ΜΑΛΤΑ: Ξεκίνησε με εκπλήξεις το bootcamp του X Factor!

Η φάση των οντισιόν για το X Factor της Μάλτας τελείωσε και τώρα οι εναπομείναντες συμμετέχοντες πρέπει να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της επόμενης φάσης του παιχνιδιού, του Bootcamp. Η φάση του Bootcamp ξεκίνησε αυτό το Σαββατοκύριακο και οι 4 κριτές περίμεναν να δουν τους υποψήφιους τραγουδιστές να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους μιας και δεν θα έχουν πλέον δεύτερες ευκαιρίες!

Ενώ σε άλλες χώρες που προβάλλεται το X Factor, έχουν καταργήσει την φάση του Bootcamp, στο X Factor της Μάλτας ακόμη την χρησιμοποιούν και απ’ ότι φαίνεται λειτουργεί. Είναι ένας τρόπος να γνωρίσουν οι κριτές καλύτερα τους διαγωνιζόμενους και να δουν πως λειτουργούν κάτω από πίεση.

Ερμηνείες Acapella

Στο πρώτο μέρος, οι διαγωνιζόμενοι χωρίστηκαν σε ομάδες και τους έδωσαν να ερμηνεύσουν από ένα τραγούδι, acapella. Στα κορίτσια τους δόθηκε το ”A Million Reasons” της Lady Gaga, στα αγόρια το τραγούδι του Wiz Khalifa ”See You Again”,  στους άνω των 25  το “Don’t Let the Sun Go Down On Me” του Elton John, και στα Groups το κλασσικό ”My Girl” των Temptation.

Παλαιότεροι συμμετέχοντες του MESC, όπως ήδη γνωρίζουμε, παίρνουν μέρος στην όλη διαδικασία με σκοπό να εκπροσωπήσουν την Μάλτα στο Τελ Αβίβ. Οι Aidan Cassar, Janice Mangion, Miriana Conte, Petra και ο Dario Mifsud Bonnici, κατάφεραν με τις ερμηνείες τους να περάσουν στον επόμενο γύρο.

 

Ο τοίχος των τραγουδιών (Wall of Songs)

Αφού έγινε ένα γερό ξεκαθάρισμα στην πρώτη φάση του bootcamp, συνέχεια είχε ένας ακόμη γύρος, λεγόμενος “τείχος των τραγουδιών”, κατά τον οποίο ο κάθε διαγωνιζόμενος τράβηξε από ένα τραγούδι από τον τοίχο. Η κάθε επιλογή υπήρχε 4 φορές στον τοίχο, οπότε  οι κριτές ήθελαν να δουν πως λειτουργούν οι διαγωνιζόμενοι μέσα σε ένα group. Μετά από τον γύρο αυτό, δεν έλειψαν οι εκπλήξεις, αφού η Lyndsay Pace (MESC) και ο Isaac Mercieca αποκλείστηκαν από την συνέχεια. Το καλό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι οι διαγωνιζόμενοι δεν πηγαίνουν σπίτι τους απευθείας, αλλά περιμένουν στο δωμάτιο αναμονής  (holding room). Σε περίπτωση που μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης δεν συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός υποψηφίων, οι αποκλεισμένοι στο δωμάτιο αναμονής, μπορεί να έχουν και μία δεύτερη ευκαιρία!

Το X Factor Μάλτας συνεχίζεται την επόμενη Κυριακή, με την συνέχεια του Bootcamp. 

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για τη συνέχεια του X-Factor και την επιλογή του εκπροσώπου της Μάλτας στη Eurovision 2019!

[Πηγή: wiwibloggs.com]

 

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Η φάση του Bootcamp στο Malta X Factor, μέσα από το οποίο θα αναδειχθεί ο εκπρόσωπος της Μάλτας για τη Eurovision 2019, ξεκίνησε το προηγούμενο και ολοκληρώθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο. Μπορείτε να δείτε τι έγινε στην πρώτη φάση εδώ. […]

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ