ΚΥΠΡΟΣ: Η Ήβη Αδάμου αποκαλύπτει…!

Αποτελεί την πρώτη εκπρόσωπο χώρας που ανακοινώθηκε για την Eurovision 2012 και φυσικά μια από τις πλέον ανερχόμενες νέες τραγουδίστριες στην Ελληνική και Κυπριακή μουσική σκηνή. Η νεαρή Ήβη Αδάμου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης, όπου αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρεις σχετικά με την παρουσία της στον επερχόμενο διαγωνισμό (esctoday.com).

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ραδίοφωνο “Ήχος FM” του Ρεθύμνου, η Κύπρια καλλιτέχνις παραδέχτηκε ότι από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η ακρόαση των υποψήφιων τραγουδιών για τον εθνικό τελικό, στον οποίο η ίδια θα ερμηνεύσει μία μπαλάντα και τρία ρυθμικά κομμάτια. Οι συνθέσεις που έχουν ήδη κατατεθεί στο ΡΙΚ έρχονται απ’ όλες τις γωνιές της Ευρώπης, ενώ όλα τα τραγούδια θα έχουν αγγλικό στίχο, κατά προτίμηση της ερμηνεύτριας. Ερωτηθείσα για το πως κατέληξε στην απόφαση να αναλάβει την εκπροσώπηση της πατρίδας της, η Ήβη δήλωσε ότι της είχε γίνει και στο παρελθόν αντίστοιχη πρόταση, αλλά όντας ακόμα μαθήτρια είχε επικεντρωθεί στην εκπαίδευσή της, πράγμα που δεν άφηνε χρονικά περιθώρια για κάποια άλλη ενασχόληση. Έτσι, όταν φέτος προσεγγίστηκε από το ΡΙΚ, θεώρησε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να κάνει ένα τέτοιο βήμα.

Σε ότι αφορά την ανακοίνωση της συμμετοχής της εν μέσω θέρους, η νεαρά σχολίασε πως αυτό μόνο προς όφελος της συμμετοχής μπορεί να λειτουργήσει, καθώς υπάρχει αρκετός χρόνος για να ακούσει η ίδια και η ομάδα της όλα τα προτεινόμενα τραγούδια, ώστε να καταλήξουν στα τέσσερα εκείνα με τις περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι ήδη έχουν κατατεθεί ορισμένες συνθέσεις, οι οποίες προέρχονται τόσο από Κύπριους και Έλληνες δημιουργούς, όσο και από ξένους, όπως Σουηδούς, Φινλανδούς, κ.ά. Ταυτόχρονα, δεν έκρυψε την προτίμησή της στα ρυθμικά pop τραγούδια, καθώς πιστεύει πως “ο συνδυασμός ενός πολύ καλού τραγουδιού με μια καλά δουλεμένη σκηνική παρουσία, είναι αυτός που μπορεί να μας δώσει το εισητήριο για τον τελικό της Eurovision 2012, αρκεί να παρουσιάσουμε κάτι μεγαλειώδες”.

Στη διάρκεια της συνέντευξης, η Ήβη ερωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision, ίσως και για το 2013, απαντώντας ως εξής: “θα ήθελα να το κάνω με πολλή χαρά, ωστόσο θα προτιμούσα να μεσολαβήσει ένα χρονικό διάστημα ανάμεσα στις δύο συμμετοχές μου…”. Τέλος, η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου μίλησε και για τα άμεσα επαγγελματικά της σχέδια, τα οποία περιλαμβάνουν live εμφανίσεις σε γνωστό χώρο της Αθήνας, αλλά και την κυκλοφορία του καινούργιου της album.

Θανάσης Νάκος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ