Oι ερμηνευτές των υποψήφιων τραγουδιών! H σειρά εμφάνισης στον Τελικό!

Με την επίσημη παρουσίαση των καλλιτεχνών που βρίσκονται “πίσω” από τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια του εθνικού τελικού, ολοκληρώθηκε απόψε το παζλ των πληροφοριών που αφορούν τον επικείμενο διαγωνισμό. Στα πλαίσια της συνάντησης δημοσιογράφων κι εκπροσώπων του τύπου με τους υποψήφιους καλλιτέχνες, η ΕΡΤ και η Universal Music παρουσίασαν πριν από λίγο τους ερμηνευτές, αλλά και τους δημιουργούς (συνθέτες και στιχουργούς) των τραγουδιών που θα διαγωνιστούν στις 12 Μαρτίου, διεκδικώντας την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision 2012.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης αυτής, έγινε επίσης και η κλήρωση για τη σειρά εμφάνισης των συμμετοχών, στη βραδιά του τελικού. Τέσσερα καλλιτεχνικά σχήματα πρόκειται να διαγωνιστούν με ισάριθμα τραγούδια. Αναφορικά με τους ερμηνευτές, πρόκειται -όπως άλλωστε είχε γίνει γνωστό εξ’ αρχής- για νέους καλλιτέχνες, χωρίς προηγούμενη δισκογραφία, οι οποίοι με πολύ μεράκι, κέφι, όρεξη και ταλέντο θα δοκιμαστούν για πρώτη φορά σε μία τέτοιου μεγέθους παραγωγή. Εν αντιθέσει, οι δημιουργοί των τραγουδιών αυτών είναι πρόσωπα καταξιωμένα και πασίγνωστα στον χώρο της μουσικής, με πολλές και επιτυχημένες δουλειές στο ενεργητικό τους. Αρκετοί εξ’ αυτών είναι ιδιαιτέρως γνωστοί και για την ανάμειξή τους με τον ίδιο τον διαγωνισμό της Eurovision σε προηγούμενες χρονιές, τόσο εντός, όσο κι εκτός Ελλάδας.

Αναλυτικότερα, ας δούμε τους συντελεστές των τεσσάρων συμμετοχών του ελληνικού τελικού, έπειτα από την επίσημη παρουσίασή τους, που έγινε πριν από λίγη ώρα (σύμφωνα με τη σειρά εμφάνισης της τελικής βραδιάς):

1. “Baby I’m Yours”

Ερμηνεία: Dora

Μουσική: Ηλίας Πανταζόπουλος, Franc

Στίχοι: Νεκτάριος Τυράκης

 

 

2. “Killer Bee”

Ερμηνεία: Cassiopeia

Μουσική: Χρήστος Δάντης

Στίχοι: Λεωνίδας Χατζάρας

 

 

3. “No Parking”

Ερμηνεία: Velvet Fire

Μουσική και στίχοι: George Samuuelson, Λεωνίδας Χατζάρας

 

 

4. “Aphrodisiac”

Ερμηνεία: Ελευθερία Ελευθερίου

Μουσική: Δημήτρης Στάσσος

Στίχοι: Mikaela Stenstrom, Dajana Loof

 

Με τον τρόπο αυτό, ολοκληρώνεται η εικόνα των φετινών συμμετοχών, ενώ ταυτόχρονα δίνεται τέλος στην αγωνία και το “μυστήριο” που διακατείχαν τις τελευταίες μέρες τους θαυμαστές του διαγωνισμού, οι οποίοι και ανυπομονούσαν να μάθουν την πλήρη “ταυτότητα” των τραγουδιών. Κλείνοντας, σας υπενθυμίζουμε πως μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να πραγματοποιηθεί από την ΕΡΤ και η πρώτη προβολή των video clips των συμμετοχών αυτών, ολοκληρώνοντας την διαδρομή προς τη διεξαγωγή του εθνικού τελικού, στις 12 Μαρτίου.

Θανάσης Νάκος

Φωτογραφίες: Yiannis Praibisch

 

96 ΣΧΟΛΙΑ

  1. tora emena prosopika to baby i am yours the mou arese idiaitera, auto pou mou aresei einai to killer bee, alla ekei pou thelo na katalikso einai oti se filous mou pou akousane ta tragoudia auta ta duo themata einai pou tous aresoune, bebaia kapoioi apo autous episis lene oti paei to komati pou tha paei i ellada einai sto teliko kata ena 90%…..fimes? isos

  2. Είναι απαράδεκτη η όλη τακτική της ΕΡΤ να αργεί στη δημοσιοποίηση των τραγουδιών με τις φωνές των αληθινών καλλιτεχνών. Όπως όλα δείχνουν και από τη σειρά κλήρωσης (τυχαίο άλλωστε δεν νομίζω) η Ελευθερία Ελευθερίου μάλλον θα πάει με το Αφροδισιακό της. Τί να πω. Καλή μας επιτυχία!

  3. an sthloume to afrodhsiako exoume poles ph8anothtes na kerdhsoume h na mpoume 5ada …… an kai nomhzo oti h ert 8a kanh palh ta maghremata ths kai 8a sthlh kati ligotero ephkhndhno sto na kerdhsoume krhma giath se olla ta voting sto internet h eleu8eria kerdhzh me terastia diafora kai shnh8os exeo pano apo 50% 8a einai megalh adhkia an thn 8apsoun oi ephtropes ths ert 😛 !!!!!!!!!

    • Oi idies p@p@ries me persi….poios tha kerdisei kai me ti? ti les bre pou einai to afrodisiac kalutero apo to ephoria tis Lorenas Souidia ean paei I to per siembre tis Italias I akomi to quedate conmigo tis Ispaniasre por lo menos na eimaste sti pragmatikotita den anaferomai sugkekrimena sto afrodisiac alla se opoiodipote apo auta kai na paei, den yparxei periptosei na bgei 1o, apla mallon opoiodipote apo auta kai na paei tha perasei mallon teliko….Imarton tha bgoume 1oi ti akoune ta autakia mou

  4. Δηλαδή και στα 4 τραγούδια ακούγονται γυναικείες φωνές και είναι διαφορετικές; οκ λάθος μου. Νομιζα πως εκείνο των Velvet Fire το τραγουδούσε ο άντρας του συγκροτήματος. Όπως και να χει ας πάει όποιο θέλει. Τουλάχιστον να περάσουμε στον τελικό και να κερδίσει η Ιταλία. Δεν θέλω τίποτα άλλο 🙂

  5. Δυστυχώς η Ελλάδα για άλλη μία χρονιά πάει να ακολουθήσει την εκ του ασφαλούς συνταγή του “ψευτο-έθνικ” (γιατί έθνικ δεν είναι αυτά που στέλνουμε). Μόνο που φέτος με το Aphrodisiac κάνει την χειρότερη της απόπειρα, με ένα κάτω του μετρίου προκατασκευασμένο κολάζ του Shake it, My number one και Γεια σου Μαρία, με αγγλικό στίχο επιπέδου πριν από το lower, και προφορά της καλλιτέχνιδος σε στυλ ελληνικού καμακιού δεκαετίας του ’80.
    Πραγματικά νομίζω ότι η ελληνική συμετοχή στο διαγωνισμό δεν έχει πια νόημα. Ό,τι είχε να δώσει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια το έδωσε και έκλεισε τον κύκλο της. Από το να στέλνουμε όλο και χειρότερα κακέκτυπα προηγούμενων συμμετοχών μας, από ημιάγνωστους καλλιτέχνες αποτυχημένους ακόμα και στο talent show που συμμετείχαν, θα ήταν πολύ καλύτερη η αποχή για ένα-δυο χρόνια και επιστροφή με εντελώς άλλη προσέγγιση όλου του θέματος που λέγεται Eurovision. Για εμένα αυτά είναι πραγματικά πεταμένα λεφτά σε μία τραγική συγκυρία για τη χώρα.

      • Αλήθειες λέω Mary. Είναι πραγματικά εντελώς ανούσιο όλο αυτό πια. Και το ότι κάποιος μπορεί να είναι φίλος του διαγωνισμού δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταπίνει αμάσητη ότι φτήνια του πετάνε στη μούρη. Αντίθετα, ακριβώς αν κάποιος αγαπά τον διαγωνισμό θα πρέπει να επισημαίνει πότε το πράγμα έχει φύγει από το σκοπό του. Για εμένα το φετινό είναι η πλήρης κατάντια μετά τα «μεγαλεία» της τελευταίας δεκαετίας. Πολύ περισσότερο όταν ακόμα όλο αυτό το πληρώνει ο έλληνας φορολογούμενος σε μία χώρα ήδη πτωχευμένη. Προτιμώ μία αξιοπρεπή αποχή.

      • Να σου θυμίσω Μάριε οτι δεν είμαστε Πολωνία για να φύγουμε.Μια χαρά τα πάμε.Όσο για τους ριαλιτι και τους πρωτοεμφανιζόμενους,ο Λόγκαν το 1980 ούτε Ιρλανδός καν δεν ήτανε και είδαμε τί έκανε!Η Λένα Φίλιπσον(Σουηδία 2004) απο το 1986 προσπαθούσε και αποτύγχανε.18 χρόνια μετά τα κατάφερε και βγήκε 5η!Η Κλεοπάτρα η δικιά μας το 1992 ήτανε φίρμα;5η όμως και με τραγουδάρα με νόημα και φωνή!Είδαμε και με τις φίρμες τί ψάρια πιάσαμε!Ή μήπως το Αζερμπαιτζάν έδωσε κάτι το διαφορετικό πέρυσι και κέρδισε;Καλή επιτυχία σε όποιο και να πάει και όχι άλλες γκρίνιες!Χαλαρά!Και τελευταίοι να βγούμε τί πειράζει;Η Νορβηγία που βγήκε 10 φορές τί έπαθε;;

      • @ellas-eurovision To Aζερμπαιταζάν περσι έστειλε ένα αξιοπρεπές τραγούδι, με μία πολύ προσεγμένη σκηνική παρουσία, άψογη φωνητική απόδοση στο live και κυρίως ένα τραγούδι που μπορούσε να ψηφιστεί και από το televoting και από τις επιτροπές. Αντίθετα είδες τι έπαθε η Νορβηγία, που πολλοί την είχαν για φαβορί ως το έθνικ και διαφορετικό άκουσμα.

      • Ναι αλλά ποιός το θυμάται τώρα το τραγούδι αυτό,εκτός απο τις συμμαχιούλες που το φεραν με το ζόρι πρώτο(221 βαθμοί και 2-3-4 δωδεκαράκια);Στις 26 Μαίου θα το ξαναθυμηθούμε που θα μας το ξανατραγουδήσουνε ως οι περσινοί νικητές!
        Επίσης να θυμίσω οτι στην επιτροπή η Ιταλία ήταν πρώτη,το Αζερμπαιτζάν ήταν δεύτερο και καταιδρωμένο όπως και στον ημιτελικό μας που η ζειμπεκιά μίλησε χωρίς συμμαχίες και μπλοκ….!
        Ας τη Νορβηγία…Άμα το πάμε έτσι με έθνικ και βιολί το 2009 μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό!Μην αναλύουμε την κάθε χώρα ως παράδειγμα-επιχείρημα!Για την Ελλάδα μιλάμε!Εμείς μόνο με έθνικ πάμε καλά(Εννοώ τριάδα-πεντάδα κι έτσι)!Δεν ξέρω τί κα΄νουν οι άλλοι αλλά τα Ελληνικά έθνικ τα σπάνε!2001,2004,2005,2008.Ο Ρουβάς ας πούμε και μαμώ τα Αγγλικά μίλησε και ήρθε τρίτος;(Σε σε σε σε σε μαμόρ) ή η Παπαρίζου (Γιορ ε φαγιαρ ε ντισάγιαρ!);Δεν θα πάμε να πάρουμε το προφίσενσυ!Ήρεμα!!Το Ελληνικό έθνικ δεν πεθαίνει ποτέ!Στη γιουροβίζιον θα το παίξουμε αγγλόφωνοι και ευρωπαίοι;Τί κόμπλεξ κι αυτό!Άγγλοι είμαστε για να μιλάμε καλά Αγγλικά;Μήπως απο του χρόνου να στέλνουμε με υποτροφία την πρώτη φοιτήτρια της Αγγλικής φιλολογίας;

    • 1) Ο Έλληνας θα συνεχίσει να πληρώνει την ΕΡΤ είτε πάμε eurovision, είτε όχι και
      2) θα έπρεπε να ξέρεις τους νόμους της τηλεόρασης που λένε ότι δεν γίνεται ένα κανάλι να έχει μηδενικά έσοδα από ένα προιόν που παρακολουθεί το 80% της χώρας.
      Όσο για τα ethnic κομμάτια, θα σου αναφέρω ένα παράδειγμα: Αυτό της Σερβίας. Απ’ όταν σταμάτησε να στέλνει της πετυχημένες ethnic μπαλάντες της, πήρε την κάτω βόλτα. Και σε αυτήν την συνταγή επιστρέφει φέτος. Η Ελλάδα πειραματίστηκε πολλές φορές στο παρελθόν. Ποια περίοδος της ήταν η πιο επιτυχημένη; Η περίοδος στην οποία η Παπαρίζου με τους Antique εισήγαγε το μπουζούκι. Για τα δύο επόμενα χρόνια ‘ξεφύγαμε’ ξανά και φτάσαμε στον πάτο. Ο Ρουβάς πήρε τρίτη θέση με μπουζούκι. Και από εκεί και πέρα βρήκαμε τη χρυσή τομή. Γιατί να το καταστρέψουμε τώρα; Και μάλιστα σε μια εποχή που η eurovision είναι από τα λίγα πράγματα στα οποία η Ελλάδα πάει καλά.

      • 1) Ο έλληνας θα πληρώνει ούτως ή άλλως, αλλά το θέμα είναι το που η ΕΡΤ, δηλαδή ένας κρατικός οργανισμός, δαπανά τα χρήματα του. Δεν πληρώνω πάντως ούτε για να φτιάξει την καριέρα της κάθε Ελευθερίου ούτε για να αναστήσει αυτή του Αλκαίου ( οποίος μετά το διαγωνισμό ξαναχάθηκε).
        2) Η ΕΡΤ έχει πια πλήρη ανικανότητα ή αδιαφορία να εκμεταλλευτεί εμπορικά τον διαγωνισμό, γι’αυτό και δήλωσε αδυναμία να καλύψει τα έξοδα της προώθησης του τραγουδιού.
        3) Συγκρίνεις το έθνικ του Lane Moje ή του Sanomi με αυτό του Aphrodisiac ή του Opa? Ατυχέστατη η σύγκριση, γιατί πολύ απλά ποτέ η Ελλάδα δεν έστειλε πραγματικό έθνικ, ένα πλαστικό ποπ με στοιχειά τουρκομπαροκ στέλνει συνήθως.
        4) To ότι μία συνταγή σου «βγήκε» δεν σημαίνει ότι θα της αλλάξεις τον αδόξαστο ή ότι θα σου βγαίνει για πάντα. Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που στέλνει ΣΥΝΕΧΩΣ το ίδιο πράγμα σε παραλλαγές. Εδώ η Τουρκία και έχει στείλει τα πάντα τα τελευταία χρόνια.
        5) Κάνεις το λάθος που κάνουν πολλοί, κρίνεις τύπους τραγουδιών και όχι τραγούδια. Προτιμάς το κακό τραγούδι γιατί έχει μπουζούκι από ένα καλύτερο που μπορεί να είναι π.χ. σε ροκ ύφος, γιατί σου έχει κολλήσει στο μυαλό ότι «μπουζούκι=θέση στη δεκάδα». Δεν κάνει όμως το στυλ του τραγουδιού την επιτυχία, αλλά το ίδιο το τραγούδι και ο ερμηνευτής. Εν τέλει και η Κύπρος το 2008 ελληνικό στοιχείο είχε και δεν πέρασε ούτε στον τελικό. Αυτές οι κολλημένες νοοτροπίες και τα στερεότυπα έχουν κάνει και τη μεγαλύτερη ζημιά στο διαγωνισμό, με αποτέλεσμα να ακούμε συνήθως τραγουδάκια συνταγές και αντιγραφές άλλων, και πολύ λίγα πραγματικά ειλικρινή τραγούδια και με άποψη.
        6) Η επιτυχία της Ελλάδας οφείλετε εν πολύς τα τελευταία χρόνια στη στήριξη που έχει από ομογενείς στο televotng, οι οποίοι ότι και να στέλναμε θα το ψήφιζαν. Μην έχει την ψευδαίσθηση ότι το μπουζούκι είναι που μαζεύει ψήφους.

      • Άμα ήταν έτσι τότε οι Τούρκοι κάθε χρόνο 1οι έως 4οι το πολύ θα βγαίνανε με τόσους Τούρκους που έχει η Ευρώπη!!Ή το Ισραήλ με τόσους Εβραίους!..Και η Ελλάδα κάθε χρόνο θα δινε 12 στην Αλβανία,10 στη Ρωσία,8 στην Αρμενία…ανάλογα με το πόσους έχουμε.
        Το 2005 η λύρα δεν κέρδισε μόνο χάρη στους ομογενείς γιατί όλη η Ευρώπη μας ψήφισε!Ούτε το 2004 η 3η θέση του Σάκη!Στη Σερβια-Μαυροβούνιο το 2005 που μας έδωσε 12,ήταν εκατομμύρια οι Έλληνες!!!!Παντού Έλληνες είχαμε πια;Ή το 2004 η Τουρκία μας έδωσε 10 και το 2005 12!Μείνανε και πολλοί Έλληνες εκεί για να μας ψηφίσουν…Είναι απλά τα πράγματα.Η Ευρώπη γουστάρει!Φτάνει πια.Έχουμε και ομογενείς,δε λέω,αλλά δεν κάνουν μόνοι τους τη δουλειά.Και στη Γαλλία έχει Έλληνες αλλά πάνω απο 5 δε έχουμε δει τα τελευταία 6 χρόνια!Να το πω και αντίστροφα!

    • μαριε αυτο που λες ειναι ατοπο…δηλαδη η βρετανια που βγαινει συνεχω ςαπο τις τελευταιες θεσεις με χαλια τραγουδια τι πρεπει να κανει; και πληρωνει και τοσα εξοδα στο διαγωνισμο μιας και ειναι Big 5…..μονο περσι και το 2009 ειχε καλες συμμετοχες….επεισης λες για αγγλικα επιπεδου κατω απο Lower και χαλια προφορα…θες να θυμηθουμε τη Lena που ελεγε die αντι για day… ποιος την ηξερε πριν; απο γερμανικο τελικο βγηκε….κι ομως το κοριτσι αυτο με τα στοιχειωδη αγγλικα βγηκε πρωτη με την πλειοψηφια των τηλεθεατων κι εκανε τη γερμανια αξιοπρεπη συμμετοχη στο διαγωνισμο οπως και περσι…η δεκατη θεση ηταν αρκετα καλη…..

  6. re marie an einai etsi mi vlepeis eurovision sto katw katw…h gkrinia exei kai ta oria tis…otan paei h eleutheria kai vgei mesa stin 5ada krupsou sto kavouki sou…ante me olous tous ”poiotikous” milame…

    • Nαι, ναι, όπως είχαμε σίγουρη την πρωτιά με τη Βίσση, σίγουρο το βραβείο με τον Σάκη το 2009 και σίγουρη την 3αδα με τον Αλκαίο… Άσε μας ρε Κωνσταντίνε, να έχουμε λίγο και επίγνωση της πραγματικότητα. Ότι και να μαζέψει από τους ομογενείς στο televoting, αυτό το πράγμα πάνω από 18ο στις επιτροπές δεν βγαίνει.
      Και αν “ποιοτικός” είναι όποιος δεν του αρέσει το σκυλοπόπ, μάλλον τα έχεις λίγο απλοποιημένα τα πράγματα στο μυαλό σου. Και μάλλον δεν είσαι και πάνω από 17.

      • ποιος νομιζε πρωτια μετην βισση? γτ ηταν δυνατον 2006 να γινοταν αθηνα και να ξανανικουσαμε?

  7. diladi se xalase pou vgikame oles tis fores sti dekada…mono kai mono auto einai epituxia…de ginetai na vgainoume oute sunexeia sti 5ada alla oute kai prwtoi…to aphrodisiac sou lew oti sti dekada tha einai sigoura kai apo ekei kai pera mporei na ftasei akoma pio psila pou exei tis prodiagrafes na to kanei…’h eisai kanenas apo autous pou elege oti perusi me ton loukas de tha perasoume oute imiteliko?kai auto to skulopop pou les einai prwto se oles tis dimoskopiseis sto ekswteriko kai gia na prokrithei apo ton diko mas teliko alla kai gia na ta paei kala ton maio…kai mi mou peis oti kai ekei psifizoun oi omogeneis…an de s’aresei pes to mia fora kai telos…’h na min asxoleisai katholou ‘h toulaxiston san ellinas dwse ligo tin thetiki sou energeia estw kai an de sou kanei san kommati…

  8. κωσταντινε συμφωνω απολυτα μαζι σου….απ την αλλη φετος ο διαγωνισμος κατα 80% εχει μπαλαντες το aphrodisiac την ωρα του βαθυ υπνου θα ξεσικωσει την αρενα αλλα και τους τηλεθεατες …/καλη επιτυχια ελλαδα

  9. Marie exeis apoluto dikio se oti exeis grapsei.

    To thema einai oti sugxeoume to kalo tragoudi me to plasarisma sti dekada. To Aphrodisiac pisteuw pws tha einai sigoura dekada fetos, alla an to akouei kaneis se 6 mines sfura mou. Einai ena eukolo xazotragoudo, anebastiko kai idaniko gia eurovision. Den einai omws ena kalo tragoudi. H apopsi mou.

  10. I think that all songs are great but aphrodisiac have something special and it’s cheerful.Good luck Greece and you will have my vote.Greetings from Serbia

  11. Νομίζω ότι όλα τα τραγούδια είναι μεγάλα, αλλά έχουν αφροδισιακές κάτι το ιδιαίτερο και είναι cheerful.Good τύχη Ελλάδα και θα έχετε vote.Greetings μου από τη Σερβία

  12. Thnx snezana! Στην σελίδα του Star λέει: Τα βίντεο των τεσσάρων τραγουδιών θα αποκαλυφθούν σε πάρτι που διοργανώνει στις 19:00, σε γνωστό στέκι του Θησείου,όπου και θα παραβρεθούν οι τέσσερις καλλιτέχνες.Ο ελληνικός τελικός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 12 Μαρτίου, στις 21:00, σε εκδήλωση που θα γίνει σε εμπορικό κέντρο στην λεωφόρο Κηφισού και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ1.

  13. εγω δεν καταλαβαινω γιατι οποιος λεει οτι δεν του αρεσει το afrodisiac ή οτι δεν θελει αλλο ελληνικο στοιχειο πεφτουν ολοι και τον τρωνε! δημοκρατια και ελευθερια γνωμης…μεχρι και οι τουρκοι πιο ψαγμενοι ειναι πια στο θεμα eurovision! ποιοι τουρκοι δλδ? το πγδμ στελνει ροκ μπαλαντα! 😛 και σεις καθεστε και τρωγεστε για το αν πρεπει να εχουμε μπουζουκι ή λυρα!
    ο καθενας την αποψη του λεει εδω μεσα ΝΟΜΙΖΩ! καθιστε να δουμε τι θα γινει γιατι στο τελος βλεπω να πηγαινει κανα baby i’m yours με τα βισματα της αοιδου και να δω μετα απο που θα το μαζεψετε(τη φωνη της dora?τα αγγλικα της?το ιδιο το τραγουδι?)

    • Πολύ σωστά,αλλά άλλο να λες οτι απλά δε σου αρέσει και άλλο να λες οτι το μπουζούκι,ο λούκας με το ζειμπέκικο και η λύρα της Παπαρίζου ήταν τουρκοβλαχοράγουδα!Έχει διαφορά και όρια όπως κάθε δικαίωμα για να μην ασκείται καταχρηστικά!!!!
      Ωστόσο θα συμφωνήσω μαζί σου στο οτι υπάρχει ελευθερία γνώμης,απλά άλλο γνωμη και άλλο προσβολή.Άμα είναι έτσι θα βρίζουμε ο ένας τον άλλο αλλά μετά θα λέμε ”Α!Είπα τη γνώμη μου!Δε σ’έβρισα!”…

      • το θεμα ξεκιναει οταν καποιος λεει ‘α δεν θελω αλλο ελληνικο στοιχειο,μπουχτησα’ και πεφτουν ολοι να τον φανε λες και ειπε το πγδμ Μακεδονια! τοτε το τραβαμε πολυ το σκοινι και αρχιζουν και βρισιδια και ολα οπως λες,ξεπερναμε κατα πολυ τα απλα σχολια.το αν ειναι τουρκοβλαχοτραγουδα αυτα που στελνουμε δεν θα το κρινω εγω,ο καθενας τα χαρακτηριζει πως θελει…αλλα φανταστειτε,αν υπαρχουν πια και ελληνες που λενε οτι μπουχτησαν με το μπουζουκι,τι θα λενε οι ξενοι που ειναι και γνωστες της eurovision,γιατι ενας που την παρακολουθει μονο εκεινες τις 3-4 μερες αμφιβαλλω αν θα θυμαται ποσες φορες στειλαμε μπουζουκι…εμεις που λεμε οχι σε ελληνικο στοιχειο δεν ειμαστε ανθελληνες,αλλα ετσι μας αντιμετωπιζουν.τεσπα,θα δειξει,δεν εχει νοημα να σκοτωνομαστε,ετσι κ αλλιως εκατομμυρια φορες εχουμε δει τραγουδια που αξιζαν καλη θεση κ ηταν φαβορι να πατωνουν και outsiders με μαπα τραγουδι να μπαινουν πενταδα!

  14. Εν τω μεταξύ,είδατε τους συντελεστές?Ο Χρήστος Δάντης δεν έγραψε το “Killer Bee”.Επίσης,βλέπω και ονόματα Σουηδών.Λες και χρειαζόμασταν βοήθεια από το εξωτερικό γι’αυτά τα…αριστουργήματα!

  15. Μαριε, σεβαστη η αποψη σου ΑΛΛΑ: 1) ενα εμπορευμα που σου φερνει κερδη και τηλεθεαση 80% δεν το παρατας!
    2) Το οτι η ΕΡΤ ειπε δεν δινω λεφτα για promotion, videoclip, εξοδα διαμονης καλλιτεχνη κτλ… καλα εκανε! ακου εκει να πληρωνονται οι καλλιτεχνες ως… αποζημειωση για την eurovision, ενώ οι ιδιοι το ζητησαν και πηγαν! Ηταν ΤΡΑΓΙΚΟ, αν ειχαν ΤΣΙΠΑ πανω τους οι Ρουβαδες, Βισσες κτλ… δεν θα δεχοντουσαν να παρουν δεκαρα!!!
    3) Παλι στο προοηγουμενο, η ΕΡΤ αποφασισε να μην δαπανησει λεφτα, για να μην βγουν καποιοι και πουν για σπατάλη δημοσιου χρηματος… αλλα για τα τηλεοπτικα ποιοτικα σκουπιδια… που χρυσοπληρωνει δεν λεει κανεις τιποτα!
    4) Να φυγει τωρα απο τον διαγωνισμο γιατι εκλεισε ο κυκλος της…. δε νομιζω… αν ηταν ετσι θα επρεπε να ειχε αποχωρησει οταν τον διαγωνισμο στην Ελλαδα τον εβλεπαν οι συγγενεις μονο αυτου που συμμετειχε…. συν τους παραπανω λογους
    5) Απο την στιγμη που η Universal δεχτηκε να πληρωσει… γουστο της και καπελο της… ειχε το καθε δικαιωμα να επιλεξει τραγουδιστες και κομματια! Ουτε η ΕΡΤ ειπε να φτιαξω την Ελευθεριου… η universal αφου τηε δοθηκε η ευκαιρια να κανει οτι Γουσταρει… καλα εκανε!
    6) Οπως σου ειπα σεβαστη η αποψη σου, αλλα ρε φιλε… μηπως μας πιανει ως λαο μια μιζερια… ? Δεν φταιει η eurovision για το χρεος… μακαρι τα προγραμματα της ΕΡΤ να εφερναν τετοια εσοδα! Το οτι εφαγαν, εφαγαν καποιοι και απο εδω… αλλα τουλαχιστον δεν μπηκαμε μεσα! Με την λογικη του χρεους κτλ… τοτε ουτε η εθνικη ομαδα να παει στο euro2012 γιατι και εκει πληρωνεις ως κρατος, ουτε στην Ολυμπιαδα και ουτε σε καμια εκδηλωση…
    Θα ηταν τουλαχιστον υποκριτικο… να ελεγαν στην ΕΡΤ δεν συμμετεχουμε λογω οικονομικων προβληματων… θα ηταν ελλεεινοι και γελοιοι!

    • Επισης… η Ελλαδα δεν στηριζεται μονο στην ομογενεια… γιατι εαν ηταν ετσι το 2002 και το 2003 και το 1997, 1998 γιατι με το televoting πατωσαμε??

  16. Ζήτω η Mikaela Stenström,Ζήτω η Dajana Lööf,ια τους υπέροχους στίχους που χάρισαν στον Ελληνισμό!Ι want your aphrodisiac!Οι Έλληνες απανταχού της γης με δάκρυα στα μάτια τις ευχαριστούν για αυτό το Νομπελικό ποίημα!

    • Σε αυτο δεν εχεις αδικο! Αλλα αν δεις τι εχουμε στειλει κατα καιρους… μην ξεχνας κερδισαμε με το You’ re my lover, undercover & You are the one, my number one … 🙂 και 3η με Shake it amor, give me some love give me some more…. και δεν εχει τελος…. yasou maria!!!
      Αν τα δουλεψουν ενορχηστρωτικα… ισως σωθουν πολλα… απλα μην ξεχαναμε οτι ο Δημητρης Στασσος… πατωσε με την Ισπανια στην eurovision 2009

  17. Εμετικο το αρθρο του Oikotimes! Αναφερει οτι η κληρωση ειναι στημενη… Ας πει καποιος πως εγινε η κληρωση… βγηκε ενας και ειπε εσυ πρωτος εσυ τελευταιος? Ποσο γελοιοι πια!! Στο κατω κατω… αν θεωρουν οτι ειναι ολα στημενα… αν εχουν αυτο που λενε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ας Αποχωρησουν…. αλλα ποιος να αποχωρησει… η αλλη που εχει ολοκληρο τηλεοπτικο σταθμο να μας λεει οτι ειναι η νεα Μαρια Καλλας? ΕΛΕΟΣ… Φυσικα τα σχολια ειναι κλειστα στο oikotimes στα αρθρα που εχουν να κανουν με την Ελλαδα… και ως φωτογραφια ειχε αυτη της dora…… τυχαιο?? προσωπικα εμενα, που δεν ειμαι φαν της ελευθεριου…( προσωπικα δεν την θελω να παει, μακαρι να ελεγε η εταιρεια το δινω το τραγουδι σε αλλη)… δεν την εμπιστευομαι μου βγαζει 2ραντζα… οπως και ολοι φετος…. με κανουν να πω… ναι θα στειλω sms υπερ της ακομη κιαν ειναι η χειροτερη στον τελικο!!!!!!!

  18. Απλά…KILLER BEE!!! Απίστευτο κομμάτι…Μπράβο στον Χρήστο Δάντη!

  19. stis 7 ta video clips. apo to star 8a ta doume logika…telospa. egw apo ta dika mas bazw 1.aphrodisiac,2 killer bee, 3.no parking 4.baby im yours.eidika to teleutaio mou fainetai atono.to1 einai h klasikh suntagh, ta alla 2 mesaia kala einai alla dn exoun kati pou se kanei na ta 8umasai.

  20. ρε παιδια γραφεται ολοι για την κλασσικη συνταγη…περυσι θελατε οι περισσοτεροι την νικη να παει επειδη λεγαται οτι ο λουκας με το ζειμπεκικο δεν θα αρεσει στους ξενους και οτι επρεπε να παει η ποντε με το κλασσικο τραγουδι για eurovision…μετα απο τρεις μηνες ομως δεν βγηκε κανεις απ ολους αυτους να σχολιασει για την τριτη θεση που πηρε ο λουκας με την ζεμπεκια και το μπουζουκι (γτ απ τον κοσμο τριτος βγηκε) φετος λετε οτι το μπουζουκι εγινε κλασσικη συνταγη…οταν αποφασισετε μας λετε κι εμας τι ειν κλασσικο και τι οχι

    • παναγιωτα, οτι ειναι κλασσικη συνταγη ειναι,και το ξερουμε ολοι μας.βαζεις λιγο μπουζουκι, πετας αγγλικους στιχους, βάζεις και μια γεφυρα τσιφτετελοειδη και βγηκε το τραγουδι, δεν παυει ομως να ειναι μια σιγουρη επιλογη για 10 αδα γι’ αυτο αν ειδες το βαζω 1η επιλογη.

      • ριτα δεν μιλησα για σενα απλα μου εδωσες την αφορμη…αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι απ την μια στιγμη στην αλλη αλλαζουν οι αποψεις του καθενος και κατι που σνομπαραν στην αρχη μετα εγινε κατι το συνιθησμενο

  21. Τα βίντεο κλιπ των τεσσάρων τραγουδιών που θα διαγωνιστούν στον Ελληνικό Τελικό της Eurovision, μπορούν να παρακολουθήσουν από σήμερα (στις 19.00, 20.00, 21.00 και 23.00) στην ΕΤ1 οι φίλοι του διαγωνισμού. Τα βίντεο κλιπ έχουν κοινή αισθητική και θα μεταδίδονται εμβόλιμα στο πρόγραμμα της ΕΤ1 και από αύριο και της ΝΕΤ, ενώ θα είναι προσβάσιμα για θέαση και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ http://www.ert.gr/eurovision.
    Τα τέσσερα τραγούδια που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Μπακού (με τη σειρά εμφάνισής τους τη βραδιά του Ελληνικού Τελικού, όπως προέκυψε από κλήρωση), είναι τα εξής:
    BABY I’ M YOURS
    Ερμηνεία: Δώρα
    Μουσική: Franc, Ηλίας Πανταζόπουλος
    Στίχοι: Νεκτάριος Τυράκης
    KILLER BEE
    Ερμηνεία: Cassiopeia
    Μουσική: Χρήστος Δάντης
    Στίχοι: Λεωνίδας Χατζάρας
    NO PARKING
    Ερμηνεία: Velvet Fire
    Μουσική – Στίχοι: George Samuelson, Λεωνίδας Χατζάρας
    APHRODISIAC
    Ερμηνεία: Ελευθερία Ελευθερίου
    Μουσική – Στίχοι: Δημήτρης Στάσσος, Mikaela Stenström, Dajana Lööf
    Η διαδικασία επιλογής της ελληνικής συμμετοχής θα γίνει μέσα από ειδική βραδιά τη Δευτέρα 12 Μαρτίου στις 21.00, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο River West και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ1. Τη βραδιά του Ελληνικού Τελικού, οι τηλεθεατές και η κριτική επιτροπή θα αποφασίσουν σε ποσοστό 50/50 για το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στο Μπακού.

  22. Θα μας σπάσει τα νεύρα η ΕΡΤ! Εμείς δλδ που δεν έχουμε πρόσβαση σε τηλεόραση αυτή τη στιγμή τι να κάνουμε? Γιατί δεν ανεβάζουν τα videos στο site τους η στο facebook???

  23. Παιδιά τα βιντεοκλιπ θα προβληθουν απο την ΕΤ1 (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ και δεν πιανω) απο τις 7 το απογευμα!

  24. Να ρωτησω και εγω κάτι…Μηπως ξέρει κανείς αν η είσοδος για το West River θα είναι ανοιχτή,δηλαδή αν θα υπάρξει εισητήριο ή όχι?Είμαι από Πάρο και θέλω να έρθω,αλλά πρέπει να ξέρω τι παίζει για να μην μείνω απέξω!!Ευχαριστώ προκαταβολικά!

  25. Βοηθήστε με,γιατι δεν επικοινωνείς με ΕΡΤ να μάθεις?Αν και εισιτήριο ή πρόσκληση σε εμπορικό κέντρο χλωμό!Μάλλον ελεύθερη θα είναι η είσοδος…

  26. Τους έστειλα πριν λίγο mail,ελπιζω να μου απαντησουν.Εψαξα και στο σαιτ του West River και απο ότι κατάλαβα θα είναι ελεύθερη.Θα υπάρχουν και καποιες προσκλησεις vip απο οτι έμαθα.Ευχαριστώ πάντως!

  27. Η ΕΤ1 έδειξε τη Nτόρα και ταυτόχρονα η ΝΕΤ έδειχνε τους Velvet Fire…Απίστευτη ανοργανωσιά…

  28. προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι τα τραγουδια που μπουρουσαν να κερδισουν ηταν της παπαριζου που κερδισε και το περσινο της ποντε που δεν περασε φετος μου αρεσει της ντορα οχι πως εχω τρελαθει αλλα ειναι το πιο μελωδικο μπροστα στα υπολοιπα μετραει πολυ και η παρουσια πχ η παρουσια η περσινη του λουκα και τα κακα περσινα τραγουδια των ευρωπαικων χωρων τον εφερε στη θεση που πηραμε γιατι μη που πειτε οτι εκτος απο ωραια ιδεα χιπ χοπ και μπουζουκιου εμεινε στο αυτι καπιου.η αληθεια εναι πως 1 σοου 1 βραδιας και για τα χρονια που υπαρχει ο διαγωνισμος τα κοματια που κερδισαν λιγα το αξιζαν οπως της νορβηγιας της τουρκιας με τη σερνταμπ και της ελλαδας με την ελλενα . τα λομπι μετραγαν παντα και επιτυχια εκαναν τραγουδια που δεν κερδισαν συγνωμη αν το βαρυνα απλα ειναι η αποψη μου ευχαρηστω

  29. Καταφερα να δω τα video clips στη σελιδα της ΕΡΤ για τη Eurovision και με κυριευσε ο φοβος μηπως ο Ελληναρας που δεν εχει ιδεα απο Eurovision (και μουσικη) ψηφισει τα ‘μπουτακια εξω’ x3( Cassiopeia) ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΚΑΙ ΛΥΡΑ ΚΑΙ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ STAGE!!!!

    • Tα μπουτακια της Ελευθεριας δεν τα ειδες μου φαινετε καλα. ε??? Αυτο που λες τωρα στεκει?Ενταξει θα πουμε στις Cassiopeia την αλλη φορα να βαλουν μπλουζακι με την Ακροπολη για να φαινεται ελληνικο.Αν θες να θαψεις καντο με εξυπνοτερο τροπο και οχι να μου λες για τα μπουτακια των Cassiopeia απο τη στιγμη που η Ελευθερια τα εχει βγαλει ολα εξω,.:):):)

      • Μα δεν ειχα προθεση να θαψω κανεναν! Απλα οι Cassiopeia πλασαρουν μονο αυτο! Ετσι φαινεται σε μενα τουλαχιστον! Και το τραγουδι τους μου αρεσει πιο πολυ απ’της Ελευθεριας! Και δεν ξερω αν το προσεξες,οι Cassiopeia εκαναν και ενα mini pole dancing στην αρχη!Η παρουσια της Elle απλα μου φανηκε πιο αξιοπρεπης.

  30. Να ανάψω φωτιές???? θα τις ανάψω γιατι είναι και στον χαρακτήρα μου!!! ποιος-α θα παρουσιασεί τον ελληνικό τελικό??? και το συμαντικότερο ποιος-α θα κάνει την αναμετάδοση απο το Μπακού??? (ελπίζω η Μαρία Κοζάκου. ηταν τέλεια πέρσυ!!!)

  31. μολις ειδα τα κλιπς των τραγουδιων και νομιζω οτι τα εχω δει ολα…τα κλιπακια ειναι ψιλοαδιαφορα αλλα το προβλημα ειναι οτι μετα απ αυτο οι δολοφονος μελισσα νομιζω πως θα μας σκοτωσει ολους…θα μας παρει μαζι της στον πατο του βαθμολογικου πινακα…μεχρι τωρα μου αρεσε πολυ σαν τραγουδι αλλα οχι για eurovision επειδη ομως σαν ελληνες εχουμε μια ταση να ψηφιζουμε το τραγουδι που ο τραγουδιστης κουνιεται καλυτερα νομιζω πως το killer bee θα μας εκπροσωπησει φετος… αντιο 10καδα..

  32. Είδα κι εγώ ο δύσμοιρος τα βιντεοκλιπ. Τώρα να πω ότι στη κάμερα καλύτερα μου μίλησε το No parking κι ας ήταν τελυταίο στη προτίμησή μου. Λίγη τρέλλα σε σχέση με το στερεότυπο λίκνισμα των υπολοίπων. Από το killer bee θα περίμενα λίγο πιο…. “γυναίκα αράχνη” εμφάνιση όπως επιτάσουν οι στίχοι. Ας περιμένουμε και τη live εμφάνιση

  33. Τα videos ειναι αδιάφορα και η ποιότητα οχι καλή.Η Ελευθερία ειναι ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΗ! Έλεος,κοπελιά!Τουριστικό μπλουζάκι? Αυτά τα έκανε πολύ καλύτερα η Καιτη Γαρμπη 20 χρόνια πριν.Η Dora,εντελώς αγγούρι!Δεν ξέρει να κινείται η κοπέλα.Και δεν μοιάζει με την Carla Bruni που μας έπρηξαν οι γελοίοι.Οι Cassiopeia οκ μου φάνηκαν.Καλύτεροι by fa,r οι Velter Fire!Μoυρίτσες καλλιτεχνικές που ξεχωρίζουν και πολύ Stylish!

  34. Καλα ρε, στις Cassiopeia μονο μια τραγουδαει! Οι αλλες δυο κουνιουνται! ΕΛΕΟΣ! Ιδεα του Δαντη ηταν αυτο?

    • καλα βασικα ουτε αυτη τραγουδαει στο μισο τραγουδι την βοηθανε τα μηχανιματα…αλλα λεμε τωρα

      • ναι το ακουσαμε και αυτο αφωνη η Ελενα πηγαινε να δεις το βιογραφικο της γιατι μαλλον δεν το ειδες και τα βιντεο που εχει ανεβασει..αμα αυτην την βοηθανε τα μηχανηματα στο μισο τραγουδι την ελευθεριου την βοηθανε σε ολο?

  35. συγνώμη αλλα μήπως….λέω …ΜΗΠΩΣ το baby im yours θυμίζει …λέω θυμίζει λίγο I WOULD DIE FOR YOU/ ANTIQUE??

  36. Κάντε ένα κόπο να διαβάσετε τα βιογραφικά τους…Οι Cassiopeia έχουν ως lead singer την Έλενα, από την Κύπρο που έχει σπουδάσει μουσική και στο φημισμένο Berklee,στην Βοστόνη οπότε φαντάζομαι ότι άφωνη δεν θα είναι.Θα δείξει την Δευτέρα…

  37. Το σίγουρο είναι ότι λεφτά για στυλίστα δεν υπάρχουν… μόνο οι Cassiopeia είναι κάπως καλοντυμένες. Την Ελευθερία Ελευθερίου την έντυσε μάλλον η γιαγιά της!! Κρίμα….

  38. h karla(dora)giati allazei foremata????pws tn eide dld???entometa3y h kopela dn kounietai…vre mhpws na ms tragoudhsei:”aggouraki m labro”??(klemmeno apto feggaraki m labro)e?oi cassiopeia exoun to kalutero styling alla metrio gia tn esc/oi velter fire m mhlisan stn kamera,kai se intrigarei to stylaki tous… 😉 h elle pali… 🙁 krima toso omorfo tragoudi kai na exei tetoio styling???krimaaaaaa…. :'( emena akoma m aresoun :1)aphrodisiac kai 2) killer bee,alla toulaxiston to 1o 8a prepei na alla3ei sto styling kai na xorepsei stn wra t mpouzoukiou!!!kai ennoeitai na kanei allo video clip(otan paei baku)!!!ante na soume 6meroules akoma kai 8a exoume ekprosopo(elpizw oxi tn dora…gnwmh m) 😛

    • Πάλι καλά Θεέ μου. σε ευχαριστώ! Γιατί αν έλεγες ότι σου άρεσε αυτό το styling της Ελευθερίας, θα με είχες βγάλει νοκ αουτ! Μα ακρόπολη και ροζ αθλητικό σορτσάκι?? Άσχημα ξεκινήσαμε…

  39. Ε ΨΙΤ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ,ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ,ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΝΑΝΕ…
    ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ.ΝΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΑΘΜΟ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.
    ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ.ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ.ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΑΜ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ MANGA ME TO WE COULD BE THE SAME…ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΤΟ 2010.
    ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΠΙΑ(ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝ ΜΕΡΗ ΠΕΡΣΥ-Η ΠΙΟ ΑΘΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ EUROVISION)(ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΙ ΚΙΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΑΝ ΧΟΝΤΡΑ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ)

    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ?ΟΙ VELVET FIRE ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΣΚΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΤΟΦΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΦΑΒΟΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ.ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
    ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝΕ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ NO PARKING ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ.ΨΗΦΙΖΩ ΑΥΤΟ.ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

    • Θα συμφωνησω μαζι σου σε 2 πραγματα:
      1) Για την συμμετοχη της Τουρκιας το 2010 (μεχρι και συναυλια στο Central Park εκαναν οι ανθρωποι μετα τη Eurovision,η Lena was? :P)
      2)Σε ολο το υπολοιπο σχολιο 🙂
      Α,και 12 points to Velvet Fire!

    • Ποια αληθεια ρε φιλε, οτι θα επρεπε να μην παμε λογω κρισης,…. ΕΛΕΟΣ!!! Πιο γελοιο επιχειρημα δεν υπαρχει! Θα ηταν αθλια η ΕΡτ να πει κατι τετοιο. Οταν εχεις ενα προγραμμα που σου φερνει ΛΕΦΤΑ!
      Στο κατω κατω ας κοψει η ΕΡΤ αλλες σπαταλες και μετα ας κοψει και την eurovision! Αλλα η λογικη του Δημοσιου ειναι αυτη…. τι φερνει λεφτα… το ταδε… οκ τοτε… υποβαθμισε το προγραμμα , και δωσε λεφτα για εκπομπες τυπου Μπηλιω κτλ…

      • ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΠΑ.ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ.ΜΙΑ EUROVISION ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΨΟΥΝΕ…Ο ΜΑΡΙΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ 2,3 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ “ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗΣ” ΣΥΝΤΑΓΗΣ…

        ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ LAURINDA!ΠΟΙΑ ΛΕΝΑ ΤΩΡΑ?ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ 🙂

  40. ΕΙΔΑ ΤΑ VIDEO CLIP.
    Ε ΛΟΙΠΟΝ, ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ.
    ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ VOTES ΤΟ BABY I’Μ YOURS, ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ -ΜΕ ΤΑ 1.000 ΟΜΩΣ- ΤΟ…………….

    A F R O D I S I A C !!!!!!!!!!

    ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΚΟΥ

  41. ακουγοντας τα ξανα και ξανα δεν λεω να τα χωνεψω..απιτευτη μετριοτητα και ειναι ισως η πρωτη χρονια που θα δω πολυ χαλαρα τον ελληνικο τελικο..ας παει οποιο ψηφισει ο κοσμος..εγω δεν θα ψηφισω..δεκτο οποιο και να βγει..δεν υποστηριζω κανενα δεν θα απογοητευτω απο κανενα..με ενδιαφερων παρακολουθω τους τελικους των αλλων χωρων και η αληθεια ειναι εχουμ μεχρι στιγμης καποια πολυ καλα τραγουδια..
    εμεις δεν θα εχουμε καλο τραγουδι..θα εχουμε μετριο με συνταγη που γραφτηκε στο ποδι..απορω γιατι φανατιζεστε..γιαυτα?
    οποιο προκριθει μακαρι να τα παει καλα..η σκηνικη παρουσια ειναι αυτη που θα σωσει την κατασταση..οταν δεν εχει τραγουδι δουλευεις αυτο το κομματι..
    οπως το 2009,2010…
    οπως και να χει καλη επιτυχια στην ελλαδα..

  42. Μετα τα βιντεοκλιπ:
    1. Ελευθεριου – ΧΑΛΙΑ! Την κοπελα την δειχνουν με ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΦΑΛΙ… ομορφη κοπελα που καποιοι την εμφανισαν ΧΑΛΙΑ… κριμα! Το μπλουζακι με τπ Παρθενωνα … αν ηταν επιλογη του ενδυματολογου της… ας τον διωξει τωρα… πριν την καταστρεψει! Ντυσου απλα Ελευθερια, συμφωνα με την ηλικια σου και ασε τους Παρθενωνες…
    2. η… Carla… συγνωμη η Ντορα… Μονο την Καρλα δεν θυμιζει! αν και μου εδωσε την εντυπωση του ΑΓΓΟΥΡΙΟΥ, μπορω να πω πως ηταν καλοντυμενη! Οσο για την προφορα της ειδικα οταν λεει το YOURS… μου σπαει τα νευρα!!
    3. Cassiopeia… Περιμενα χειροτερα… αλλα το κομματι απο το τραπεζομαντηλο για φουστα στην βασικη τραγουδιστρια ποιος το σκεφτηκε? Καλα,… αυτοι οπου ντυνουν τις κοπελες… μηπως μισουν τις γυναικες?
    4. Velvet Fire…. Οι μονοι που παρουσιαστηκαν με βασει αυτο που ειναι… ροκ… αλλα ρε κοπελια… το τουλι τι το θες για φουστα??

    μονο οι Velvet δεν με εξεπληξαν αρνητικα… οι υπολοιποι εμφανιστηκαν πολυ χαλια!!!

  43. Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΛΗΓΙΑΝΕΙΟ ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΠΟΛΥ ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥΡΙΤΑΝΙΣΜΟΣ,ΣΥΝΕΣΤΑΛΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΦΟΥΛ
    ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ.ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΝΤΕΧΝΑ,ΜΠΑΛΑΝΤΕΣ Κ.Τ.Λ

  44. χαχα αγαπητοι μου εκει στο star…διαφημιζεται τα δυοτραγουδακια και θαβεται τα αλλα δυο και ειδικα τις cassiopeia.ειστε τραγικοι απλα…οι κοπελαρες μας σκιζουν οτι και να λετε…

  45. ΘΕΕ ΜΟΥ!Ποση υποκρισια εκει στο STAR! Βγαλανε στην Πρωινη Μελετη τη Dora και τον Δρακακη σε παραθυρα και κανει η Dora ‘Νονουλη μου?!’ και ο Θεμης Μαλλης ‘Οπα,οπα!Ειναι νονος σου?'(φανερα σοκαρισμενος βεβαιως βεβαιως!) Σωπα ρε μεγαλε,δεν το ξερες? Τους Velvet Fire βεβαια μονο 5 λεπτα τους βγαλανε!

  46. Ως φαν αποστασιοποιημενη τόσα χρονια θέλω να πω τη γνωμη μου για φέτος.

    1ον η Ελευθερία να μάθει αγγλικά. Αυτή η προφορά της είναι αίσχος. Αμα δε μπορουσε, ας τραγουδούσε ένα ελληνικό.
    2ον της Δώρας είναι τόσο τυποποιημένο όσο και το τραγούδι της Κύπρου.
    3ον των Cassiopeia γλυκούλι είναι, αλλά μπορούν να βγάλουν εκείνη την κοπέλα με τη μεγάλη μύτη; χαλάει το όλο σκηνικό. και ας μη χορεύουν τόοοοσο έντονα πια.
    4ον Velvet Fire . θα μπορουσα να τους υποστηρίξω αν η τραγουδίστηρια δεν έκανε συνέχεια σαν υστερική, σα να πήρε χάπια και δε γουρλωνε τα ματια της συνέχεια. Έχεις ωραία μάτια αλλά… ίσως αντισταθμίζεται απο την παρουσία του αγοριού, αλλά και πάλι “ΟΧΙ”.

    Δε σχολιάζω τα βίντεο γιατί θα βελτιωθούν μετά την τελική επιλογή!

  47. @Σοφια καταρχας δεν ειπα οτι ειναι αφωνη ειπα οτι στο συγκεκριμενο τραγουδι υπαρχουν πολλα στιγμιοτηπα στα οποια ο ηχος ειναι ηλεκτρονικος της φωνης ειναι ηλεκτρονικος…και εννουσα οτι ενα τετοιο τραγουδι που θελει την βοηθεια υπολογιστη για να παιχτει σωστα δεν θα ναι κι οτι πιο ωραιο στην σκηνη τωρα αν εσυ καταλαβαινεις αλλα δικο σου προβλημα…και το βιντεακι το χω δει μερες πριν..αλλη δυστηχως για την eurovision δεν αρκει μονο η φωνη και οι σπουδες που εχεις κανει στην μουσικη

  48. Το ”No Parking” είναι αρκετά καλό και τελείως διαφορετικό από ότι έχουμε στείλει ως τώρα. Ο ήχος του και η μουσική του είναι σύγχρονος και δεν θυμίζει παλιότερες συμμετοχές μας. Έχει ροκ αίσθηση, τα παιδιά είναι νέα με ενέργεια, το πουλάνε πολύ καλά, και η προφορά της τραγουδίστριας στα αγγλικά είναι πάρα πολύ καλή. ΄Ολα τα ανωτέρω δεν μπορώ να πω ότι χαρακτηρίζουν επάξια τις υπόλοιπες συμμετοχές. Θεωρώ το ”No Parking” το πλέον κατάλληλο τραγούδι για αυτή την συμμετοχή μας.

  49. eleos…zhsame gia na to akousoume k ayto!!!h eleftheria den exei profora….lol!!!na sas 8ymhsw,pws to 2010 h lena phre tn esc me a8lia agglika to day t elege die…dld,ti na pw???e3allou h kopela einai ellhnokypria,den einai h mhtrikh ts glwsa ta agglika,einai les kai zhtate apo ellhna na mhlisei kinezika…kai episeis polloi kanan logo gia ts apiasious stixous tou aphrodisiac….2o eleos!!!!pame pali stn lena,ti mas tragoudage???mas elege:”ekopsa ta mallia m gia sena kai agorasa eswrouxa ble”pwpw!!nai polu e3ypnos stixos,tespa,shmasia exei na aresei h skhnikh parousia kai h mousikh!!!kai telos gia na feygw,pisteyw pws tn esc den prepei na tn afhsoume,afou ka8e xrono dinei noumera 80+%,mn sas pw pws prepei na tn paroume t xronou antixronou,8a an8hsei o tourismos kai gia na 3eroun kapoioi ta e3oda ta plhrwnoun oi big5,h diwrganotria xwra mono t xwro dinei…twra vevaia,8a pesete na me fate,kai 8a lete ti malakies leei ayth,den m noiazei,h8ela na ta pw gt egina e3allh m’ayta pou grafetai orismenoi…(gnwmh m panta) 😀

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ