ΕΛΛΑΔΑ: Επίσημα ο Γιάννης Δρόσος νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ!

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο διορισμός των κ.κ. Ιωάννη Δρόσου, Ελευθερίου Αρβανίτη και Δημητρίου Παπαδημητρίου, ύστερα από εισήγηση του υφυπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρη Κρέτσου, για διορισμό στις θέσεις του διευθύνοντος συμβούλου και δύο μελών του Δ.Σ. της ΕΡΤ.

Ο κ. Δρόσος τόνισε ότι θα υπάρξει μέγιστη αξιοποίηση του προσωπικού της ΕΡΤ με διακριτούς ρόλους, ενώ δήλωσε υπέρ της αξιολόγησης του προσωπικού καθώς, όπως είπε, αξιολόγηση κάνουν όλα τα ευρωπαϊκά κανάλια.

«Η ΕΡΤ είναι ένας πυλώνας που δικαιωματικά μπορεί αλλά και πρέπει να στηρίξει τον πολιτισμό. Πρέπει να μπορεί να αναδείξει το παρόν και το μέλλον της χώρας στον πολιτισμό και να ανοίξει δρόμο στους νεότερους ανθρώπους» ανέφερε ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Από την πλευρά του, ο κ. Αρβανίτης σημείωσε ότι η ΕΡΤ «πληρώνει» ακόμη το «μαύρο», ωστόσο επισήμανε ότι πλέον μπαίνει στη φάση της ανάπτυξης.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

[Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ]

Related posts

One Thought to “ΕΛΛΑΔΑ: Επίσημα ο Γιάννης Δρόσος νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ!”

  1. […] Οι αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο στην ΕΡΤ έφεραν και αλλαγές στη στελέχωση της Ελληνικής αποστολής για τη Eurovision.  Η Διευθύντρια των Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ, κα. Κουφοπούλου Μαρία, η οποία όπως είναι γνωστό είναι και η υπεύθυνη για το project της Eurovision στην ΕΡΤ, θα είναι και Αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής (Head of Delegation). […]

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ