ΓΕΩΡΓΙΑ: Στις 2 Μαρτίου αποφασίζει για Τελ Αβίβ!

Ο μεγάλος τελικό του «Georgian Idol» (Sakartevlos Varsk’vlavi), της εκπομπής μέσω της οποίας θα αναδειχθεί ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει τη Γεωργία στον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision, όπως σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενο μας άρθρο,  θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η εταιρεία παραγωγής Nova Productions στο site της. Αρκετά πιθανό είναι την βραδιά του τελικού να ακουστεί και το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί η Γεωργία στο Τε Αβίβ.

Το «Georgian Idol» θα διαρκέσει συνολικά περισσότερο από δύο μήνες και οι auditions έχουν ξεκινήσει ήδη από τον προηγούμενο μήνα να λαμβάνουν χώρα σε όλη την επικράτεια με το πρώτο show του «Georgian Idol» να αναμένεται να μεταδοθεί στις 5 Ιανουαρίου. 

Η Γεωργία ευελπιστεί ακολουθώντας αυτό τον τρόπο επιλογής καλλιτέχνη να σβήσει την περσινή αποτυχημένη εμφάνιση των Iriao, οι οποίοι με το τραγούδι τους “For you” κατετάγησαν τελευταίοι στον β’ ημιτελικό.

Εσείς τι λέτε, θα τα καταφέρει;

[Πηγή/ Φωτογραφία: escunited]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ