…Αναμείνατε στο ακουστικό σας!

Όπως έχει επίσημα δηλωθεί από την ΕΡΤ οι οποίες αποφάσεις σχετικά με τη διαδικασία επιλογής της ελληνικής συμμετοχής πρόκειται να παρθούν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου…

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, κάποια επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει.

Το μόνο που γνωρίζουμε από επίσημη πηγή είναι ότι οι συζητήσεις εντός της ΕΡΤ προχωρούν, απλώς μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί κάτι οριστικά. Αν αναλογιστεί κανείς ότι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος κ. Δρόσος όσο και η Υπεύθυνη της Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ κα. Κουφοπούλου θα εκπροσωπήσουν τον Ραδιοτηλεοπτικό Οργανισμό στην Γενική Συνέλευση της EBU που ξεκινά αύριο στη Γενεύη δεν θα πρέπει να αναμένουμε κάποια εξέλιξη μέχρι τέλος της εβδομάδας.

Για την ιστορία, στη Γενική Συνέλευση της EBU συμμετέχουν υψηλόβαθμα στελέχη των δημοσίων ραδιοτηλεοπτικών φορέων κάθε χώρας που είναι μέλη της Ένωσης, συζητώντας για όλα τα θέματα σχετικά με τη λειτουργία της EBU, της συνεργασίας των μελών της καθώς και των τηλεοπτικών παραγωγών. Ωστόσο, στη φετινή Γενική Συνέλευση δεν αναμένεται να συζητηθούν θέματα που αφορούν τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Αυτή θα είναι η 81η κατά σειρά συνέλευση και θα λάβει χώρα στα Κεντρικά Γραφεία της EBU, στη Γενεύη (Ελβετία) μεταξύ 5-7 Δεκεμβρίου 2018. Οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς Ελλάδας και Κύπρου ως πλήρη μέλη της EBU συμμετέχουν στο group των μεσογειακών χωρών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις σχετικά με την εξέλιξη της Ελληνικής συμμετοχής στην κατηγορία “Ελλάδα” της ιστοσελίδας μας.

2 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ