ΙΤΑΛΙΑ: Υποψήφια στο Sanremo 2019 η Luísa Sobral;

Όλοι οι Eurofans γνωρίζουν από το 2017 και μετά, το όνομα της Luísa Sobral αλλά και του αδερφού της, Salbador, μετά τη μεγάλη νίκη της Πορτογαλίας.

Μέσω του escportugal.pt διαβάσαμε σήμερα ότι η Luísa Sobral συνέθεσε ένα τραγούδι, το οποίο θα μπορούσε να είναι υποψήφιο για να εκπροσωπήσει την Ιταλία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision του 2019, μέσω φυσικά του φεστιβάλ του Sanremo. Παρ ‘όλα αυτά, η Πορτογαλίδα συνθέτρια απέρριψε πρόσκληση για να ερμηνεύσει το τραγούδι σε ντουέτο.

Η πολύ ενδιαφέρουσα αυτή αποκάλυψη της συνθέτριας του “Amar Pelos Dois“, έγινε στην εκπομπή Encontros Imediatos του João Gobern και της Margarida Pinto Correia.

Μετά την νίκη του αδερφού μου στο Κίεβο με τη σύνθεση μου, πολλοί άνθρωποι ήρθαν σε επαφή μαζί μου για να τους συνθέσω τραγούδια. Ανάμεσα σε αυτούς, υπήρχαν και άνθρωποι που σχετίζονται με τον χώρο της Eurovision, κάτι με το οποίο δεν ήθελα να ασχοληθώ. Δέχτηκα μία πρόταση για να συνθέσω τραγούδι για το φεστιβάλ του Sanremo 2019. Την αποδέχτηκα γιατί μου αρέσει να γράφω στα Ιταλικά Δεν γνωρίζω αν τελικά θα συμμετάσχει στο φεστιβάλ, αλλά σκέφτηκα ότι η είσοδος μου σε μία μουσική αγορά όπως της Ιταλίας θα ήταν ενδιαφέρουσα. Επίσης, με ρώτησαν αν θα ήθελα να κάνω ένα ντουέτο, αλλά αποφάσισα ότι θα ήθελα να συμμετάσχω μόνο σαν συνθέτης.

Πως θα σας φαινόταν μία επιστροφή της Luisa και πάλι σαν συνθέτρια, αλλά αυτή την φορά για το Sanremo;

Μείνετε στον OGAE Greece για όλα τα νέα αναφορικά με την Ιταλία και το φεστιβάλ του Sanremo.

[Πηγή: escportugal / agendadosacores ]

 

 

 

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ