ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Αυτό είναι το συγκρότημα που φημολογείται για την εκπροσώπηση της χώρας!

 

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας, το κρατικό κανάλι της Φινλανδίας, YLE, θα διοργανώσει τον εθνικό τελικό όπως και πέρυσι, δηλαδή με απευθείας ανάθεση σε έναν καλλιτέχνη.

Πριν λίγες μέρες, ένα νεανικό συγκρότημα από την Φινλανδία, οι Eva & Manu, άναψαν φωτιές με μια ανάρτηση τους, στην σελίδα τους στο Facebook, γράφοντας:

“Περιμένουμε πως και πως την άνοιξη του 2019 γιατί…..”

Φυσικά στα σχόλια της ανάρτησης, οι περισσότεροι τους ρωτούσαν, αν θα είναι αυτοί που θα εκπροσωπήσουν τελικά τη χώρα τους στον διαγωνισμό της Eurovision και οι Eva & Manu απάντησαν ότι το μέλλον τους φαίνεται θαυμάσιο, αλλά δεν μπορούν να αποκαλύψουν λεπτομέρειες. Αυτό που μπορούν να πουν για την ώρα είναι ότι το νέο τους άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Το συγκρότημα είναι πολύ αγαπητό στο κοινό της Φινλανδίας και έχει κυκλοφορήσει 2 άλμπουμ. Τον Οκτώβριο του 2013, οι Eva & Manu κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους, στη Φινλανδία, με τίτλο “Eva & Manu”, στις 17 Αυγούστου 2012 και τον επόμενο χρόνο κυκλοφόρησε στην Ευρώπη. Το δεύτερο άλμπουμ, “Cinnamon Hearts”, κυκλοφόρησε στις 29 Αυγούστου 2014.

Αποτελεί μυστήριο ακόμα, το ποιος θα είναι ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την χώρα, παρόλα αυτά υπάρχουν αρκετές φήμες για διάφορους τραγουδιστές και συγκροτήματα.

Ο εθνικός τελικός, Uuden Musiikin Kilpailu 2019 (UMK), θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 2 Μαρτίου.

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της επιλογής εκπροσώπου της Φινλανδίας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[Πηγή: ΕSCKAZ]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ