριακή ομάδα αποκάλυψε τον τίτλο του τραγουδιού κι αυτός είναι «Replay».

Το προσεχές διάστημα αναμένονται και τα επόμενα quiz αλλά και teaser που θα αποκαλύψουν και τα υπόλοιπα στοιχεία της κυπριακής συμμετοχής για τη Eurovision 2019.

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της κυπριακής συμμετοχής μείνετε σταθερά στον OGAE Greece.


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

[Φωτογραφίες: Facebook/CYBC: Eurovision Cyprus]

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Η Κυπριακή δημόσια ραδιοτηλεόραση έχει επιλέξει τη σταδιακή αποκάλυψη της συμμετοχής στη Eurovision 2019. Μέσα από την επίσημη σελίδα της στο διαγωνισμό έχει προβεί, μέσω ορισμένων quizzes και teasers, στην ανακοίνωση του Alex P και της νέας συνθετικής του ομάδας ως δημιουργών του τραγουδιού, το οποίο θα επιμεληθεί επί σκηνής και πάλι η χορογράφος Sacha Jean-Baptiste, αλλά και του τίτλου του τραγουδιού που είναι… “REPLAY”! […]

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ