EUROVISION 2019: Οι προετοιμασίες θα αρχίσουν στις 24 Μαρτίου!

Ηαντιπρόεδρος πωλήσεων και μάρκετινγκ του Expo Tel Aviv, Iris Mazel, αποκάλυψε χθες στην Jerusalem Post ότι στις 24 Μαρτίου 2019 το Περίπτερο 2 θα παραδοθεί στον ραδιοτηλεοπτικό φορέα ΚΑΝ για να ξεκινήσουν οι προετοιμασίες για τη Eurovision.

Τα άλλα Περίπτερα

Αφού θα έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες στο Περίπτερο 2 (έκταση: 6.500 τμ2), στα τέλη Απριλίου 2019 θα παραδοθούν και τα Περίπτερα 1, 11, 12, 13 και 14. Ειδικά το έκτασης 5.000 τμ2  Περίπτερο 1 θα φιλοξενήσει το Green Room, βλ. και το σχετικό άρθρο μας. Θα συνδέεται με το Περίπτερο 2 μέσω ενός τούνελ, που θα κατασκευαστεί ειδικά για τον Διαγωνισμό. Αυτό σημαίνει ότι η πρόσβαση από το έναν στο άλλο χώρο θα γίνεται εσωτερικά και όχι απ’ έξω. Τα υπόλοιπα Περίπτερα θα χρησιμοποιηθούν ως Κέντρο Τύπου και για άλλες εκδηλώσεις.

Σπίτι για τη Eurovision και τους fans!

Στόχος είναι η όλη διοργάνωση να αποτελέσει έναν φιλόξενο χώρο για τον Διαγωνισμό, αλλά και τους fans. Υπάρχουν μάλιστα σχέδια να χρησιμοποιηθεί ο χώρος γύρω από την Expo για όσους δεν καταφέρουν να προμηθευτούν εισιτήρια. Θα υπάρξει επίσης και υπαίθριος χώρος, που θα υποδέχεται τους επισκέπτες με κοκτέιλ καλωσορίσματος.

Συμβουλές από τους Σουηδούς

Την περασμένη εβδομάδα, η Iris Mazel μαζί με αποστολή του Δήμου Τελ Αβίβ επισκέφτηκε τη Στοκχόλμη για να πάρει μια καλύτερη ιδέα για τη Eurovision. Χαρακτηριστικά είπε:

Έχουν κερδίσει 6 φορές… Έχουν πολλή πείρα πώς να διοργανώσουν, τι να κάνουν, τι να περιμένουν, πώς να προετοιμαστούν για τους δημοσιογράφους και το πλήθος του κόσμου.

Έκλεισε δηλώνοντας:

Κατά τη γνώμη μου, η όλη προβολή που μπορεί να φέρει στο Ισραήλ είναι απίστευτη.

φωτογραφία: esckaz.com

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ