ΑΛΒΑΝΙΑ: Ακούστε τα snippets των 22 τραγουδιών του Festivali i Këngës 57!

O Αλβανικός Ραδιοτηλεοπτικός φορέας RTSH έδωσε πριν από λίγο στη δημοσιότητα τα snippets των 22 τραγουδιών του Festivali i Këngës 57. Μαζί με τα snippets γίνεται μια παρουσίαση και των καλλιτεχνών που τα ερμηνεύουν, μέσα από σύντομα βίντεο.

Τα snippets των τραγουδιών και την παρουσίαση των καλλιτεχνών μπορείτε να τα δείτε στο επίσημο κανάλι του RTSH στο Youtube:

Επίσης, υπάρχουν και στο instagram profile του διαγωνισμού, καθώς και στις σελίδες του OGAE Albania στο facebook και το instagram.:

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, στα μέσα Οκτωβρίου ανακοινώθηκαν οι 22 συμμετοχές του «Festivali i Këngës 57», του διαγωνισμού που διεξάγεται στα Τίρανα τον Δεκέμβρη και μέσω του οποίου επιλέγεται παραδοσιακά ο εκπρόσωπος της γειτονικής μας χώρας στον διαγωνισμό της Eurovision. Περισσότερες λεπτομέρειες για τις συμμετοχές μπορείτε να διαβάσετε σε προηγούμενο άρθρο μας εδώ. Τους 22 υποψήφιους του εθνικού διαγωνισμού της Αλβανίας, όπως τους παρουσίασε το RTSH στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σας τους παρουσίασε αναλυτικά ο OGAE Greece εδώ.
Επιπλέον, όπως σας έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας, τα τραγούδια θα παρουσιαστούν διαφορετικά τις δυο πρώτες βραδιές. Την πρώτη στις 20 Δεκεμβρίου, οι 22 τραγουδιστές θα τραγουδήσουν «ζωντανά» με την  Συμφωνική Ορχήστρα της Αλβανικής Ραδιοτηλεόρασης, ενώ τη δεύτερη νύχτα στις 21 Δεκεμβρίου που θα είναι «Η νύχτα της παρουσίασης» ή αλλιώς το «Nata Eurosong», τα 22 τα τραγούδια θα ερμηνευτούν «ζωντανά» αλλά χωρίς την ορχήστρα και θα συνοδεύονται από όλα αυτά τα σκηνικά δρώμενα που θα δείχνουν τον τρόπο που ο κάθε διαγωνιζόμενος θα εμφανισθεί στη Eurovision. Τέλος, την τρίτη βραδιά (22 Δεκεμβρίου) θα διεξαχθεί ο τελικός, όπου τα τραγούδια θα διαγωνισθούν για την πρώτη θέση.
Τη σειρά εμφάνισης των καλλιτεχνών στο Fest’57, η οποία προέκυψε με κλήρωση, θα την βρείτε εδώ.
Ξεχωρίσατε κάποιο τραγούδι και συμμετέχοντα του εθνικού διαγωνισμού της Αλβανίας; Πως κρίνετε συνολικά τα τραγούδια;
Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της επιλογής του εκπροσώπου της Αλβανίας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!
[Πηγή: RTSH]

Written by 

Related posts

One Thought to “ΑΛΒΑΝΙΑ: Ακούστε τα snippets των 22 τραγουδιών του Festivali i Këngës 57!”

  1. […] Αλβανικός Ραδιοτηλεοπτικός φορέας RTSH, μετά τα βίντεο παρουσίασης των 22 καλλιτεχνών και τα snipp… των τραγουδιών που συμμετέχουν στον εθνικό […]

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ