ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Μεγάλο το ενδιαφέρον των καλλιτεχνών για το «Eurovizijos 2019»!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας, ο εθνικός τελικός της Λιθουανίας θα περιλαμβάνει φέτος 8 γύρους και όσοι καλλιτέχνες επιθυμούν να εκπροσωπήσουν τη χώρα καλούνται να υποβάλουν αίτηση για το «Eurovizijos 2019» μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου.

Σήμερα, έγιναν γνωστά τα πρώτα ονόματα, ιδιαίτερα διάσημων καλλιτεχνών στη χώρα τους, τα οποία επιθυμούν να εκπροσωπήσουν τη Λιθουανία στον 64ο διαγωνισμό της Eurovision.

Η Paola  Hart (Paulina Paulauskaitė) έγινε γνωστή  από την τρίτη θέση στο “X Factor” του 2017 και μάλιστα ήταν μία από τους διαγωνιζόμενους με τις περισσότερες ψήφους στην διοργάνωση. Ακόμη, την ίδια χρονιά, ανακηρύχθηκε πέμπτη καλύτερη παρουσία στον διαγωνισμό “Slavianskij Bazar”. Πρόσφατα, παρουσίασε την τελευταία της δισκογραφική δουλειά, η πρώτη στη λιθουανική γλώσσα, με τίτλο “Liksiu čia”.

Η πανέμορφη και ταλαντούχα Paola, η οποία σπουδάζει στο Royal Conservatoire of Scotland, θα βρίσκεται στη Λιθουανία στις αρχές Δεκεμβρίου και στα σχέδια της είναι η πιθανότητα συμμετοχής στη Eurovision. “Έχω πολλά σχέδια για το μέλλον: Σκέφτομαι τη συμμετοχή στη προεπιλογή της Λιθουανίας για τη Eurovision, όπως επίσης και την δημιουργία της δικής μου επιχείρησης, η οποία θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη μουσική- ένα παιδικό στούντιο τραγουδιού”, δήλωσε στο TV3.

Το συγκρότημα THE ROOP παίρνουν, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι, τη δουλειά τους πολύ σοβαρά. Το ντεμπούτο τους σαν συγκρότημα στη μουσική σκηνή(αν και οι ίδιοι μεμονωμένα είναι αρκετά έμπειροι με πολλά χρόνια ενεργής παρουσίας στα μουσικά δρώμενα) έγινε το Νοέμβριο του 2014 με το single “Be Mine” και γνώρισε παγκόσμια αναγνώριση.

Όπως δήλωσε ο Vaidotas Valiukevičius, κύριος τραγουδιστής του συγκροτήματος και μεταξύ άλλων τηλεοπτικός παρουσιαστής και ηθοποιός,  στο  Zmones, σκέφτονται ήδη πολύ σοβαρά τη συμμετοχή του στη λιθουανική προεπιλογή για τον διαγωνισμό της Eurovision. Αν και είναι νωρίς ακόμα και δε ξέρουν σίγουρα αν τελικά συμμετάσχουν στο «Eurovizijos 2019», η αγάπη και η υποστήριξη του κόσμου είναι κάτι το οποίο τους δίνει πολλή δύναμη και αυτό θέλουν να ανταποδώσουν.

Πώς σας φαίνονται τα πρώτα ονόματα που ακούγονται για την προεπιλογή της Λιθουανίας;

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της επιλογής του εκπροσώπου της Λιθουανίας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[Πηγή/ Φωτογραφίες: TV3, Zmones,theroop.com,paolahart.com]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ