ΚΥΠΡΟΣ: [Αποκλειστικό] – Η επίσημη θέση του ΡΙΚ για την εκπροσώπηση στη Eurovision 2019!

Κάτι λιγότερο από έξι μήνες πριν τη διοργάνωση της Eurovision 2019, και τα επιτελεία των αποστολών κάθε συμμετέχουσας χώρας εργάζονται πυρετωδώς για την επιλογή του εκπροσώπου τους στο Τελ Αβίβ.

Ειδικά για την επιλογή της Κυπριακής συμμετοχής το ενδιαφέρον ήταν έντονο εξ αρχής, γεγονός που απορρέει από την περσινή μεγάλη επιτυχία της χώρας με την Ελένη Φουρέιρα και το “Fuego”. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει σε άρθρο μας, οι διαδικασίες για την επιλογή από το επιτελείο του ΡΙΚ προχωράνε με σταθερά και σίγουρα βήματα. Το διεθνές ενδιαφέρον είναι έντονο καθώς, όπως κατ’αποκλειστικότητα σας έχει ενημερώσει ο OGAE Greece εδώ, υπεβλήθησαν 4 τραγούδια από γνωστούς και καταξιωμένους συνθέτες από Ευρώπη, αλλά και Αμερική.

Όπως έχει αναφερθεί στα Κυπριακά μέσα κυρίως το τελευταίο διάστημα, ανάμεσά τους είναι και ο δημιουργός του “Fuego” Alex P, με τον οποίο το ΡΙΚ έχει κάτι παραπάνω από εξαιρετικές σχέσεις, ενώ η ονοματολογία σχετικά με τον ή την καλλιτέχνη που θα ερμηνεύσει την συμμετοχή έχει φουντώσει για τα καλά!

➡ Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων αυτών αναφορικά με την συμμετοχή της Κύπρου στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του 2019, ο OGAE Greece επικοινώνησε με το ΡΙΚ το οποίο διαψεύδει κατηγορηματικά ότι επισκέφτηκε οποιοσδήποτε την Κύπρο ή την όποια παραφιλολογία περί καλλιτεχνών που άκουσαν ή δεν άκουσαν τραγούδια.

Το ΡΙΚ κατέστησε σαφές ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία που αφορά το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο και θα προβεί σε ανακοινώσεις ή σε σχετικές αναρτήσεις στην επίσημη σελίδα που η δημόσια ραδιοτηλεόραση της Κύπρου διατηρεί για τον διαγωνισμό.

Αυτό που ενδιαφέρει την ομάδα του ΡΙΚ είναι να παρουσιάσει και πάλι μια ολοκληρωμένη, όπως πέρσι, συμμετοχή, που θα κάνει, κατά δήλωση των ιθυνόντων περήφανους τους Κύπριους!

Για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Κυπριακή συμμετοχή μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[Φωτογραφία: OGAE Greece]


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα μπορούσαν να πουν ” μια συμμετοχή που θα κάνει περήφανους όλους τους Κύπριους και όλους τους Έλληνες γενικώς”. Κρίμα που μας ξεχωρίζουν μια ζωή.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ