ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Η Conchita Wurst στην κριτική επιτροπή;

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, στις 20 Δεκεμβρίου, θα ανακοινωθούν τα ονόματα των υποψηφίων για το Selecţia Naţională. Μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου θα είναι ανοιχτή η ηλεκτρονική πλατφόρμα, για τους υποψήφιους που θα δηλώσουν συμμετοχή στον εθνικό τελικό της Ρουμανίας.

Για πρώτη φορά στο Selecţia Naţională η κριτική επιτροπή των ημιτελικών θα απαρτίζεται από εγχώριους καλλιτέχνες και στον τελικό η κριτική επιτροπή θα αποτελείτε από διεθνή ονόματα της μουσικής βιομηχανίας.

Πριν λίγη ώρα η Conchita Wurst έστειλε ένα μήνυμα, μέσω ενός βίντεο, ότι θα βρίσκεται δίπλα στην εθνική επιλογή και σε όσους συμμετέχουν για να εκπροσωπήσουν τη Ρουμανία στο Τελ Αβίβ! Με αυτό το μήνυμα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι ένα από τα ονόματα που θα βρίσκονται στην κριτική επιτροπή του τελικού.

https://www.facebook.com/eurovision.romania/videos/368816720553644/?t=3

Άλλοι καλλιτέχνες που ενθαρρύνουν τους δημιουργούς και τους ερμηνευτές να δηλώσουν συμμετοχή στον εθνικό τελικό της χώρας είναι η Monica Anghel (eurovision 2002), ο  Alex Florea (eurovision 2017) και ο Zoli TOTH (eurovision 2005), που ίσως και αυτοί να βρίσκονται σε μια από τις θέσεις της κριτικής επιτροπής. O Zoli TOTH είχε ξαναβρεθεί στο παρελθόν στην κριτική επιτροπή του Selecţia Naţională 2016.

Οι καταχωρήσεις συμμετοχών γίνονται αποκλειστικά online, συμπληρώνοντας τη φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα του TVR,  μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2018 (24.00). Με το σύνθημα «Κάνε το όνειρο σου πραγματικότητα!» η ρουμάνικη τηλεόραση θα ψάξει να βρει τον επόμενο εκπρόσωπό του για την Eurovision 2019!

➡ Μείνετε, λοιπόν, συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις!

 

πηγή: Eurovision Romania, eurovision.tvr.ro/2019

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ