EUROVISION 2019: Bar Refaeli και Erez Tal η επιλογή του ΚΑΝ για παρουσιαστές!

Oκρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Ισραήλ, ΚΑΝ, ανακοίνωσε πριν λίγο ότι έχει επιλέξει για παρουσιαστές της Eurovision 2019 την Bar Refaeli και τον Erez Tal.

Bar Refaeli

Το 33χρονο μοντέλο από το Ισραήλ έχει ψηφιστεί η πιο σέξι γυναίκα για το 2012 και 2013, σύμφωνα με το περιοδικό Maxim. Από τα 15 της χρόνια συμμετείχε σε φωτογραφίσεις για περιοδικά μόδας, όπως το Vogue, Harper’s Bazaar, ELLE, GQ και Maxim. Έχει εκπροσωπήσει διάφορες εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Έχει δουλέψει για τον Armani, Roberto Cavalli, Gucci, Valentino κ.ά. Από το 2006 ως το 2011 είχε σχέση με τον Leonardo di Caprio και από το 2015 είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Adi Ezra. Έχουν 2 κόρες.

Erez Tal

57 χρονών, ηθοποιός και παρουσιαστής της τηλεόρασης. Υπήρξε ο πρώτος (!) σχολιαστής για την τηλεόραση του Ισραήλ στη Eurovision 2018. Έχει παρουσιάσει διάφορα τηλεοπτικά σόου υψηλής τηλεθέασης, όπως HaAh HaGadol (Big Brother), Τροχός της Τύχης και The Vault.

Τον λόγο έχει η EBU

Ο ΚΑΝ διοργάνωσε οντισιόν για την επιλογή των παρουσιαστών, βλ. το σχετικό άρθρο μας. Οι δύο προαναφερθέντες ήταν αυτοί  που επικράτησαν. Η τελική απόφαση και έγκριση, για να αναλάβουν τον ρόλο των παρουσιαστών, εξαρτάται πλέον από την EBU. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η υπογραφή των συμβολαίων με τους παρουσιαστές.

Και 3η παρουσιάστρια

Εκτός από την Bar Refaeli και τον Erez Tal, θα υπάρξει και 3η παρουσιάστρια στον χώρο του Greenroom. Αυτή αναμένεται να είναι η Lucy Ayoub, που ανήκει στο προσωπικό του ΚΑΝ. Ενδέχεται μάλιστα να συνοδεύεται από τον Assi Azar, τον παρουσιαστή του HaKochav HaBa.

 

 

Ήταν πολύ σημαντικό για τον Πρόεδρο του ΚΑΝ, Eldad Koblenz, να συμπεριλάβει κάποιον από τον φορέα σαν κυρίως παρουσιάστρια, αλλά έδειξε κατανόηση στο γεγονός ότι για χάρη της ποιότητας του σόου, που έχει ως στόχο να ενδυναμώσει τις δημόσιες σχέσεις ανάμεσα σε Ισραήλ και Ευρώπη, έπρεπε να θυσιάσει αυτή την ιδέα του.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η Lucy Ayoub θα αναλάβει τον ρόλο της παρουσιάστριας του Greenroom.

➡ Εφόσον δεν υπάρξουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής, η επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τους παρουσιαστές αναμένεται να γίνει τον Ιανουάριο.

φωτογραφίες: eurovoix.com, reddit.com

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

3 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ