ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Περισσότερα από 700 τραγούδια για το «Eurovision – Australia Decides 2019»

 Η προθεσμία κατάθεσης τραγουδιών για τον πρώτο εθνικό τελικό της Αυστραλίας έληξε αρχές του μήνα. Το SBS επιβεβαίωσε  πόσα τραγούδια έχουν υποβληθεί για να αξιολογηθούν και πραγματικά το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικό. 

700 τουλάχιστον τραγούδια

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Αυστραλίας αποκάλυψε στον ιστότοπό τους ότι κατατέθηκαν πάνω από 700 τραγούδια για αξιολόγηση στο χρονικό διάστημα των τριών εβδομάδων. Κάθε κομμάτι έχει αξιολογηθεί από μία κριτική επιτροπή, η οποία  επέλεξε  τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν. Αν και το SBS δεν έχει δώσει ακόμη στην δημοσιότητα καμία λεπτομέρεια για τα τραγούδια που επιλέχθηκαν,   ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός αποκάλυψε ότι η όλη διαδικασία βρίσκεται στο στάδιο της αντιστοίχισης των  τραγουδιών με τους πιθανούς ερμηνευτές. Αποκαλύψεις τόσο για τα τραγούδια όσο και τους ερμηνευτές αναμένονται το επόμενο διάστημα. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε αν οι The Veronicas και η Delta Goodrem θα είναι τελικά ανάμεσα στους επιλαχόντες.

Το Gold Coast Convention & Exhibition Centre

Όπως έχει ανακοινώσει και επίσημα το SBS, ο εθνικός τελικός της χώρας θα φιλοξενηθεί στο Gold Coast, την 6η μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Συγκεκριμένα, η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο Gold Coast Convention & Exhibition Centre, το οποίο έχει παλαιότερα φιλοξενήσει τις ακροάσεις του Gold Coast για το X Factor Australia, καθώς και το κέντρο ενημέρωσης για τους Αγώνες της Κοινοπολιτείας του 2018. Επίσης, στον συγκεκριμένο χώρο αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2019, η πρώτη διοργάνωση Eurovision Asia Song Contest.

Οι ημερομηνίες των show

 Το «Eurovision – Australia Decides 2019», θα ολοκληρωθεί σε συνολικά τρία shows, με το live show να λαμβάνει χώρα το Σαββάτο 9 Φεβρουαρίου στο Gold Coast Convention and Exhibition Centre και θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το SBS.

Τα 3 show του «Eurovision – Australia Decides 2019» έχουν ως εξής:

JURY SHOW             Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, Gold Coast Convention and Exhibition Centre – National Jury Vote

MATINEE                   Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, Gold Coast Convention and Exhibition Centre

LIVE SHOW              Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, Gold Coast Convention and Exhibition Centre – Public Vote

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για να μαθαίνετε όλα τα νέα σχετικά με τον πρώτο Εθνικό τελικό της Αυστραλίας!

[Πηγή: wiwibloggs /rcp.net.au]
Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ