Ελένη Φουρέιρα: “Το ήθελα και το πίστεψα πάρα πολύ!”

Στην Κύπρο βρίσκεται αυτές τις μέρες η Ελένη Φουρέιρα, εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision 2018. Η Ελπίδα Ιακωβίδου εξασφάλισε μια αποκλειστική συνέντευξη μαζί της για τις ανάγκες της πρωινής, καθημερινής εκπομπής “Όμορφη μέρα, κάθε μέρα” που προβάλλεται από την συχνότητα του ΡΙΚ. Η Ελένη συζήτησε κυρίως για τη ζωή της μετά τον διαγωνισμό αλλά και για τους φανατικούς οπαδούς που έχει αποκτήσει στην Ισπανία, χώρα όπου το single της “Fuego” έχει γίνει πλατινένιο!

Εγώ δεν προσπάθησα να κάνω τον κόσμο να με αγαπήσει. Του έδειξα ποια είμαι και χαίρομαι πολύ που με αγαπάνε…Ήμουν λίγο στρατιώτης στην Eurovision. Ήμουν συγκεντρωμένη γιατί είχα μια χώρα στην πλάτη μου και ήθελα να αλλάξω αυτό που έλεγαν «την Κύπρο δεν τη ψηφίζουν». Η Κύπρος με εμπιστεύτηκε και την έβγαλα ασπροπρόσωπη.

Αναφορικά με την εμπειρία της την βραδιά του Τελικού, η Ελένη μίλησε για το τεράστιο άγχος που είχε. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Παναγία μου! Ήταν πάρα πολύ αγχωτική η στιγμή. Είναι μία στιγμή που όταν πας τον χρόνο πίσω λες “Παναγία μου δεν θα ήθελα να το ξανά ζήσω”… Αυτό το άγχος εκείνη την στιγμή που ξεκινάς να τραγουδάς. Από την άλλη, είναι αυτές οι στιγμές που σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο και καλύτερο καλλιτέχνη. Φοβόμουν ότι θα μου συμβούν όλα, θα λιποθυμήσω, θα πέσω…

Μετά την Eurovision, η Ελένη είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται στην Ευρώπη, ενώ υπέγραψε και διεθνές συμβόλαιο με τον πολυεθνικό κολοσσό Sony Music, έναν από τους μεγαλύτερους δισκογραφικούς ομίλους του πλανήτη!

Η καθημερινότητα μου δεν άλλαξε. Είναι ίδια με πριν απλά τώρα δουλεύω λίγο παραπάνω. Μου αρέσει όμως.  Είμαι workacholic!!! Με κρατάει σε εγρήγορση, με κρατάει ζωντανή. Μου φτιάχνει πολύ την ψυχολογία η δουλειά μου… Το “Fuego” έκανε μια ανέλπιστα μεγάλη επιτυχία, ειδικά από την στιγμή που ανέβηκα στην σκηνή.  Κάθε τραγούδι καινούργιο που βγάζω θα ήθελα πάντα να έχει την ίδια επιτυχία.

Πέρα από τα θέματα της δουλειάς και του διαγωνισμού, η 31χρονη star ρωτήθηκε και για τα προσωπικά της και συγκεκριμένα για το θέμα της δημιουργίας μιας οικογένειας.

Βέβαια θα ήθελα οικογένεια. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνω. Θα το κάνω απλά το θέμα είναι το πότε… Τώρα είμαι πολύ συγκεντρωμένη σε αυτό που κάνω και σε αυτή την ευκαιρία που μου έχει δοθεί την οποία και θέλω να την ξεζουμίσω και θα την ξεζουμίσω!!!

Τέλος, η Ελένη γνωρίζει την αγάπη των Ισπανών fans στο πρόσωπο της και το απολαμβάνει. Υπάρχει όμως κάποιος ξεχωριστός…οπαδός τον οποίον θα θυμάται λογικά για πολλά χρόνια!

Υπάρχει ένας Ισπανός φαν που κάθε φορά που θα πάω στην Ισπανία έρχεται στα shows και είναι πολύ έντονος! Τσιρίζει, κλαίει και κάθε φορά του δίνω σημασία και του λέω ότι τον αγαπάω.  Ξέρω ότι κάθε φορά που θα πάω Ισπανία, θα είναι εκεί!

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Ελένης στην εκπομπή του ΡΙΚ, ”Όμορφη μέρα, κάθε μέρα”  στο βίντεο που ακολουθεί!

Πηγή: ALPHANEWS.LIVE


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ