Σε δύο εβδομάδες τα νεότερα για την ελληνική συμμετοχή!

Πολλά έχουν ακουστεί και ακόμα περισσότερα έχουν γραφτεί, τις τελευταίες ώρες, σχετικά με την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision του Τελ Αβίβ, σε επίπεδο σεναριολογίας τόσο ως προς διάφορα ονόματα καλλιτεχνών όσο κι ως προς τον τρόπο επιλογής (εθνικός τελικός ή απευθείας ανάθεση) από την ΕΡΤ.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η ΕΡΤ βρίσκεται σε φάση ανασυγκρότησης μιας και το Διοικητικό Συμβούλιο επανασυστάθηκε πρόσφατα με την προσθήκη δύο καινούργιων μελών, όπως και με την ανάληψη των καθηκόντων του Διευθύνοντα Συμβούλου από τον κ. Ιωάννη Δρόσο.

Με αφορμή όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα (26/11), ο OGAE Greece επικοινώνησε με τη Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων της ΕΡΤ που είναι υπεύθυνη για το πρότζεκτ της EurovisionΌπως τόνισαν οι ιθύνοντες:

Έχει γίνει μια πρώτη παρουσίαση του πρότζεκτ της Eurovision και της επίσημης συμμετοχής μας στο Ισραήλ κατά την πρώτη συνεδρίαση του νεοσύστατου Δ.Σ. στις 21 Νοεμβρίου. Δεν γνωρίζουμε ακόμα τις προθέσεις του. Στις επόμενες δύο εβδομάδες αναμένονται οι όποιες εξελίξεις.

Συμπερασματικά, δεν υπάρχει ακόμα καθαρό τοπίο σε σχέση με το πώς σκέφτεται η ΕΡΤ να επιλέξει τον εκπρόσωπό μας για το 2019.

Επομένως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά ιδίως ως προς τον τρόπο επιλογής.

Φυσικά, η ομάδα του OGAE Greece θα σας ενημερώνει διαρκώς για την εξέλιξη του θέματος. Επομένως, συντονιστείτε στην ιστοσελίδα μας…

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

[Φωτογραφίες: ΕΡΤ]


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

2 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ