ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: Τρία τραγούδια επί δύο – Σημασία στη μελωδία, όχι στον καλλιτέχνη!

Οι υπεύθυνοι του εθνικού τελικού στο Ηνωμένο Βασίλειο, «Eurovision: You Decide», ανακοίνωσαν τη δομή του από τον οποίο θα προκύψει η συμμετοχή της χώρας για τη Eurovision 2019.

Έτσι, λοιπόν, θα παρουσιαστούν τρία τραγούδια, με τη συνδρομή του OGAE UK, τα οποία θα ερμηνευθούν από δύο διαφορετικούς καλλιτέχνες σε ισάριθμα διακριτά στιλ. Από κάθε «song-off», όπως ονομάζεται η διαδικασία θα προκρίνεται ένας performer έτσι ώστε να συνδυαστούν αρμονικά η μελωδία και το πρόσωπο.

Όπως ανέφερε η Kate Phillips, της Επιτροπής Ψυχαγωγίας του BBC, «τα πάντα έχουν να κάνουν με το τραγούδι» και πρόσθεσε:

Θα προσπαθήσουμε ξανά να παντρέψουμε έναν υπέροχο καλλιτέχνη με ένα υπέροχο τραγούδι, έναν συνδυασμό που θα μπορέσει να μας φέρει στην αριστερή πλευρά του βαθμολογικού πίνακα. Μπορεί να αποχωρούμε από την Ε.Ε., αλλά είμαστε ακόμα αποφασισμένοι να κερδίσουμε κάποτε στη Eurovision.

Ως προς την παρουσίαση, θα επαναληφθεί το περσινό σκηνικό. Ως εκ τούτου, η Mel Giedroyc θα μοιραστεί την ίδια σκηνή με τον Måns Zelmerlöw (νικητή της Eurovision 2015 για λογαριασμό της Σουηδίας). Ο εθνικός τελικός του Ηνωμένου Βασιλείου αναμένεται να διεξαχθεί μέσα στον Φεβρουάριο του 2019.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

[Φωτογραφίες: BBC]

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ