ΙΤΑΛΙΑ: Δείτε τα βίντεο κλιπ από τα 24 τραγούδια του Sanremo Giovani!

Στις 5 Οκτωβρίου επιβεβαιώθηκε από την ιταλική τηλεόραση RAI, η συμμετοχή τους στην φετινή Eurovision. Ο νικητής του 69ου Sanremo Φεστιβάλ του ιταλικού τραγουδιού θα είναι και πάλι η πρώτη επιλογή να εκπροσωπήσει την Ιταλία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2019.

Σήμερα κυκλοφόρησαν τα videoclips από τα 24 υποψηφία τραγούδια που θα διαγωνιστούν στο Sanremo Giovani! 24 καλλιτέχνες θα διαγωνιστούν στο φεστιβάλ. Για τη σύνθεση των συμμετεχόντων καλλιτεχνών, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της εκδήλωσης Claudio Baglioni και η Διεύθυνση του Rai Uno θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη βοήθεια της Μουσικής Επιτροπής σύμφωνα με κριτήρια που θα λαμβάνουν υπόψη την ποιότητα και την πρωτοτυπία των τραγουδιών. Δύο θέσεις θα διατεθούν για τους νικητές του διαγωνισμού Sanremo Giovani, οι οποίοι θα πρέπει να παρουσιάσουν ένα νέο τραγούδι το Φεβρουάριο!

Οι 24 νέοι καλλιτέχνες με τα υποψήφια τραγούδια τους είναι οι ακόλουθοι (πατώντας στο τίτλο του τραγουδιού μπορείτε να δείτε το κάθε videoclip, ωστόσο θα χρειαστεί να συνδεθείτε μέσω FB).

Andrea BiagioniAlba piena

CannellaNei miei ricordi

Cordio La nostra vita

Diego Conti3 gradi

Einar OrtizCentomila volte

Federica AbbateFinalmente

Fosco17Dicembre

Giulia MuttiAlmeno tre

La RuaAlla mia età si vola

La ZeroNina è brava

Laura CiriacoL’inizio

Le OreLa mia felpa è come me

MahmoodGioventù bruciata

Marte MarascoNella mia testa

NyvinneIo ti penso

RosIncendio

SymoPaura di amare

WeproStop/Replay

Deschema Cristallo

Fedrix & Flaw L’impresa

Francesca Miola – Amarsi non serve

Mescalina Chiamami amore adesso

Roberto Saita – Niwrad

Sisma – Slow motion

Τις δύο ζωντανές βραδιές του Sanremo Giovani θα προηγηθούν 4 επεισόδια 45 λεπτών με οικοδεσπότη τον Luca Barbarossa. Μέσα από αυτές τις εκπομπές, οι φιναλίστ θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα τραγούδια τους αλλά και να μάθουμε περισσότερα για τους ίδιους. Στα live shows, στις 20 και 21 Δεκεμβρίου, θα βγούνε 2 νικητές, οι οποίοι θα διαγωνιστούν στο φεστιβάλ του Sanremo 2019 τον Φεβρουάριο με ένα νέο τραγούδι. Τις 2 live βραδιές του Sanremo Giovani θα παρουσιάσουν οι Pippo Baudo και Fabio Rovazzi. Η επιλογή των νικητών θα γίνει από την Επιτροπή Μουσικής (40%), την Κριτική Επιτροπή που θα οριστεί από τον Διευθυντή της Rai (30%) και από Televoting (30%). Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα στο προηγούμενο άρθρο μας.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νεότερα σχετικά με την φετινή επιλογή της Ιταλίας!

2 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ