ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Η Monika Marija στο «Eurovizijos 2019»!

 

Μέσα σε ένα χρόνο τα έζησε όλα. Κέρδισε στον πέμπτο κύκλο της Λιθουανικής εκδοχής του Voice, επελέγη ως η “Schlager Queen of the Year”, διοργάνωσε δύο επιτυχημένες περιοδείες στη χώρα της και μόλις κυκλοφόρησε το τέταρτο τραγούδι της για φέτος, το οποίο θα συμπεριληφθεί στο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο. Ο λόγος για τη Monika Marija η οποία φαίνεται ασταμάτητη!

Επόμενος στόχος η Eurovision! Όπως επιβεβαίωσε η ίδια, θα διαγωνιστεί φέτος στο «Eurovizijos 2019» ελπίζοντας να είναι εκείνη που θα εκπροσωπήσει τη Λιθουανία στον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ τον προσεχή Μάιο. 

https://www.youtube.com/watch?v=bjFPknlXXaQ&fbclid=IwAR3BiYxkMO8Aaft-284hQFKMU8c9mTOpj7iYh5fmozZ7LaVlQ_lYSPqNtZM

Στις αρχές του έτους, η Monika Marija έλαβε μέρος στον διαγωνισμό τραγουδιού για την εκπροσώπηση της Λιθουανίας στη Λισαβόνα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή αφού έλαβε μια πρόταση για την εκτέλεση του τραγουδιού “The Truth”, που της εμπιστεύτηκε η Erica Jennings, με το οποία πήρε μέρος στον εθνικό τελικό. Η απόφαση της να συμμετάσχει ξανά αυτή τη φορά δεν έγινε την τελευταία στιγμή και η τραγουδίστρια είναι σίγουρη ότι θέλει να δοκιμάσει και πάλι τις δυνάμεις της.

Όπως δηλώνει η ίδια: “Μου λείπει ένας υγιής αγώνας. Η Eurovision δεν είναι μόνο ένας διαγωνισμός, είναι επίσης ένας έλεγχος της δύναμής μας και ένας καλός τρόπος να βελτιωθούμε, να μάθουμε πώς να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας. Αν έχεις κάτι να δείξεις, νομίζω ότι αξίζει πραγματικά”

Πίσω από τη συμμετοχή της βρίσκεται Σουηδική ομάδα παραγωγής και όπως λέει η Monika Marija είναι απόλυτα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. “Δημιουργήσαμε το τραγούδι στη Σουηδία, μια ομάδα των τεσσάρων ανθρώπων – ο Benny Jansson, ο Mahan Moin, ο Thomas Karlsson και εγώ – αυτό το τραγούδι ήταν μια μεγάλη πρόκληση, αλλά παρακολουθώντας και συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλο, φτάσαμε στο σημείο να είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι με το δικό μας αποτέλεσμα.

Θεωρώ ότι -μιλώντας με όρους Eurovision- δεν μπορούμε ποτέ να γνωρίζουμε τι χρειάζεται για να κερδίσεις. Ο νικητής εξαρτάται όχι μόνο από την προσωπική του απόδοση αλλά και από την ποιότητα των επιδόσεων των υπόλοιπων διαγωνιζόμενων, τον τύπο και τον τρόπο εμφάνισης του στον διαγωνισμό. Σίγουρα, πάντα κερδίζει το θάρρος, η μοναδικότητα και η αποφασιστικότητα”, προσθέτει η Monika Marija.

Το τραγούδι της για την Eurovision θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο με την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ της Monika Marija, το οποίο θα παρουσιαστεί σε τρεις πόλεις το Βίλνιους, το Κάουνας και την Παλάνγκα.

Ας θυμηθούμε στο βίντεο που ακολουθεί την εμφάνιση της στον περσινό διαγωνισμό της Λιθουανικής προεπιλογής.

Πώς σας φαίνεται η επιλογή της Monika Marija να συμμετάσχει στο «Eurovizijos 2019»? Πιστεύετε θα τα καταφέρει αυτή τη φορά;

[Πηγή/Φωτογραφία: ESCKAZ.com/ Youtube]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ