ΣΟΥΗΔΙΑ: Η σειρά εμφάνισης στον τελικό!

Αμέσως μετά το τέλος του γύρου της 2ης ευκαιρίας, ο γενικός διευθυντής του Melodifestivalen, Christer Bjorkman, ανακοίνωσε τη ειρά με την οποία θα εμφανιστούν οι φιναλίστ , στον τελικό του διαγωνισμού που αθ αγίνει στις 10 Μαρτίου στο Globen στη Στοκχόλμη. Την έναρξη της βραδιάς θα κάνει ο David Lindgren, ενώ η αυλαία θα πέσει με τον Danny Saucedo. Η Loreen θα εμφανιστεί στη θέση 6. Αναλυτικότερα η δεκάδα του τελικού με τη σειρά εμφάνισής είναι:

1.Shout it out – David Lindgren

2.I get up again – Thorsten Flinck & Revolution Orchestra

3.Mystery – Dead by April

4.Why start a fire – Lisa Miskovsky

5.Babydoll – Top Cats

6.Euphoria – Loreen

7.Soldiers – Ulrik Munther

8.Miracle – Bear Ranelid feat Sara Li

9.Why am I crying – Molly Sanden

10.Amazing – Danny Saucedo

 

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελπίζω μετά το τέλος του σουηδικού τελικού να αισθάνομαι μια απέραντη ΕΥΦΟΡΙΑ!!!!!

  2. xaxaaxaxaxaxa eimoun 200% pos tha klironotane o danny 10tos paidia egw ton exw digouro pos tha paei BAKU alla dn iparxi kai kt klitero ola t tragoudia tou melodi 2012 htan apesia ektos tis Carlote alla auti dn tin perasan oute sti deuteri eukeria…….!

    • Σιγά μην είναι απαίσιο το τραγούδι της Loreen! Μάλλον το γούστο σου είναι απαίσιο κατά την ταπεινή μου άποψη. Ο Danny ήταν τραγικός στην ερμηνεία του.

  3. Η Σουηδία έχει υποφέρει πολύ τα τελευταία χρόνια απ’ τις δημόσιες σχέσεις του Mr Melodifestivalen Christer Bjorkman, ο οποίος “φροντίζει” κάθε χρόνο να στέλνει τους αγαπημένους του. Μετά το φιάσκο του Όσλο και αφού πέρσι την είχε υποσχεθεί τη θέση στον Έρικ, αφήνοντας τον Ντάνυ 2ο, αλλά με την υπόσχεση της επιλογής του για το 2012. Η θεά τύχη δεν χτύπησε μάλλον την πόρτα του, θέλω να πιστεύω ότι η Σουηδία ΔΕΝ θα κάνει ένα ΤΟΣΟ τραγικό λάθος, έχει έτοιμο τραγούδι-βραβείου σε μία μετριότατη χρονιά και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα στείλει στο Μπακού το πουλέν του κυρίου Bjorkman. Αν και νομίζω ότι πλέον η εμφάνιση δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο, η Λορήν θα κερδίσει….with down hands…

  4. Βλέπω ότι δεν παίζονται στην Ελλάδα μόνο παιχνίδια εις βάρος των καλών τραγουδιών, αλλά και στη Σουηδία. Μάλιστα… Αφού είναι γενικός διευθυντής ο αποτυχημένος Christer Bjorkman (όπως και τα τελευταία χρόνια), όλα τα περιμένω.

  5. Βρε πιαδιά δεν υπάρχει κλήρωση στη Σουηδία για τη σειρά εμφάνισης, ποτέ δεν υπήρχε. Η σουηδική τηλεόραση κάθε χρόνο επιλέγει τη σειρά, ανάλογα με το πως αυτή νομίζει ότι εξυπηρετεί καλύτερα το τηλεοπτικό show. Αλλά εκεί δεν υπάρχουν τα ξεκατινιάσματα που θα υπήρχαν εδώ. Εξάλλου τι νόημα έχει η σειρά όταν όλοι οι Σουηδοί ξέρουν ήδη τα τραγούδια απ’έξω και ανακατωτά;

  6. εχει και παραεχει νοημα η σειρα εμφανισης σε εναν τετοιο διαγωνισμο, οπως και στην ιδια την Eurovision. Ειναι στατιστικα παρατηρημενο οτι τα τραγουδια που εμφανιζονται προς το τελος εχουν ευνοϊκοτερη μεταχειριση απο αποψη ψηφοφοριας, ειναι πιο ευκολα στο να τα θυμηθει ο τηλεθατης και να τα ψηφισει! Και φυσικα, εδω εχουμε να κανουμε με ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ σκανδαλο εκ μερους του Σουηδικου καναλιου, το οποιο κανει οτι μπορει για να “σπρωξε” τη συμμετοχη του Ντανυ…! Την ωρα που ολοκληρη η Ευρωπη παραληρει στους ρυθμους του “euphoria”, οι υπευθυνοι του καναλιου εξακολουθουν να εθελοτυφλουν και να θελουν να στειλουν τον αφωνο ξανθομπαμπουρα με τα λαμπιονια…. Ε, λοιπον το λεω και θα το επαναλαβω με ΜΕΓΑΛΗ χαρα: εαν τολμησουν και στειλουν αυτο το… πραγμα, τους ευχομαι οχι απλα να μη δουν τελικο μεχρι το 2020, αλλα να βρισκονται ΣΥΝΕΧΩΣ στη θεση 18 του ημιτελικου τους! Θα ειναι αξιοι της μοιρας τους….

    • Αυτό που λες έχει νόημα όταν ο κόσμος δεν ξέρει τα τραγούδια. Και πολύ περισσότερο σε 10 μόνο τραγούδια, μικρή διαφορά κάνει το ποιό είναι 6ο και ποιό 10ο. Όπως είπα, οι σουηδοί ξέρουν ήδη καλά όλα τα τραγούδια και ξεκινούν να ψηφίζουν με το που ξεκινά το πρώτο τραγούδι. Εξάλλου ο Ντάνυ από ότι φαίνεται όσο πιο αργά εμφανίζεται τόσο πιο νευρικός είναι.

  7. Ελπίζω οι Σουηδοί να ακούσουν τις εκκλήσεις των eurofans και να μη προβούν σε επιλογή “αυτοκτονίας”. Το Amazing δεν είναι Popular ούτε φωνητικά ούτε σαν ρυθμός. Σουηδική συμμετοχή έχει να μου αρέσει από το Den Vilda από το 1996

  8. Makari na akoustei ws nikitirio tragoudi to euphoria… Alla meta ta telika apotelesmata tou 2nd chance anisuxw oti tha epileksoun tpt akuro.

    • Δικιο εχεις,δεν ειναι λιγες οι φορες που και σε εθνικους τελικους και στην ιδια την Eurovision εχουμε δει φαβορι να τα τρωει η μαρμαγκα!Ας ελπισουμε οτι αυτη τη φορα δεν θα συμβει κατι τετοιο!

  9. Επειδή για τις επιλογές τωνΣουηδών δεν έχω και την καλύτερη άποψη φοβάμαι και τρέμω στην ιδέα οτι μπορεί να μην διαλέξουν το Euphoria που πάει τρέχοντας για βραβείο και η Loreen πρέπει να κάνει ήδη χώρο στο τζάκι για να το βολέψει..
    Για να δούμε αν οι Σουηδοί θα αυτοκτονήσουν..

  10. Εντελώς τυχαία, λοιπόν, ο Ντάνι βρέθηκε στην θέση 10…Μα πόσο τυχερός πια? Και στον ημιτελικό, και στον τελικό τελευταίος να εμφανίζεται?Και πέρσι ο Ερικ τελευταίος και σε ημιτελικό και σε τελικό?Μα όλοι οι νικητές ΤΟΣΟ τυχεροί πια?Δυστυχώς το 2010 κάτι έτυχε και παρόλο που ο Ερικ ΠΑΛΙ ήταν κληρωμένος 10ος τους την έκανε η Άννα Μπεργκενταλ.Το 2009,η νικήτρια Μαλένα (τέλειο τραγούδι βέβαια) και αυτή τελευταία εμφανιζόταν!Εξαίρεση το 2008 που τη Σάρλοτ την σαμπόταραν μάλλον (τελευταία εμφανίστηκε στον ημιτελικό,1η εμφανίστηκε στον τελικό όπως και φέτος 1η στον ημιτελικό) και το παράδειγμα συνεχίζεται το 2007.Πληροφοριακά και μόνο,το 1999 η Σάρλοτ πάλι πρώτη εμφανίστηκε!Ε ρε στημένα που τα έχουν…Δεν ‘πα να χτυπιούνται τον Ντάνι ελπίζω να μην τον βγάλουν.EUPHORIAAAAAA-LOREEN μακάρι να την βγάλουν…

    • Ναι, αλλά η Lena Philipsson το 2004 κέρδισε από την 6η θέση και Carola το 2006 από την 7η ; ) Ξαναλέω όμως ότι κάθε χρόνο η σειρά δεν είναι από κλήρωση.

  11. e twra to 3erw oti osoi pshfhsane ton erik persi 8a pshfhsoun ton danny fetos opws leei k kapoios parapanw ton afwno 3an8ompampoura me ta lampionia alla egw 8elw thn 8ea loreeeeeeeeen!!!!ston teliko omws 8a pshfhsoune kai epitropes apo alles xwres pou fwnazoun EUPHORIAAAA !!etsi kai vgei o parafwnos o ana8ematismenos 8a ginei ths p@@nas!!!

  12. xaxa…swsti se vriskw vaso_VASAKI….toulaxiston an einai na min steiloun tin loreen as steiloun ton david i tin lisa..einai much better apo tin kaki apomimisi stolis tis tainias” tron legacy”.mono oi fwtizomenoi diskoi stin plati tous leipoun!eleos!

  13. Loreen και μόνο Loreen! Έχω πορωθεί και με το περσινό τραγούδι της, My heart is refusing me. Φοβερό και ήταν πιο ”μπροστά” από το euphoria. Αλλά και το φετινό είναι καταπληκτικό, για βραβείο.

    Μη μας κάνει καμιά ζημιά η Ιταλία στο Baku φοβάμαι(επειδή απλά, είναι Ιταλία και αηδίες) ή η Ισπανία με τη φωνάρα που θα στείλουν. Ή κανένα άκυρο τύπου 2002 ή 2011..

    Δε θα κάνει το μεγάλο λάθος η Σουηδία. Το τραγούδι και η φωνή του Danny είναι επιεικώς χάλια.

    Το 2010 έκαναν το λάθος να στείλουν την άνευρη και παράφωνη Αννα αντί τον Eric. Πέρυσι τον έστειλαν, σε ένα μέτριο Melodifestivalen είχε την καλύτερη παρουσία και τους δικαίωσε. Όμως τώρα ένας Danny θα είναι καταστροφή! Απλά!

  14. paides i seira emfanisis den kathorizetai apo klirwsi alla apo tous upeuthunous tou SVT gia to Melodifestivalen me prwto kai xeirotero ton Christer Bjorkman- voukino exei ginei stin Souidia oti swnei kai kala thelei na steilei ton Danny!!! alla opws fainetai den mporei na anatrepsei to apotelesma – Loreen kai mono Loreen!!!! – an steiloun ton Danny to xeirotero einai pws exasan to vraveio kai parallila me mia kaki thesi tou Danny an perasei kiolas to kalutero einai oti autos o Bjorkman tha xasei tin thesi tou -epitelous- telos na sas pw oti psila tha paixei autos o Thorsten Flinck & Revolution Orchestra oso kai an mas kanei entupwsi- autos o Thorsten Flinck einai polu gnwstos sti Souidia – ithopoios , tragoudistis , kallitexnikos dieuthuntis- kai episis exei kai duo paidia me tin Anikka Jankell , tin kserete auti pou anakoinwse tin psifoforia tis Souidias to 2005 me to klasiko “and finally 12pts goes to…..Greece!!!!”

  15. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Αλέξανδρε. Θα πας στη Στοκχόλμη με τις ευχές όλων μας για τη νίκη της Λορήν.

  16. Εμένα το τραγούδι της loreen δε με ενθουσίασε και τόσο πολύ πια…και για να μην παρεξηγηθώ…δε λέω ότι δεν είναι ωραίο..απλά εμένα δε με ενθουσίασε και τόσο…

  17. Συμφωνώ….Όλο euhoria και euhoria λεει ….Και αυτές οι κινήσεις που μόνο καράτε θυμίζουν….δεν είναι και το τέλειο…..

  18. Paidia to tragoudi tis Loreen einai makran mprosta apo ola ta upoloipa!alla pote den ksereis ti tha psifisoun oi souidoi…to eipa ksana parapanw…alla en anamoni to savvato tha doume….

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ