ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: «Συγγνώμη… λάθος»!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ, ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Μαυροβουνίου ανακοίνωσε χθες ότι οι συμμετοχές που ήταν έγκυρες και θα αξιολογηθούν από την Επιτροπή Επιλογής για τον τελικό της χώρας Montevizija 2019 ήταν μόλις 10!

Πριν από λίγο, το RTCG δηλώνει ότι…έγινε λάθος! Έτσι, η επιτροπή θα επανεξετάσει τις υποβληθείσες συμμετοχές.

Τι ακριβώς συνέβη;

Με την επανεξέταση της δημόσιας πρόσκλησης που είχε απευθύνει το RTCG για την επιλογή του εκπροσώπου του Μαυροβουνίου για την Eurovision 2019, η επιτροπή επιλογής βρήκε ένα λάθος! Αυτό αφορούσε στη διαδικασία ανακοίνωσης του διαγωνισμού στην αγγλική γλώσσα. Μετά από τη διαπίστωση αυτή αναθεωρήθηκε η εγκυρότητα της δημόσιας πρόσκλησης.

Έτσι, με βάση τα αποτελέσματα του ελέγχου, το RTCG ενημερώνει το κοινό και τους ενδιαφερομένους συνθέτες ότι η τελευταία ημέρα υποβολής αίτησης για το διαγωνισμό ήταν η 28η Νοεμβρίου 2018.

Λαμβάνοντας υπόψη την αναθεώρηση αυτή, η επιτροπή επιλογής θα πραγματοποιήσει πάλι την διαδικασία αξιολόγησης της εγκυρότητας των ληφθέντων συμμετοχών, που υποβλήθηκαν μέχρι τις 28 Νοεμβρίου 2018 και θα ενημερώσει το κοινό σχετικά με τον τελικό αριθμό έγκυρων συμμετοχών το συντομότερο δυνατό.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το διαγωνισμό Montevizija 2019 μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Για όλα τα νέα για τη Eurovision 2019 και τη συμμετοχή του Μαυροβουνίου μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[Πηγή: RTCG]

Written by 

Related posts

One Thought to “ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: «Συγγνώμη… λάθος»!”

  1. […] των υποβληθέντων συμμετοχών, όπως σας είχαμε αναφέρει εδώ, η ειδική επιτροπή του εθνικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα […]

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ