ΜΑΛΤΑ: Τα 6 αγόρια που… έλαβαν τις θέσεις τους στο X-Factor!

Την προηγούμενη εβδομάδα, η σκληρή διαδικασία του «Six Chair Challenge» στο Malta X-Factor, ξεκίνησε με την ομάδα των κοριτσιών. Από τις 14 διαγωνιζόμενες στην κατηγορία αυτή, μόνο οι 6 πέρασαν στον επόμενο γύρο (Judges Houses). Αυτές ήταν οι Karin Duff, Kelsey Bellante, Jade Vella, Nicole Frendo, Michela Pace και Danica Muscat. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας εδώ.

Χθες ήταν η σειρά της κατηγορίας των αγοριών (με τελικό κριτή την Ira Losco) να συμμετάσχει στη δοκιμασία!

Ποια, όμως, από τα 11 αγόρια που διαγωνίσθηκαν κατάφεραν να λάβουν τις 6 καρέκλες και να προχωρήσουν στον επόμενο γύρο και επομένως ένα βήμα πιο κοντά στο να εκπροσωπήσουν την Μάλτα στη Eurovision 2019; Ας δούμε, λοιπόν…

Norbert Bondin

Την πρώτη καρέκλα έλαβε ο Norbert Bondin, ο οποίος έγινε αγαπητός από την πρώτη ακρόασή του. Χθες είχε μια εξαιρετικά συναισθηματική και γεμάτο πάθος απόδοση στο τραγούδι “Use Somebody” των Kings of Leon. Δικαιολογημένα οι κριτές είχαν θετικά σχόλια για την εμφάνισή του – άλλωστε το Βρετανικό κοινό μπορούν να τον αναγνωρίσουν από την επιτυχημένη εμφάνισή του στην ψυχαγωγική εκπομπή ‘All Together Now’. Ήταν μια εύκολη απόφαση για την Ira Losco.

Mark Anthony Bartolo

Μαζί με την κιθάρα του ερμήνευσε πολύ συναίσθημα το τραγούδι “Writings On The Wall” του Sam Smith. Αυτή ήταν ίσως η καλύτερή του εμφάνιση αφού είχε μια πολύ θερμή ανταπόκριση τόσο από τους κριτές όσο και από το κοινό, που του εξασφάλισε τη μία από τις 6 καρέκλες της βραδιάς.

Luke Chappell

Ο επόμενος που έλαβε τη θέση του και συνεχίζει ήταν ο Luke Chappell, ο οποίος έχει πραγματικά βελτιωθεί από την πρώτη οντισιόν του! Παρ’ ό,τι δεν ξεκίνησε καλά, οι εμφανίσεις του στο Bootcamp ήταν εξαιρετικές! Ερμήνευσε το “Photograph” του Ed Sheeran με εξαιρετικό τρόπο που προκάλεσε έντονα συναισθήματα στους κριτές και την επιτροπή μέχρι…δακρύων!

 

Aidan Cassar

Ο αγαπημένος του κοινού, που συμμετείχε και στον εθνικό τελικό της Μάλτας MESC 2018 με το τραγούδι “Dai Laga”, ο Aidan Cassar, είναι ένα εξαιρετικά ταλαντούχο νέο παιδί που κέρδισε τη δική του θέση στον επόμενο γύρο. Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Bootcamp εντυπωσίασε και αυτή τη φορά ερμηνεύοντας το τραγούδι “Don’t Know Much”  των Aaron Neville & Linda Ronstadt.

Claudio Zammit

Αν και έχει χαρακτηρισθεί ως ερμηνευτής για συγκεκριμένο είδος τραγουδιών, εντούτοις σαγηνεύει με το βάθος και τη χροιά της φωνής του. Αυτή τη φορά ερμήνευσε άλλο ένα indie τραγούδι, το ‘No Roots’ της Alice Merton. Η παθιασμένη φωνή του και η θετική του ενέργεια λειτούργησαν καταλυτικά ώστε να κερδίσει την πέμπτη καρέκλα της βραδιάς.

Owen Leuellen 

Την έκτη και τελευταία καρέκλα της κατηγορίας των αγοριών κέρδισε ο Owen Leuellen που έχει την στόφα επαγγελματία ράπερ, από την πρώτη στιγμή. Για άλλη μια φορά η επίδοσή του ήταν εξαιρετική, σε ένα κομμάτι δικό του με δυνατούς στίχους, κάτι που δεν δυσκόλεψε τους κριτές και την Ira Losco να του δώσουν μια από τις έξι θέσεις για τον επόμενο γύρο.

Η διαδικασία του “Six Chair Challenge” συνεχίζεται με την κατηγορία των Overs (των άνω των 25 ετών) την επόμενη Κυριακή.

Ποιο από τα αγόρια διακρίνετε εσείς ότι έχει τις περισσότερες πιθανότητες για νίκη;

Για όλα τα νέα από την Eurovision 2019 και την επιλογή του εκπροσώπου της Μάλτας μείνετε σταθερά με τον OGAE Greece!

[Πηγή: Eurovoxx]

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ