ΚΥΠΡΟΣ: «Προσέγγισαν τη δισκογραφική μου, δεν έχω ακούσει τραγούδια» δήλωσε η Tamta (VIDEO)!

Η Tamta έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων για το ενδεχόμενο εκπροσώπησης είτε της Κύπρου είτε της Ελλάδας στη Eurovision 2019. Η ίδια, πάντως, δήλωσε ότι η κυπριακή δημόσια ραδιοτηλεόραση προσέγγισε τη δισκογραφική εταιρεία της, τη Minos-EMI. Εντούτοις, διέψευσε πως έχει ακούσει ή, ακόμα περισσότερο ότι έχει ηχογραφήσει, κάποιο από τα υποψήφια τραγούδια.

Συγκεκριμένα, η Tamta σε δηλώσεις της που προβλήθηκαν στη σημερινή (24/11) εκπομπή «Έλα, χαμογέλα» ανέφερε: «Το ΡΙΚ έχει όντως προσεγγίσει τη Minos-EMI, τη δισκογραφική μου εταιρεία, και μέσα σε όλα τα ονόματα ξέρω ότι έχει αναφερθεί το όνομά μου. Τώρα, η άποψή μου είναι αυτή που λέω πάντα εδώ και πολλά χρόνια: Τραγούδι να ακούσω, να μ’ αρέσει και θα είμαι ευγνώμων και περήφανη. Θα είναι μεγάλη τιμή μου να εκπροσωπήσω είτε την Κύπρο είτε τη Γεωργία είτε την Ελλάδα. Η μία χώρα με μεγάλωσε, η άλλη με στήριξε, μου έδωσαν πολλά πράγματα κι οι τρεις. Από την Ελλάδα, όχι, δεν έχει υπάρξει πρόταση».

Ο OGAE Greece επικοινώνησε με το ΡΙΚ κι επιβεβαίωσαν την επαφή τους, όχι μόνο με τη Minos-EMI αλλά και με άλλες δισκογραφικές εταιρείες σε ένα ευρύτερο πλαίσιο διερευνητικών συνομιλιών και μόνο.

Έτσι, επιβεβαιώνεται πλήρως προηγούμενο ρεπορτάζ του σωματείου, σύμφωνα με το οποίο, η κυπριακή δημόσια ραδιοτηλεόραση διέψευσε κατηγορηματικά ότι οποιοσδήποτε επισκέφθηκε την Κύπρο, καθώς και την όποια παραφιλολογία περί καλλιτεχνών που άκουσαν ή δεν άκουσαν τραγούδια.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούσε να υπάρξει προσέγγιση από την Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με την ίδια την ΕΡΤ δεν έχει συσταθεί ακόμα η ομάδα που θα ασχοληθεί με τον διαγωνισμό του ’19. Και ενώ μπαίνουμε σε λίγο στον Δεκέμβριο. Και κατά τη γνώμη μου, λόγω αναμενόμενης επερχόμενης κυβερνητικής αλλαγής τους επόμενους μήνες και αλλαγή του νυν καθεστώτος στην ΕΡΤ, είτε δεν πρόκειται να συσταθεί, είτε θα γίνει μία ξεπέτα με μία κάποια συμμετοχή για το Τελ Αβίβ αφού θα είναι και η τελευταία φορά που οι νυν υπεύθυνοι θα είναι στη θέση αυτή.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ