ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Σχεδόν 40 συμμετοχές για το Montevizija 2019!

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, το RTCG, ο Εθνικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός του Μαυροβουνίου, θα επιλέξει και φέτος τη συμμετοχή του μέσω του  Montevizija 2019.

Η περίοδος κατάθεσης υποψηφιοτήτων για τον εθνικό διαγωνισμό του Μαυροβουνίου έληξε χθες 28 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα του OGAE Montenegro για το Montevizija, σχεδόν 40 συμμετοχές υπεβλήθησαν για το διαγωνισμό.

Από αυτές, 5 συμμετοχές θα επιλεγούν για να διαγωνισθούν στο Montevizija 2019, από μια κριτική επιτροπή που αποτελείται από τους:

 • Slaven Knezović: Πρόεδρος της επιτροπής, μουσικός συντάκτης του TV Montenegro, συνθέτης της 1ης συμμετοχής του Μαυροβουνίου το 2007.
 • Vladimir Maraš: Μουσικός συντάκτης του Radio Montenegro
 • Aleksandra Vojvodić: Καθηγήτρια μουσικής
 • Slobodan Bućevac: Συνθέτης
 • Mihailo Radonjić: Συνθέτης και παραγωγός

Όπως ήδη έχει ανακοινώσει το RTCG την τελική επιλογή για τη συμμετοχή που θα εκπροσωπήσει το Μαυροβούνιο θα κάνει κατ’αποκλειστικότητα το κοινό!

Πριν από λίγο με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Facebook, ο εκπρόσωπος της χώρας στη Eurovision 2017 Slavko Kalezić, προετοιμάζει τους θαυμαστές του για κάτι που έχει σχέση με τη Euovision 2019! Λέτε να τον ξαναδούμε αυτή τη φορά στη σκηνή του Τελ Αβίβ; ‘Η απλώς εκδηλώνει τον ενθουσιασμό του για το ταξίδι της Eurovision 2019 που μόλις ξεκινά και για τη χώρα του; Θα το μάθουμε τις προσεχείς μέρες!

Για όλα τα νέα για τη Eurovision 2019 και τη συμμετοχή του Μαυροβουνίου μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[Πηγή: RTCG/ Eurovision Montenegro-Montevizija/ Slavko – Φωτογραφία: Eurovision.tv]

 

 

Written by 

Related posts

2 Thoughts to “ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Σχεδόν 40 συμμετοχές για το Montevizija 2019!”

 1. Merfi Fotiadou

  Δώστε Slavko στο λαό!!!!!!!!

  1. Stefanos

   Slavko slavko slavkoooooooooooooooooooooooo!!!

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ