ΚΥΠΡΟΣ: Με τραγούδι του Alex P στο Τελ Αβίβ!

Μετά την ατέλειωτη σεναριολογία για την Κυπριακή συμμετοχή, έφτασε η ώρα για την ανακοίνωσή της, η οποία θα γίνει σταδιακά! Όπως σας ενημερώσαμε εδώ, σε ανάρτησή της η Κυπριακή Δημόσια Ραδιοτηλεόραση στην επίσημη σελίδα που διατηρεί για τον διαγωνισμό της Eurovision, ρωτούσε από χθες τους χρήστες του διαδικτύου εάν είναι έτοιμοι για μερικά quizzes και teasers που αφορούν στην Κυπριακή συμμετοχή!

Πριν από λίγο, το ΡΙΚ με μια ακόμα ανάρτηση στη σελίδα προχώρησε στην αποκάλυψη του συνθέτη του τραγουδιού το οποίο θα αποτελέσει την συμμετοχή της Κύπρου στο Τελ Αβίβ. Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα quiz προς τους χρήστες του διαδικτύου, με το οποίο το ΡΙΚ τους καλεί να μαντέψουν

ποια η σύνδεση του τραγουδιού της JLO και του Pitbull “On the floor” με την συμμετοχή της Κύπρου για τη Eurovision 2019.

https://www.facebook.com/1733990883572500/posts/1956197721351814/

Είναι φανερό ότι συνθέτης της Κυπριακής συμμετοχής – και φέτος – είναι ο Alex P, ο οποίος έχει συνεργαστεί με την Jennifer Lopez (Live it up ft. Pitbull). Από το γεγονός, επίσης, ότι στο τραγούδι της JLO συμμετείχε συνθετικά και ο Teddy Sky φαίνεται ότι και φέτος θα είναι ένας από τους συνεργάτες του δημιουργού του Fuego… ήταν και πέρσι άλλωστε!

Εξ αρχής είχαμε τονίσει σε άρθρο του OGAE Greece για τις κάτι από παραπάνω εξαιρετικές σχέσεις που έχει το ΡΙΚ με τον Alex P και ότι θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Όπως φαίνεται, η ιδέα για να συνθέσει και πάλι το τραγούδι της Κύπρου για την Eurovision ευδοκίμησε! Μεταξύ των 4 τραγουδιών που είχε στα χέρια της η ομάδα του ΡΙΚ από καταξιωμένους ξένους συνθέτες από Ευρώπη και Αμερική, επέλεξε τελικά το τραγούδι του σπουδαίου Ελληνοσουηδού συνθέτη!

Μένει να μάθουμε περισσότερα για την Κυπριακή συμμετοχή, κάτι που θα συνεχίσει να γίνεται μέσα από τις επίσημες αναρτήσεις του ΡΙΚ στη σελίδα της Eurovision.

[UPDATE]: Πριν από λίγο στην πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ1 “Όμορφη μέρα κάθε μέρα” δόθηκε η επίσημη απάντηση στον χθεσινό γρίφο, από τη δημοσιογράφο Έλενα Μακρή. O Alex P είναι ο δημιουργός του τραγουδιού και ο Teddy Sky, όπως και πέρσι που συμμετείχε και στα φωνητικά του Fuego, είναι στη συνθετική ομάδα, όπως σας ενημέρωσε και ο OGAE Greece. Αύριο αναμένεται ο επόμενος γρίφος, όπως ανακοίνωσαν στην εκπομπή.

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και τη συμμετοχή της Κύπρου μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[Φωτογραφία: alexpmusic_ Instagram / OGAE Greece]


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια;…η Ταμτα
    δεδομενου οτι ακολουθουν την ιδια τακτικη με περυσι,η μοναδικη που μου φαινεται πιο κοντα στα νερα της Φουρειρα ειναι η Ταμτα…ελπιζω το τραγουδι να ναι καλο και η Ταμτα(η οποια ειναι τελος παντων) να το υποστηριξει και να το αναβαθμισει οσο η Φουρειρα το “fuego”…παντως δυσκολα πιστευω οτι η Κυπρος θα πετυχει τοσο συντομα ενα τοσο καλο αποτελεσμα οσο το φετινο…
    Για να δουμε…
    καλα για εμας,δε μιλαω,παλι θα παιξουμε το δε περνας κυρα-Ελλαδα τελικο,δε περνας,περνας….

    • Ποτέ δε ξέρεις… Μπορεί και η ΕΡΤ να έχει κρυφά χαρτιά και να μη θέλει να τα ανοίξει ακόμη… Περιμένουμε

      • Mακαρι να διαψευστω αλλα τα τελευταια χρονια η ερτ εχει δειξει ποσο απαξιωνει το διαγωνισμο…
        Ωρες ωρες ειλικρινα απορω τι δηλωνει συμμετοχη,αφου δεν την αγαπα τη διαδικασια,σαν αγγαρεια το κανει!

    • με τον αλεξ στην συνθεση η κυπρος θα ειναι φαβορι μαζι με ρωσια φετος

  2. Θα σκίσει φέτος η Κύπρος! Η Ταμτα θα πάει, έχει εντυπωσιακή σκηνική παρουσία στα show της, καλή φωνή, θα στηθεί σωστά όλο πάνω της και θα σκίσει! Αν το τραγούδι είναι τύπου Unlovend, θα τα πάει πολύ καλά! Καλή επιτυχία!

  3. […] Στο πρώτο quiz, το ΡΙΚ προχώρησε στην αποκάλυψη του δημιουργού και ενός μέλους της συνθετικής ομάδας του τραγουδιού, το οποίο θα αποτελέσει την συμμετοχή της Κύπρου στο Τελ Αβίβ. Συγκεκριμένα, στο quiz που απευθυνόταν προς τους χρήστες του διαδικτύου, το ΡΙΚ καλούσε να μαντέψουν ποια η σύνδεση του τραγουδιού της J.LO και του Pitbull “On the floor” με την Κυπριακή συμμετοχή της Eurovision 2019.  Στην πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ1 «Όμορφη μέρα κάθε μέρα» χθες δόθηκε η επίσημη απάντηση στον γρίφο, από τη δημοσιογράφο Έλενα Μακρή. O Alex P. είναι ο δημιουργός του τραγουδιού και ο Teddy Sky, όπως και πέρσι που συμμετείχε και στα φωνητικά του “Fuego”, είναι στη συνθετική ομάδα, όπως σας ενημέρωσε και ο OGAE Greece εδώ. […]

  4. […] Στο πρώτο quiz, το ΡΙΚ προχώρησε στην αποκάλυψη του δημιουργού και ενός μέλους της συνθετικής ομάδας του τραγουδιού, το οποίο θα αποτελέσει την συμμετοχή της Κύπρου στο Τελ Αβίβ. Συγκεκριμένα, στο quiz που απευθυνόταν προς τους χρήστες του διαδικτύου, το ΡΙΚ καλούσε να μαντέψουν ποια η σύνδεση του τραγουδιού της J.LO και του Pitbull “On the floor” με την Κυπριακή συμμετοχή της Eurovision 2019.  Στην πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ1 «Όμορφη μέρα κάθε μέρα» χθες δόθηκε η επίσημη απάντηση στον γρίφο, από τη δημοσιογράφο Έλενα Μακρή. O Alex P. είναι ο δημιουργός του τραγουδιού και ο Teddy Sky, όπως και πέρσι που συμμετείχε και στα φωνητικά του “Fuego”, είναι στη συνθετική ομάδα, όπως σας ενημέρωσε και ο OGAE Greece εδώ. […]

  5. […] Στο πρώτο quiz, το ΡΙΚ προχώρησε στην αποκάλυψη του δημιουργού και ενός μέλους της συνθετικής ομάδας του τραγουδιού, το οποίο θα αποτελέσει την συμμετοχή της Κύπρου στο Τελ Αβίβ. Συγκεκριμένα, στο quiz που απευθυνόταν προς τους χρήστες του διαδικτύου, το ΡΙΚ καλούσε να μαντέψουν ποια η σύνδεση του τραγουδιού της J.LO και του Pitbull “On the floor” με την Κυπριακή συμμετοχή της Eurovision 2019.  Στην πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ1 «Όμορφη μέρα κάθε μέρα» χθες δόθηκε η επίσημη απάντηση στον γρίφο, από τη δημοσιογράφο Έλενα Μακρή. O Alex P. είναι ο δημιουργός του τραγουδιού και ο Teddy Sky, όπως και πέρσι που συμμετείχε και στα φωνητικά του “Fuego”, είναι στη συνθετική ομάδα, όπως μας ενημέρωσε και ο OGAE Greece εδώ. […]

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ