ΚΥΠΡΟΣ: Επίσημη επιβεβαίωση της συμμετοχής του Alex P από το ΡΙΚ!

Η Κυπριακή Δημόσια Ραδιοτηλεόραση του ΡΙΚ, στην επίσημη σελίδα που διατηρεί για τον διαγωνισμό της Eurovision, ανήρτησε την εβδομάδα που μας πέρασε δύο κουίζ που αφορούσαν στην Κυπριακή συμμετοχή στη Eurovision 2019. 

Μέσα από τα κουίζ αυτά αποκαλύφθηκαν όλα τα μέλη της συνθετικής ομάδας του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Τελ Αβίβ. Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ αμέσως μετά τα κουίζ, ο δημιουργός της περσινής επιτυχίας του Fuego, Alex Papaconstantinou (Alex P), είναι και πάλι αυτός που έγραψε το τραγούδι για την Κύπρο. Αυτή τη φορά πλαισιώνεται από μια νέα συνθετική ομάδα, και συγκεκριμένα από τον Teddy Sky, που πέρσι συμμετείχε και στα φωνητικά του “Fuego”, τον Viktor Svensson με τον οποίο είναι μόνιμοι συνεργάτες τα τελευταία χρόνια, τον Albin Nedler και τον Kristofer Fogelmark (γνωστός ως Bonn), οι οποίοι είναι επίσης γνώριμοι στους fans και από τη συνεργασία τους με τον Alex P στο τραγούδι “Unloved” με την Τάμτα. Τη νέα συνθετική ομάδα επιβεβαίωσε και επίσημα πριν από λίγο το ΡΙΚ.

https://www.facebook.com/1733990883572500/posts/1958579161113670/

Επίσης, χθες με μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του ΡΙΚ για τον διαγωνισμό, επιβεβαιώθηκε και επίσημα η συμμετοχή του σπουδαίου Ελληνοσουηδού συνθέτη Alex P στην ομάδα της Κύπρου για την Eurovision 2019! Στη φωτογραφία αυτή είναι μαζί με την Αρχηγό της Εθνικής Αποστολής της Κύπρου κα. Εύη Παπαμιχαήλ και τον Γενικό Διευθυντή του ΡΙΚ κ. Μιχάλη Μαραθεύτη, δηλώνοντας την εκ νέου συνεργασία τους.

https://www.facebook.com/CYBCEurovision/photos/a.1745475742424014/1958269934477926/?type=3&theater&_rdc=1&_rdr

Το προσεχές διάστημα αναμένονται και τα επόμενα quizzes αλλά και teasers που θα αποκαλύψουν και τα υπόλοιπα στοιχεία της Κυπριακής συμμετοχής για τη Eurovision 2019!

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της Κυπριακής συμμετοχής μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[Πηγή – Φωτογραφίες: CYBC : Eurovision Cyprus / Instagram]


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

 

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

2 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ